Fórum témák
» Több friss téma |
HEllo van 1 Genius SW 3000 5.1esem.Bekapcsolom de nincs hang.....felviszem max-ra nem zug.....kerlek segitsetek....
Biztosítékok kiégve? Égés van-e a panelon? Füstszag?
A panelon nincs eges....fustszag annyi van mint a kinaiak
Hello !!
Egy 5.1-es Creative hangfal-szettem van és elszállt a mélynyomó tányér. Egy 6 ohm-os Cambridge Soundworks légkamrás hangszoró volt. Ha valaki tudna segíteni hogy hasonló minőségű 8 ohm-osat kb. 80-100W teljesítményűt honnan szerezhetnék az kérem segítsen. Segítségeteket előre is kössz.
Szia sajnos csak ennyit tudok róla! de külön panel a magas hangtól és 2 db 3.15A-es biztosíték van rajta.
50Hz-6kHz 30W névl. 60W max. teljesítmény
Hello.......van 1 5.1 esem....ha ki cserelem benne a Final-t annyi eleg hogy tobb W os hangszorokat nyomjak ra?
Ha jól értelmezem teljesítménynövelést akarsz elérni a végtranzisztorok cseréjével.
Sajna ez csak a tápfeszültég, és a táp teljesítményének párhuzamos növelésével érhető el.
Jol ertelmezed.En ahogy lattam csak 1 tranzisztoros....lehet nem figyeltem meg jol...szoval akkor ki kell csereljek meg miket benne? sokba fajna ez nekem?
Trafócsere, végfokcsere, akkor már hűtőborda csere is. Más nincs is a dobozban
a doboz nem szamit mert ugyis masat csinalok neki.....es mijen 3 labas vegfokot tudsz ajanlani?
TDA7294, nézz utána, vagy topicja is. Max. 200w.
* sajnos ez nem 3 lábas
* Bármit megteszel, csak ne kelljen a shiftet lenyomni ..
egy 5.1-es erősítő kéne egy 400w-os mélyhez, két 300w-os fronthoz és még 3x 150w-os hangszórókhoz
Sziasztok!
Van nekem egy 5.1 és az a problémám, hogy a mélynyomónak a kábele összeért és megszűnt a hang.. Ilyenkor mit tegyek?? Az 5 magas megy de a mély nem, mi mehetett ki? Köszönöm a választ!
Cseréld ki a végfok IC- a mély végfokban.
Kedves fórumtársak!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Mercury márkájú 5.1-es hangrendszerem ami működik, de recseg. Kb 15-20 perc után jön elő a recsegés, addig hibátlanul és kristálytisztán szól. Kipróbáltam másik hangszórókkal is, a helyzet változatlan. A recsegés elkezdődésekor még csak kicsit recseg és ahogy telik az idő egyre jobban elkezd torzítani. Nem kap túlvezérelt jelet mert akármilyen halkan hallgatom mindig előjön ez a jelenség. A probléma feltárásában kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv!
Kérlek, hogy a center hátulját csavarozd le, van benne egy elektronika, kérlek fényképezd le. Szerintem egy vagy több kondi hiba okozhatja a problémát, nekem is hasonló gondom volt, csak 2.1-es hangrendszerrel. Az is lehet, hogy minden hangszórónál van kondi.
Egyetértek az előttem szólóval, szerintem is a kondenzátorokat kellene kicserélni. Valószínűleg elöregedtek és az a negyedóra alatt, amíg felmelegszik elkezdenek "rosszalkodni".
Üdv, mate_x
Rendben. Leghamarabb vasárnap este tudok képet feltölteni, mert akkor megyek vissza a koliba és ott van a hangcucc.
Tisztelt bitfarago!
Mellékelten küldöm a kért képeket. Ha több fényképre van szükséged írj és fényképezek még!
