Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » LED-es kivezérlésjelzők
Témaindító: KeserűCukor, idő: Márc 27, 2006
Témakörök:
és ez a trimmer dolog nem befolyásol semmit?
Semmit azon kívül, hogy csak csavarhúzóval tudod tekerni.
minimum a 16v, de jobb ha 25v-os a kondi
Na meg az ellenállásoknál, hogy hány W-os?
Jobb esetben 417,-
rosszabban 677 Ft-ba fog kerülni. Köszönök minden segítséget!
Szívesen, ha tudok segítek! Tán a poti miatt?
Ebben kétlem, hogy a nyáklemez ára is benne van. Szerintem több pénz. Én kb. 800ft + nyák lemeznek számoltam..
Ha kiveszed a led árát akkor ott körül van, lehet, hogy van nyáklapja is
Az is igaz. 10 led, 150FT (minimum) , meg a nyáklap, akkor tényleg akörül van.
Van 9 ledem, és nyákot havertól kerítek.
és az a plusz 1 led nem sokat oszt vagy szoroz.
Van valakinek ehhez nyáksablonja /nyákrajza?
Amit te raktál fel annak ottvan igaz kép formátumban de mindjárt megnézem mit tehetek
Csak én most átváltottam az általad megépítettre, mivel ebből láttam kész darabot
Szerk.: Ugye ezt a nyákot lakkfilccel is meg lehet rajzolni? Mivel nincs se lézernyomtatóm, se semmi más felszerelésem hozzá. Lakkfilc meg olcsó, és ez nem egy olyan bonyolult áramkör.
Itt az enyém egy korábbi verzió Vagy csatolom korszerűbb változatát és átrajzoltam 9 ledesre
Nem kellett volna átrajzolni, mivel majd kiegészítem a ledjeim számát. De azért köszi! Ezt a .lay file-t mivel kell megnyitni? :O
Idézet: „anik00133: igen 12v kell egyen-be. a számítást úgy kell hogy: a 12voltot gyök 2-vel elosztod és megkapod ezt: 8.5v ebből hozzáadod a diódákon eső feszültséget (1,2v-ot) és megkapod váltóba, hogy hány voltos tarfó kell ,ez esetben : 9,7v. 9-10 voltos trafó megfelel. remélem jól számoltam” Nem lehetne váltóárammal táplálni?
Bocsi nem tudtam itt van csatolom
A következő kérdése biztos az lesz, hogy hogyan kell egyenirányítani, úgyhogy idő előtt leírom: Graetz híddal.
[OFF] Ugye, ugye? Tv-ben is asztroshows vagyok! 5-4-3-2-1 küldöm a pénzenergiát! :vigyor5:
Szerintem hosszabb távra nem ártana egy ilyet beszereznem! Mit gondoltok róla?
Szerk.: Lehet hogy van is itthon egy.
Talán esetleg egy "állítósat". Vagy épp egy labortápot
Szerk.: ha viszont van egy kéznél akkor nem kell a graetz.
Igen.
Misinek igaza van a lab. tápban, de azt saját magadnak éri csak megépíteni, amihez meg kéne még egy kicsi elektronikai tudás..
Kedves Triplex!
Először talán az alapismereteket kellene elsajátítani, és azután építeni áramkört, mert tudás, ismeret hiányában, ez nem fog sikerülni. Ez a topik pedig nem erről szól! Köszönöm megértésed. |
Bejelentkezés
Hirdetés |