Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez komoly
Végülis van benne némi realitás...
Épp állítanám be a debian gnome (Linux) felületén a usereket, erre a következőt kapom.
Hibaüzenet: Bocs
Udvarias progi...
A Windows "Nincs mit tenni" hibaüzenet sem rossz! Egyébként a Linux distrok sokkal szellemesebben és életszerűbben vannak magyarra fordítva, mint a Winek.
Bizony... Nem csak hogy szellemesebben van fordítva, de azzal hogy a design-t meg úgy mindent mindenki hobbiból csinálja, ezáltal sokkal jobb dolog jön ki belőle.
Vista ide, vista oda, az Ubuntu rendszert és a gnome felületet még eddig nem nagyon sikerült senkinek felülmúlni grafikában.
Most ettem ugyan ilyen billentyűzetet sztem nagyon durva és lehet ütögetni....klikk
És finom volt?
Egyébként ha én valamit is ütögetni akarnék, akkor inkább egy boxzsákot vennék és egy kezemre passzoló kesztyűt :yes:
Új szórakoztasson ma engem mindenki, hogy jó ha tudja: Bővebben: Link
Igaz ennek ellenére nem hagytak békén, de jólesett, hogy legalább van aki nem veszi semmibe a munkánkat, és tartja előbbrevalónak a sajátját. Továbbá 100% biztos vagyok benne, hogy ezt rendszergazdák alapították. De mivel az ő/mi kezünkben van az egész világháló így a miénk a legnagyobb hatalom Idézet: Akkor ajánlomneked ezta lemezt Valami világuralmi rendszer éves programjavagy hasonló „így a miénk a legnagyobb hatalom”
Vannak ilyenbeteg képeim még.... AZ elsőaz nagyon durvaaaa
Ki az aki vágja a törit?
Az adatok helyesek vagy humbug lehet...
Először is. Ennek az évnek a számjegyei pont 9-et alkotnak. Ugyan úgy mint a 72 vagy a 27.
1927-ben vezették be a pengőt magyarországon 1927-ben lesz nemzeti ünnep március 15 1927-ben lett Puskás öcsi a nemzet sportolója 1927-ben meghal William Burnside matematikus 1972-ben volt a Londonderry-i véres vasárnap 1972-ben amerika újra bombázza vietnámot 1972-ben az olimpián terror támadás volt 1972-ben jött ki John Lenon Some time in NYC című albuma 1972-ben jelent meg a Lokomotív GT Ringasd el magad albuma 1972-ben elindul az Apollo-19 1972-ben elkészül az első szuperszámítógép Ugye mennyire üsszefüggenek a dolgok? Ez hülyeség. Az olyan prezentácóban amiben a rejtély új vagy írva hogy relytély, betüből, mig, merénylönek, szinházban, nem kell semmit komolyan venni. Van egy kis h*lyegyerek akik ilyeneket gyárt kilószámra, és biztos hogy ugyan az készíti, mert ugyan azok a hibák vannak mindegyikbe. Egy biztos a "relytély" szó, azt már nem egyszer láttam ilyenben és mindig két ly-vel volt írva. Ez egy embernek az agymenése. Hogy az új kifejezéssel éljek, ez hoax.
Nyílván igazad van
Nah mind 1 itt van még 2kép én jót nevettem rajtuk
Ez nem átverés! Ilyet kellett volna gyártanod tizenévesen... Ezek alap elektronikai tények.
Minthogy a citromsav és a cink+réz lemez (vagy. vas+réz) elindítja az elektronok áramlását (leválását a cinkről)
Ezen mindenkinek át kell esni...
Ha nem próbáltad még ki, most megteheted Szeretem az elektrokémiát . Amúgy bármilyen gyümölccsel/ zöldséggel megy.
Egy dolog biztos nem stimmel, Oswald-ot nem szinházban hanem moziban fogták el. Lehet mondani, az filmszinház de akkor sem ugyanaz mint a szinház.
Nagyon durva, http://www.youtube.com/watch?v=X76ZIGQgBWg
Hát az ajtó tényleg jó,de a görgős erér görgőját azon az oldalon lefelé tekerni TILOS! .
Topi,az új kijelző nagyon jó,PC-re lehet kötni?És a színfelbontása is elég nagy!
Ez tényleg szenzációs, minden tiszteletem azé aki ezt képes volt ennyi embernek betanitani.
Link1
Link2 Link3 Link4 Link5 Link6 Link7 Link8 Link9 Link10 Link11 Link12 Link13 Link14 Link15 Link16 Link17 Link18 Link19 Link20 Link21 Link22 Link23 Link24 Link25 Link26 Link27 Link28 Link29 Link30 Link31 Link32 Link33 Link34 Link35 Link36 Link37 Link38 Link39 Link40 Link41 Link42 Link43 ennyi legyen elég egy ideig
El tudom képzelni, hogy mennyi ideig kattogtathattad a link gombot...nem kopott még el?
Nem! Mert macro val csináltam! Csak rákattintok az oldal címsorára és szépen bemásolja a hozzá való kóddal a hsz. be!
G15 rulz!
Komoly ilyened van??? :eek2: Mennyibe fájt??
|
Bejelentkezés
Hirdetés |