Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   162 / 438
(#) UbiLinux válasza Saggitarius hozzászólására (») Okt 4, 2011 /

Hát ha valóban buszillesztő kell, az nem nyert, mert csak hc vagy hct van buszillesztőben. Ha mégsem az, akkor csak a jövő héten tudok válaszolni, este repülök Milánóba és csak vasárnap jövök.
(#) Saggitarius válasza UbiLinux hozzászólására (») Okt 4, 2011 /

Mar megvan a listam, szerencsere egy-ket HCT-t be tudtam szereztetni beloluk, de a legfontosabb egyenlore sehol nem kaphato(?) az MC6821 8 bites PIA
(#) UbiLinux válasza Saggitarius hozzászólására (») Okt 4, 2011 /

A Híradástechnika Szövetkezetben volt Motorola alapú fejlesztés a 80-as években, de már szétestek.
(#) Szikra Lacika válasza Action2K hozzászólására (») Okt 4, 2011 /

Szia! Köszi a segítséget. Néztem de itt csak 1-1 db-ot árulnak belőle. De próba szerencse. Üdv: Laci
(#) zsolesz11 hozzászólása Okt 4, 2011 /

Sziasztok mennyibe kerülne egy 1mx1méteres nyáklap? Olcsobb fajta is jó lenne köszi.
(#) Saggitarius válasza UbiLinux hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Koszi a valaszert, dolgoztam ott a gyartmanyfejlesztesen . Az egyik volt kollega arusit felszamolasbol megmaradt alkatreszeket, de a listajan csak 1 db arvalkodik Nekunk viszont minimum 6 db-ra lenne szuksegunk per board.
(#) szamóca válasza zsolesz11 hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Pl.
(#) Saggitarius válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

... mert rendelesre van csak.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Felhívtam, és 1,23 m2-es táblás nyák 1mx1,23m 16950Ft.
Ennyit kellett volna az érdeklődőnek megtenni.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Miért, Téged is érdekel ekkora lap?
(#) süty hozzászólása Okt 5, 2011 /

Sziasztok!
Segítsetek nekem. Keresek Siemens REV23 szoba termosztáthoz AA 1.5V alkáli ceruzaelemet.
Hol tudom beszerezni?
Köszi az infót előre is
(#) zolika60 válasza süty hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Szinte bárhol. Még tán a zöldségesnél is.Bővebben: Link
(#) süty válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Bocsi, de csak 1 csajszi vagyok a sok közül... szal nem vágom a témát, ezért írtam be.
Viszont köszi a sarkon ép van egy zöldséges
(#) Hp41C válasza süty hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Sarki boltban érthetőre fordítva:
AA : Normál 1.5V -os ceruzaelem
AAA: Vékony, mini 1.5V -os ceruzaelem.
(#) macera2 hozzászólása Okt 5, 2011 /

Üdv minden Fórumozónak!
Kicsit szundikál ez a téma. Remélem senki nem vesz zokon egy kis ébresztőt. Szóval olyan dimmer IC-t keresek, amelyik 3, 4 lépésben vezérli a lámpa fényerejét.
A guglin ugyan találtam típusokat:
TT6061A / LS7538 - 39 / HI 2410-17 / HK612,
szenzációsak, csak kiskert nem találok hozzájuk. A gyártónál, meg a min. darabszám 1000 .
Szóval keresek a fenti IC-khez kisker beszerzési helyet, vagy a fenti tulajdonsággal rendelkező, beszerezhető új típusokat. Ha valaki ebben tudna segíteni, annak előre is ezer köszönet.
(#) zsolesz11 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

köszi
(#) Jáger László hozzászólása Okt 5, 2011 /

Helló mindenki!
Olyan 250V 5A-es üvegbiztosítékot keresek amelyiknek lába van (mint egy ellenállás). A kerek itthon kapható típus sajnos nem fér el.
Előre is köszi a segítséget!
(#) Szebence válasza Jáger László hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Lehet kapni biztosíték foglalatot. De mivel írtad, hogy a lábas biztosíték (enm tudom van-e gyárilag ilyen) nem fér be, akkor gondolom a biztosíték foglalat sem fog. Akkor meg forrassz sima kis biztosíték végeire lábakat.
(#) kameleon2 válasza Jáger László hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