Sziasztok!!!! egy elég érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok.először is mindent megnéztem az oldalon és sehol nem találtam használhatót dolgot.remélem nem lesz baj h új témát nyitottam.a problémám a következő.találtam az egyik németboltab egy Speedlink Aphrodite 5.1 Surround System aktív mély ládát.semmi nem volt hozzá csak a mély láda(+az ersítőrész)).a legnagyobb baj az h hiányzik belőle az úgynevezett input control-ja(hangerő,ki-be kapcsoló meg ilyenek lehetnek rajta) és enélkül be se tudom kapcsolni.a googliban sehol nem találtam segítséget.a kérdés és egyben a kérés az lenne h nincs e valakinek ott ilyenje vagy esetleg valahonnan egy kapcsolási rajza.ha esetleg lenne valakinek ilyenje akkor megnézhetné hogy hogy van megoldva a bemeneti szabályzó része.esetleg lerajzolhatná,lefényképezhetné vagy hasonló.összetudnám itthon tákolni csak kellene a bekötési vázlata.remélem tud valaki segíteni.bármilyen ötletet szívesen fogadok.előre is köszönöm.
Sziasztok!
Kaptam egy ismerelten nevu 5.1 hangfarendszert. Az erositoje 7db tda2030 van megodva. A melyhangszoro kb 2 db tda2030-at es minden kicsi egy egyet. Az a gond vele hogy egy buli utan megomlott.A mely erosito reszem a nyak megbarunlt.Nagyon vibralt ki be a melyhangszoro.Megmertem a kimeneti feszt a szubnak es olyan is volt hogy 10,6V.Ez mar szerintem sok.Kicsereltem a ket ic-t es ment tovabb egy este.Masiknap akarom bekapcsolni es ugyan ez a helyzet. Mi a tehendo?Ha megint kicserelem ket icet akkor megint fog zugni? Mit kell esetleg nezzek hogy mi a gond.Elore is koszonom
Sziasztok!
Van egy 5.1-em gépre kötve. Windows alatt jó minden, de ha pl.: Youtube-on hallgatok zenét akkor csak az első két hangszóró szól. Ez miért lehet? Valami rosszul lehet bekötve vagy mi? Mert amugy meg filmeknél meg pl media playernél jó minden... Köszönöm előre is.
A "filmeknél jó minden" alatt mit értessz? Ha beraksz egy 5.1-es filmet, akkor az szól minden hangszórón?
A csatlakozás milyen a hangfalak és a pc között? Sima stereo vagy 5.1-es, esetleg digitális? Kéne egyáltalán tudnia sima sztereó jelből előállítania annak a hangfalnak mind a 6 hangszóróra jelet? Működött ez így egyáltalán korábban valamikor, vagy ha igen akkor mi történt amikortól nem úgy működött?
Saját tapasztalatból a youtubon nemis fogsz 5.1es hangot leszedni. Max 2.1. Nekem 6.1van de a youtube meg a sima mp3 és társainál a házimozi kise jelzi, hogy bekapcsolta az 5.1-6.1et csak 2.1re képes. Összeköttetés digitális és filmeknél a DTS-t simán viszi és használja.
Sziasztok. Van egy 5,1-es hangfalszettem. A mélynyomo recseg. Megnéztem a hangszoró nincs kiszakadva, viszont a hangerö szabályzora nem reagál. A panelokon égésnyom nincs. mindkét biztositék jó. Mit csináljak? Segitsetek.
Halli én is szeretnék épiteni egy 5.1 eserősitöt nekem megva a 6 db vonali jel pc-röl ha tudsz segiteni megköszönném
Szia szerintem a legegyszerübb megoldás a probélémádra ha felteszed a hangkártya driver-ját és bekapcsolod rajta a dekodert
Sziasztok!
Nekem van egy JBL 5.1 cuccom. Amikor megvettem, (1 hete) akkor még normálisan, egyből bekapcsolt.De mostanában, várni kell 5-10 percet, mire megszólal. Mi lehet a probléma? Ha tudjátok, kérlek segítsetek.
Ha egy hete veted vidd vissza garanciával sokkal olcsobban kijössz minthogy szét szed
|
Bejelentkezés
Hirdetés |