Fórum témák
» Több friss téma |
Hát ha valóban buszillesztő kell, az nem nyert, mert csak hc vagy hct van buszillesztőben. Ha mégsem az, akkor csak a jövő héten tudok válaszolni, este repülök Milánóba és csak vasárnap jövök.
Mar megvan a listam, szerencsere egy-ket HCT-t be tudtam szereztetni beloluk, de a legfontosabb egyenlore sehol nem kaphato(?) az MC6821 8 bites PIA
A Híradástechnika Szövetkezetben volt Motorola alapú fejlesztés a 80-as években, de már szétestek.
Szia! Köszi a segítséget. Néztem de itt csak 1-1 db-ot árulnak belőle. De próba szerencse. Üdv: Laci
Sziasztok mennyibe kerülne egy 1mx1méteres nyáklap? Olcsobb fajta is jó lenne köszi.
Koszi a valaszert, dolgoztam ott a gyartmanyfejlesztesen . Az egyik volt kollega arusit felszamolasbol megmaradt alkatreszeket, de a listajan csak 1 db arvalkodik Nekunk viszont minimum 6 db-ra lenne szuksegunk per board.
... mert rendelesre van csak.
Felhívtam, és 1,23 m2-es táblás nyák 1mx1,23m 16950Ft.
Ennyit kellett volna az érdeklődőnek megtenni.
Miért, Téged is érdekel ekkora lap?
Sziasztok!
Segítsetek nekem. Keresek Siemens REV23 szoba termosztáthoz AA 1.5V alkáli ceruzaelemet. Hol tudom beszerezni? Köszi az infót előre is
Szinte bárhol. Még tán a zöldségesnél is.Bővebben: Link
Bocsi, de csak 1 csajszi vagyok a sok közül... szal nem vágom a témát, ezért írtam be.
Viszont köszi a sarkon ép van egy zöldséges
Sarki boltban érthetőre fordítva:
AA : Normál 1.5V -os ceruzaelem AAA: Vékony, mini 1.5V -os ceruzaelem.
Üdv minden Fórumozónak!
Kicsit szundikál ez a téma. Remélem senki nem vesz zokon egy kis ébresztőt. Szóval olyan dimmer IC-t keresek, amelyik 3, 4 lépésben vezérli a lámpa fényerejét. A guglin ugyan találtam típusokat: TT6061A / LS7538 - 39 / HI 2410-17 / HK612, szenzációsak, csak kiskert nem találok hozzájuk. A gyártónál, meg a min. darabszám 1000 . Szóval keresek a fenti IC-khez kisker beszerzési helyet, vagy a fenti tulajdonsággal rendelkező, beszerezhető új típusokat. Ha valaki ebben tudna segíteni, annak előre is ezer köszönet.
Helló mindenki!
Olyan 250V 5A-es üvegbiztosítékot keresek amelyiknek lába van (mint egy ellenállás). A kerek itthon kapható típus sajnos nem fér el. Előre is köszi a segítséget!
Lehet kapni biztosíték foglalatot. De mivel írtad, hogy a lábas biztosíték (enm tudom van-e gyárilag ilyen) nem fér be, akkor gondolom a biztosíték foglalat sem fog. Akkor meg forrassz sima kis biztosíték végeire lábakat.
SZiasztok!
Van 2 raszteres beforrasztható biztosíték is..... Igaz nem hengeres, de bőven elfér. A schurternek van beforrasztható 5x20-asa is. illetve érdemes elnézni - legalább a típus beazonosítása végett a TME-hez is Bővebben: Link. Itt 2-3000 féléből lehet válogatni egészen az smd foglalatos kivitelig.
Mekkora helyed van ra, es milyen kivezetes tipussal tudod hasznalni (axialis-radialis).
Egyik pelda: Bővebben: Link Masik pelda: Bővebben: Link Valamint egy kisebb meretu uvegcsoves, ha az uvegeshez ragaszkodsz: Bővebben: Link
Hello.
Milyen hosszú kellene és mi legyen a két végén mert nekem többféle is van és egy párat tudnék nélkülözni?
Köszönöm kedvességed, de már vettem magamnak.
Nos, ha valaki szintén notebook tápba keres (mint én) üvegbiztosítékot lábbal, én ezt a megoldást találtam:Bővebben: Link
Link javítva. Frankye
Sziasztok!
Érdekelne engem pár rúgós mérőtű, de nem igazán találtam olcsó beszerzési forrást, ha valakinek szintén szüksége van esetleg ilyesmire, örömmel venném ha megírná ő honnan szerzi be.
Analóg multiplexert keresek, ami tud 30V-ot kapcsolni. 4 vagy 8 csatornás. Tudtok ilyet? A/D felé kell több különböző analóg jelet kapcsolni, tehát max. pár mA-es áramok folynak csak. És egyben olyan A/D-t is, ami elvisel 30V-ot. Vagy diff bemenetű és ott 5V-ot. De akkor a GND-hez képest kell tudnia 30V-ot.
Igen ilyenre, ha nem találok jó A/D-t akkor leosztás lesz. Vagy majd az eszköz bonyolultságától függően hogy lesz-e kedvem megépíteni. (Vagy maradok valami egyszerűbb analóg megoldásnál.)Mivel ez a robotom akkujának a figyelő/balanszírozó/töltő ÁK-hez kell. És valamilyen kontroller fogja elvégezni a számításokat.
Sziasztok!
A kérdésem, hogy hol tudnék vásárolni a mellékelt képhez hasonló 12V-os motort? Ami igazán fontos, hogy működés közben halk legyen. Barkács célra kellene, és ez sajnos össze-vissza van égve belül.
Kep lemaradt
Sajnos igen! Erőlködöm, valamiért nem tölti fel . Ejnye ez a mobil net. Na talán majd most!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |