Fórum témák
» Több friss téma |
...és hány darabra? Mert ha az a 4-5 darab kisegít, ami egyes típusonként van, akkor belekotrok a kukába
Sziasztok szeretnek egy lcd-t venni a rasspberry pi onboard pc-hez. a lenyeg az volna hogy ne fogyasszon sokat es elmenjen par AA -n valami 12 V vagy 5 V. ha lehet akkor mar avr-eset vagy normal kimenetellel. koszonom
Üdv
A karakteres LCD-k alig fogyasztanak háttérvilágítás nélkül. Nem lenne egyszerűbb AA elemek helyett mobilakksit használni, esetleg mobil LCD? Ha nem lenne gond a fogyasztás akkor ez az LCD egyből mehetne a lap kompozit kimenetére. Amúgy honnét szereztél raspberryt? Az még elvileg nem jelent meg
rasspberrym meg nincsen csak a jovobe szeretnek venni. nem volna problema meg nagyobb fogyasztas se csak lenne az atlo nagyobb 2x.
Valaki tudna mondani egy boltot ahol lehet kapni ZTR 32es nagyfesz gyújtótrafót? Elektrokonthából már jött válassz hogy már egy ideje nem lehet beszerezni, és nincs is alternatíva.
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy Osram Dulux Mobil lámpát hol tudok venni? Conradnál láttam neten egyedül eddig, de náluk nem rendelhető felirat van az ár mellé írva, volt ilyen lámpám, csak sajnos már tönkrement, és bizony jó szolgálatot tett időnként, így szeretnék valami mód vásárolni egyet! Ebben tudna valaki segíteni?
A képen látható csatlakozásokkal szerelt Wickmann foglalatot keresek. Eddig még csak forraszható kivitelt találtam, ez pedig 6.35-ös Faston sarus kivitel lenne.
Sziasztok!
Volna egy uu9.8-40mH -s AC szűrőm, ami tönkrement. Tudtok ajánlani olyan boltot, ahol lehet ilyet kapni nagy valószínűséggel? Lomex et ismerem meg a Hestore-t, neten náluk nincs, de ha nem marad más bemegyek a lomexbe és megkérdem. De ha van tippetek, megköszönném.
Szia!
Válogass innen. A zölddel jelzettek vannak raktáron.
Srácok! Hol lehet olcsón, (nem gagyi) szilikonos mérővezetéket kapni?
Ezeket ismerem, de nem ilyenre gondoltam. 4mm-es banán-banán, vagy banán krákágyil, esetleg griff ha occo. És szilikony 0,75 extra hajlékony sodrott rézvezetővel.
Madzag Bt. 1089 Budapest, Bíró Lajos utca 4. (1)210 9253, (1)210 9252
Nem tudok pontosan fogalmazni, mert a tippadóm nem szakember, de állítólag vannak olyan optikai switch-ek, ahol valami TO-5 jellegű tokozású, félvezető alapú, vezérelhető tükör végzi az fény átkapcsolást. Hol lehet ilyet - akár bontottat is - beszerezni, milyen árkategória ez újonnan, van-e valami standard neve ennek a cuccnak, esetleg típusszám - szóval aki képben van, egy pár soros ismertetőt kérnék a hazai lehetőségekről.
Annyit kigugliztam, hogy MEMS a varázsszó, de a többi kérdés még mindig érvényes...
Micro Electro Mechanical Systems (MEMS) are semiconductor-made micro-mechanisms, which are generally used as movable micro-mirrors that can deflect optical signals from input to output fibers
Sziasztok! Sok helyen kerestem de sehol nem találok IFK-120 típusú villanócsövet. Ha valaki tudna egy jó boltot vagy webcímet megköszönném. De ha valakinek lenne elfekvőben 2db és üzemképes az is nagyon jó lenne. Köszönöm a segítséget előre is. Üdv: Laci
Pedig van többféle. Lehet, hogy a neten nem látszik.... Illetve tudom javasolni a Farnell katalógusát forgatni. Sok gyártó szerepel benne. Mellesleg a Conrad is azokat forgalmazza, csak 1 db-os kiszerelésben - emiatt drágább. De megnézheted a TME-nél is ott láttam 2000Ft ért szilikonost....
A HQ-nál meg 1500, de azért írtam hogy olcsón esetleg.
Holnap benn a melohelyen megnezem, de "74F"-es vmalamilyen busz-illeszto ha jol emlekszem, valoszinuleg csak szamlaval, mivel cegnek lenne (es nem Magyarorszagra!)
Bővebben: Link
Erre gondoltal? Meg utana nezek mert ez itt filleresnek szamit, ha csak 15 Font , viszont HDMI es kompozit video kimenete van, ezt vedd figyelembe! (Rapsberry es nem Rasspberry ) Rapsberry = ma'lna
Amugy miert ragaszkodsz a szilikonos kabelhez? A Farnell-nek letezik erintesre olyan mint a szilikonkabel es sokkal hajlekonyabb mint a normal. En a melohelyen ilyenbol keszitem magamnak a merokabeleimet. Beszereztettem banadugokat is (stackelheto, piros es fekete) valamint krokodilcsipeszeket. Holnap meg tudom irni a Farnell kodokat.
Nos, mi koran kezdunk, 7.30-kor
A kabelek: piros-> 135-320 Reszletek Fekete-> 135-331 Reszletek Banandugok: piros 169-8971; fekete 169-8972 Krokodilcsipeszek, nem a Farnelltol, hanem http://radionics.rs-online.com/web/ -tol, piros: 483-843; fekete 483-859
Mert a környezeti hőmérséklet változás, kevéssé van kihatással a flexibilitására, ezen kívül kevésbé hajlamos a maradandó alakváltoztatásra. A PVC bevonatúakra ez nem mondható el, a gumírozott pedig tapadós felületű, nem ilyen felhasználásra lett kitalálva.
Itt egyébként találtam olcsó kanócot. A Farnel csak nézegetésre jó hogy mik kaphatóak. (anyagismeret óra) Amúgy drágák. -Egyébként már megrendeltem tőlük.
Szerintem nem olyan dragak, mint gondolod, ugyanolyan kabel a Fanrnellnel kb 134.4Ft/m-re jon ki (igaz 280-as arfolyammal szamoltam, mert gozom nincs most hol tart a forint)
Azt írja hogy egy tekercs (25m) 32,2euro. Ez 294 középárfolyamon 378,6Ft/m, és akkor venned kell két színben B/R tekercset (50m) hogy legyárts 2-3 mérővezetéket magadnak.
Szia! Bővebben: Link Bővebben: Link Amúgy, azt, hogy "Sok helyen kerestem de sehol nem találok" dolgot nemigen hiszem el.
:google:... van bőven a neten. |
Bejelentkezés
Hirdetés |