SZiasztok!
Van 2 raszteres beforrasztható biztosíték is..... Igaz nem hengeres, de bőven elfér. A schurternek van beforrasztható 5x20-asa is. illetve érdemes elnézni - legalább a típus beazonosítása végett a TME-hez is Bővebben: Link. Itt 2-3000 féléből lehet válogatni egészen az smd foglalatos kivitelig.
(#) Saggitarius válasza Jáger László hozzászólására (») Okt 6, 2011 /

Mekkora helyed van ra, es milyen kivezetes tipussal tudod hasznalni (axialis-radialis).
Egyik pelda: Bővebben: Link
Masik pelda: Bővebben: Link

Valamint egy kisebb meretu uvegcsoves, ha az uvegeshez ragaszkodsz: Bővebben: Link
(#) Omega1 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 6, 2011 / 1

Hello.

Milyen hosszú kellene és mi legyen a két végén mert nekem többféle is van és egy párat tudnék nélkülözni?
(#) szamóca válasza Omega1 hozzászólására (») Okt 6, 2011 / 1

Köszönöm kedvességed, de már vettem magamnak.
(#) Jáger László válasza Jáger László hozzászólására (») Okt 6, 2011 /

Nos, ha valaki szintén notebook tápba keres (mint én) üvegbiztosítékot lábbal, én ezt a megoldást találtam:Bővebben: Link

Link javítva. Frankye
(#) sprofan hozzászólása Okt 7, 2011 /

Sziasztok!
Érdekelne engem pár rúgós mérőtű, de nem igazán találtam olcsó beszerzési forrást, ha valakinek szintén szüksége van esetleg ilyesmire, örömmel venném ha megírná ő honnan szerzi be.
(#) bankimajki hozzászólása Okt 12, 2011 /

Analóg multiplexert keresek, ami tud 30V-ot kapcsolni. 4 vagy 8 csatornás. Tudtok ilyet? A/D felé kell több különböző analóg jelet kapcsolni, tehát max. pár mA-es áramok folynak csak. És egyben olyan A/D-t is, ami elvisel 30V-ot. Vagy diff bemenetű és ott 5V-ot. De akkor a GND-hez képest kell tudnia 30V-ot.
(#) Saggitarius válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 12, 2011 /

Ilyesmire gondoltal? Bővebben: Link

A/D elott nem lehetne leosztani?
(#) bankimajki válasza Saggitarius hozzászólására (») Okt 12, 2011 /

Igen ilyenre, ha nem találok jó A/D-t akkor leosztás lesz. Vagy majd az eszköz bonyolultságától függően hogy lesz-e kedvem megépíteni. (Vagy maradok valami egyszerűbb analóg megoldásnál.)Mivel ez a robotom akkujának a figyelő/balanszírozó/töltő ÁK-hez kell. És valamilyen kontroller fogja elvégezni a számításokat.
(#) Imre hozzászólása Okt 12, 2011 /

Sziasztok!

A kérdésem, hogy hol tudnék vásárolni a mellékelt képhez hasonló 12V-os motort? Ami igazán fontos, hogy működés közben halk legyen. Barkács célra kellene, és ez sajnos össze-vissza van égve belül.
(#) Saggitarius válasza Imre hozzászólására (») Okt 12, 2011 /

Kep lemaradt
(#) Imre válasza Saggitarius hozzászólására (») Okt 12, 2011 /

Sajnos igen! Erőlködöm, valamiért nem tölti fel . Ejnye ez a mobil net. Na talán majd most!
Következő: »»   162 / 438
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem