Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jó kis óra lett! (A doboza kicsit az orosz VFD órák faládájára hasonlít, egyet épp most akarok majd újralakkozni, hogy visszanyerje eredeti "szépségét" )
Sziasztok!
Szükségessé vált egy 10 másodperces időzítő, ami meg tud vezérelni egy nagy 2 morzés relét, ezért megterveztem és megcsináltam( külön köszönet speccy kollégánknak.) A mellékletben a kis panel, és az elhelyezése az áramkörnek. Minden jót. Üdv.Bencikusz
Köszönöm!
Hiányoltátok páran hogy elektronikával nem is foglalkozom. Íme, kész az autóba az immobilizer és az ablakemelő-vezérlő komfortmodul panelja:
Eléggé profi
Az immo honnan veszi a jelet? A slusszkulcsba lesz beépítve az rfid?
3*4-es tasztatúra lesz rákötve.
Minden indítás előtt be kell pötyögni az 1986-ot?
Huha lassacskán "fullos" lessz a kocsid
Duplázni nem is tud? Na jó, csak az irigység beszél belőlem. Szomszédok bírni fogják?
Nagyon szép lett, gratula!
Én most vágtam bele a fotózásba, a körülményekhez képest elég jó lett. (Szabad szemmel sokkal szebb )
Biztosan bírni fogják, mert szerintem ennek nem sok hangja van így önmagában...
Tényleg nagyon profi!
Sziasztok.
Nem tétlenkedtem a múltkori csöves hibrid kapcsán, ezért most kijött az erősebb testvére, ez már elég komoly, 300w feletti csúcsok leadására képes 8 Ohm-n A kicsatolók ezüstfóliás Siemnes-ek. :yes: A hangját nem is részletezném, hallani kell, nehéz róla beszélni, egyszerűen megunhatatlan számomra, annyira választékosan és dinamikusan kezeli a hangképet. Pár kép róla:
Hú, de mega-brutál! Nagyon vagány az elrendezés, de így megoldható a megfelelő passzív hűtés? Mutatsz még képet beszerelve is?
Szia, ez egyenlőre még csak fejlesztés alatt álló prototípus, de vélhetőleg már nincs mit finomítsak rajt mert ez így jó! ( az ofszetet is szépen kilehet a trimerrel nullázni.)
Este ráteszem bordára majd, s teszek fel képeket róla egyértelműen
Majd a következő tudja azt is! Elsőre ez is megfelel szerintem.
Szép lett Attila ! Minden elismerés !
[OFF]Mélységes bocsánat ezert a részemről de tényleg figyelmetlen voltam !
Kérésedre a közös anódos kijelzőkhöz való hex file. Tesztelni sajna nem tudtam, de remélhetőleg jó.
Megjöttek végre a panelműszerek, úgyhogy készre szerelhettem a duál kapcsolóüzemű tápegységem is - örök hála és köszönet Skori mesternek a tervekért (Skori) és a Tinában nyújtott segítségéért!
Nagyon szép lett, bár azok a csatlakozók eléggé rosszak. Én nem barátkoztam meg velük. A régifajta sokkal jobb.
Ilyenek voltak a fiókban, egyelőre nincs velük gond. Ha a legkisebb kontakthibát is észlelem, kicserélem őket. (A labortápomban ilyenek vannak - de ezeket sajnos aranyárban mérik... )
Gratulálok hozzá! Ez igazán jó és hasznos cucc ! És szépre is sikerült.
Köszönöm!
Igen jóra gondoltam. Nekem hamar tönkrement a menet. És maga a furat sem a legoptimálisabb. Túl kicsi a mélysége és stabil kapcsolatot nem tud fenntartani, ha mozgatom a nyákot, ami be van drótozva. (Börzén néha lehet kifogni olcsón jó csatikat.)
Először nem értettem, milyen menetre gondolsz, utána esett csak le. Én a menetet nem használom, nem szorítok semmit alá. Készítettem jópár kábelt (banándugók, krokik, hosszú és rövid klepsek - a létező összes variációban), így a tápba mindig csak a banándugók vannak bedugva, a zsinór másik végén pedig az van, ami éppen kell az aktuális csatlakozáshoz. De ha sikerül olcsón kifogni jó csatikat, akkor persze csere.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |