Fórum témák
» Több friss téma |
Bocs, nem a megfelelő oldalt linkeltem be, de már nem tudom szerkeszteni. Ez a helyes:
http://www.fellpack.hu/arjegy7.htm
Az előbb beküldtem a linket, ahol még a Vateránál is olcsóbban adják, így ne vegyetek a Vaterán. Mindenesetre köszi a felajánlást, talán most én segítettem és a legközelebbi alkalomra ezt a linket használod.
Nem. Én fogom felszerelni. Papírom bár nincs róla, tudok villanyt szerelni, de ennyire értek hozzá! :hide:
Bővebben: Link Talán ez jó lenne...
Terminál billentyűzet? Vakerán biztosan találsz....
Konkrétan egy darab van és az sem világítós...
Hűűű, ez jó drága!
Ennyibe az egész kütyü nem kerül majd. Inkább teszek mellé két LED-et ami a tasztatúrára világít vagy valami. De azért köszi a linket!
Egy régi mobil billentyűzete nem jó neked? Azt utánad dobják ajándékba.
Hmm, ha jól értelmezem akkor ennek is van háttérvilágítása és jóval olcsóbb mert műanyag: KB207-PNW-WP-G
Bővebben: Link
Üdv.
Philips 36ml8906 tv-hez keresek sorkimenőt, Hol kapható?? Köszi előre is
HQvideo, Sini?
Milyen megoldást választanátok, ha "örök időkre" pontos idő kellene valamibe, de utánállítgatni bajos lenne? Akár több napos vételkiesés is megengedhető, több tíz másodperc eltérés sem gond, ha időnként van korrekció.
DCF77 óra? GPS modul?A modulhoz mi egyéb kell még? Valami csoda-antenna?
Háááát... * ezért a pénzért legalább kettő GPS-t ad a Chipcad. 11990Ft - az ész megáll...
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=641146 Itt, a hobbielektronika fórumon pedig igencsak a gyári antennát javasolják. Szóval továbbra is tanácstalan vagyok. * Khm..
Szia!
NTP szerveres megoldás nem lehet jó? Bővebben: Link Ha a pusztában van akkor HSPA modem?
Szia!
Egy DCF77 modul és egy kicsi kontroller.... 16F628(A) -val van kész megoldásom, soros vonalon adja ki a vett időt.
Kameleon2:
Igen, pusztában van, így vezetékes net kiesik, HSPA meg felesleges költség a kis igény miatt. HP41C: Nem találtam meg ezt a modult, mert DCF77-ként kerestem. Ez teljesen jó lesz nekem. Én AVR-es vagyok és úgyis kell a cuccba egy elég sokat lazsáló proci, így rá tudom bízni a dekódolást. Köszönöm a tippeket!
Mint első tippadó, Neked is köszönöm!
Sziasztok!
Keresek NTK 3K3 hőre csökkenő ellenállást, de nem találom hol lehet kapni ilyent.
Szia!
Például itt is kapsz ilyet: Bővebben: Link
De itt is Bővebben: Link
A modult +5V -ról soros 100 ohm -on keresztül tápláld és közvetlenül a modul tápkivezetéseire 100nF kerámia és 47µF tantál kondenzátort tegyél párhuzamosan. Az antenna minden elektromos és fémes eszköztől min. 1 m -re legyen, a frankfurti irányra merőlegesen, vízszintesen...
NTC -ként is kerested? Esetleg NT-ként? NI-ként?
Tud valaki ajanlani uzletet, online kereskedot, ahol regi TTL es egyeb regi logikai IC-ket (Pl.: MC68B21 PIA) lehetne rendelni? Nem Magyarorszagrol irok, ezert is erdekelne online bolt legfokepp.
Szia!
Nézz szét itt: Bővebben: Link
Azert kerdeztem mert toluk nap mint nap rendelek , de ezek mar osdi alkatresznek szamitanak es nem tartjak. Se ok, se a DigiKey se az RS Electronics. Gondoltam meg leteznek Magyarorszagon olyan cegek mint a MedElektronics (vagy valami hasonlo nevu volt Zugloban) akiknel regi ill. elfekvo keszletek vannak.
Konkrétan milyen TTL IC-re lenned szüksége?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |