Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   649 / 1387
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Okés, máskor úgy fogom, és kipróbálom. Most már késő...
(#) nyaki01 válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Helló!
Végre valaki elmagyarázta érthetően. Sikerült.
Köszi
(#) Zoli_bácsi válasza nyaki01 hozzászólására (») Okt 5, 2011 /

Nagyon szívesen. Rendszerint ez a metódus mindenhol sikerrel alkalmazható.
(#) janikukac hozzászólása Okt 6, 2011 /

Sziasztok !

Létezik, hogy ennyi lakk elég a nyákra, én tisztá sötétkékre fújom, nagyon vastagon, és 15 percig uv-zom 1 db 8w-al, ennek ellenére nem látom sose , hogy hol a rajz, de mindig előhívódik. Ha ennyi elég, akkor mennyi ideig csináljam kevés lakkal? Bővebben: Link

Köszi előre is !
(#) zenetom hozzászólása Okt 7, 2011 /

Hali!
Kipróbálta már valaki ezt a fajta panelt:Bővebben: Link?
Előhíváshoz jó a mosószóda?
(#) gulasoft válasza zenetom hozzászólására (») Okt 7, 2011 /

Ha le akarod mosni a lakkot, akkor tökéletes. Ha elő akarod hívni, akkor használj nátriumhidroxidot.
(#) gulasoft hozzászólása Okt 7, 2011 /

Nálam van a kék lötlakk, szombat délig lehet érte jönni, vagy vasárnap egész nap.
Legkésőbb holnap kipróbálom, tegnap délelőtt küldtem maszkot a nyomdának, délután asszony felvette, szerintem hajszárítóval fogom szárítani, vagy bekapcsolom a levilágító dobozként funkcionáló sütőmet Tudtam én hogy jó lesz még valamikor.
Hogy állnak a fóliás projektek?
(#) interferi hozzászólása Okt 8, 2011 /

Találtam egy oldalt ami a nyomtatós nyák nyomtatást mutatja ha valaki kisérletezni akar vele itt a lehetöség Bővebben: Link
(#) morzsa15 hozzászólása Okt 8, 2011 /

Üdv!
Az lenne a problémám hogy a lézernyomtatóm csíkosan nyomtat mi lehet a baj?
(#) pcroland válasza morzsa15 hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Nekem azért szokott lenni, mert nem melegedik fel eléggé. Kapcsold be és várj pár percet.
(#) Ricsi89 válasza pcroland hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Nem melegedik fel? És ha egész nap megy, akkor felgyullad a melegtől? A fixáló(ami ráégeti a port), az csak akkor megy, amikor nyomtatni kezdesz. Az akkor fűt fel, teljesen függetlenül attól, hogy előtte 10 másodperccel, vagy egy nappal kapcsoltad be. Szerintem inkább kifogyóban van a por.
Ha a kinyomtatott papíron el lehet kenni, és az ujjadra is tapad por, akkor nem melegedett fel rendesen a fixáló.
(#) pcroland válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Nekem várni kell egy kicsit, de te tudod...
(#) emmzolee válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Hello

Mikor lesz lötlakk? Az a két komponenses amiről beszéltünk.
Ez a kék milyen? Próbáltad már? Ez az a kínai, amit múltkor is néztünk?
(#) Jáger László hozzászólása Okt 8, 2011 /

Üdv mindenkinek!
Valaki látott, vagy használt már ilyet?
Bővebben: Link
(#) gulasoft válasza emmzolee hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Nálam van, ma osztálybulin voltunk sok időm ne volt. Amin ki akartam próbálni az most ki van fúrva a fóliázás még majd most jön (meg a maratás), hogy utána lesz e lelki erőm még lakkozni meg szárítani azt nem tudom főleg hogy baromi hideg van kint. Ez nem a kínai szar, ez a rendes kétkomponensű amit az egyetemen is használnak, ők szállítanak az egyetemnek is.
(#) gulasoft válasza Jáger László hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Beszéltem a magyar forgalmazóval, úgy 270.000 körül indul a szett a vákum géppel, és drágább az anyag grammja mint az ezüst. Van még kérdésed? Mikor kérdeztem a hapsit, hogy mégis ki veszi meg, azt tudta csak mondani, hogy az aki délelőtt megtervezi a nyákot, és délután már ültetni akarja. Ha Te ilyen vagy, és nem tudod hova szórni a pénzed, akkor ez neked való.
Valahol lejjebb írtam pontosabb itt:
(#) Jáger László válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Köszi a választ, azt hiszem a következő lottóhúzásig kihagyom, remélem utána veszek egy komplett készletet
(#) kameleon2 válasza Jáger László hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Sziasztok!
Ha már gyors prorotípus akkor cnc
A németek most nagyon jó áron adják, már lassan olcsóbb, mint építeni:
(#) kameleon2 hozzászólása Okt 8, 2011 /

Lemaradt az url:
(#) gulasoft válasza kameleon2 hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

A kicsi az 150.000 a nagyobb az 200.000 alaphangon, de 260.000 is lehet, nem tudom az miben plusz, ja és +30euró a szállítás.
Azért ilyet ennél olcsóbban is ki lehet ám hozni.
(#) mazso1988 hozzászólása Okt 9, 2011 /

Sziasztok
Érdeklődnék hogy mára létezik olyan házilag kivitelezhető megoldás amivel kisebb kétoldalas nyáklemezt lehet furatgalvanizálni?
(#) gulasoft válasza mazso1988 hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Keress!
(#) mazso1988 válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Köszönöm.
(#) PetAd hozzászólása Okt 9, 2011 /

Üdv
Most tervezem első komolyabb nyákomat, de nem vagyok benne biztos, hogy megfelelő-e.
Egy PICel feszültségeket mérek, ezért az analóg rész földjét különválasztottam és a digitálissal egy pontban összekötöttem, csak nem tudom, hogy jól vezettem-e a földvezetékeket.
(#) emmzolee válasza PetAd hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Még játszogatni kell vele egy kicsit, mert van sok vezető ami túl közel került egymáshoz, de ha arrébb húzol egy pár alkatrészt, akkor sokkal szellősebbé teheted, nem is beszélve a biztonságos megépítésről.
(#) emmzolee válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Mikor üzletelünk? Érdekelne ez a dolog.
(#) PetAd válasza emmzolee hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Igen tudom, van még mit csiszolni rajta, a kapcsolási rajzban is van hiba, de jó lenne tudnom, hogy a földelés így megfelelő-e a pontos mérésekhez.
(#) dinokal válasza PetAd hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Szia! A pic köp a csillagpontos és egyéb földelésekre ebből a szempontból. Ha nagyon akarod, simán ültess be a két földelés közé egy 10 uH induktivitást, vagy egy 10 ohmos ellenállást. Azoknál a piceknél ahol van külön analóg táp is, 10 uH + 100 nF a kettő elválasztására, plusz 10 uH elválasztás a földnél. Ennél egyszerűbb és kevésbé hatékony, mindkettőnél 10 ohmos ellenálat, + 100 nF a tápnál. Sima fesz mérésnél és ennél a picnél ezek kihagyhatók.
(#) PetAd válasza dinokal hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Rendben, rakok a 2 föld közé 1 induktivitást. Nem sima fesz mérés lesz, hanem minél pontosabb mérés
(#) gulasoft válasza emmzolee hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Előtte csörögj rám, és hozz valamit amivel ki lehet mérni.
Tegnap kipróbáltam, csak sajnos a sütőben szerintem jóval több mint 80 fok lett, és beégett elég rendesen, lekaprni sem tudom 1 napos intenzív áztatás után (tegyük hozzá nem 160 fok volt azért a sütőben) a rézről nagyjából lejött, a nyák nem rezes részéről esély nincs leszedni.
Kicsit óvatosabban fogom szárítani.
A szivacsból és a fecskendőkből a naho-s áztatás kihozta, úgyhogy ez jó hír, bár a szivacscnak valami 50ft volt darabja.
Következő: »»   649 / 1387
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem