Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ismeritek a M5 pályán a 41 és 42 kilóméterek között a villanyoszlopot? Sajnos nekem csak most esett le, de nagyon jó
Nincs kivilágítva.
Bocs a minőségért, de éppen 120-al kaptam le, azt is nem jó irányból....
Simpi, ne szórakozz, mert lámpa helyett legközelebb olvadó biztit kapsz (fél méteres)
Már akkor is (és mindig is) a Dekoltázs (szigorúan nagy d-vel) volt a menő.
Ja, ja! Nem is baj az.
De ha belegondolok, hogy ez csak a kirakat, és a 90' évek eurodance bandáinak női hangját NaNa Hedin adta, aki kövér ugyan, de istenadta hangja van, akkor kissé szomorú a helyzet. Sajnos Ő nem elég dekoratív egy Dilnarin Demirbag, Britney Spears, Celine Dion, és egyéb kirakati mozgótátikák között. De mivel még Pavarottival is énekelt, ezért nekik is megfelelt szigorúan a háttérben. Állítólag a linkelt La Cream csaj hangja is Ő volt.
A melóban azért jól elvan az ember, ha akar
Előszöris az ócska gépet bevittem, hogy legyen valamin filmet nézni, meg nyákot tervezni... A betápkábel nálam mindig fogytán van, mostanában meg pláne. A monitor nem az enyém, nekem sajnos nincs már tartalékom, így annak meghagytam a csatlakozóját, és egy "hibásat" feláldoztam erre (meg így szét lehet bontani a rendszert ) A többi meg amit nem sajnálok "kidobni" (az a sárga kábel 23évig ugyanabban a helyzetben lógott, tavaly lett lebontva a helyéről - ha kitartod, megáll, mint a bot - de már bejárattam, és nem tört el ). Aztán kicsit begyújtottam a szemetet, mert sok volt, és elég furcsa dolgot vettem észre: az izzó búrája megolvadt! Eltörni szoktak, ez meg megolvadt. Egy weblapon láttam már olvadt elektroncsövet, de elég komoly így élesben! Szerintem kikukázom, csak nem egyszerű a feladat... Meg a purhabos doboz is felrobbant mellette, és egybemaradt attól...
Hát te nem tudtad, hogy a fém dobozokat nem lehet elégetni?
Lehet azt, csak nem volt elég meleg Sajnos ezt kell csinálni, hogy ne tornyosuljon a szemét... Azok már csak a nem éghető dolgok ott benne
Igen, ez lehet a probléma. Az izzó is csak megolvadt, ahelyett, hogy elégett volna.
Jó kérdés, nálam nem csinálja, úgyhogy biztos Nálad lett valami.
Tutira valami nem kívánt kártevő, vagy ilyesmi...
Azért gondolkozz el milyen Marival volt dolgod mostanában.
Akkor bizony ez csak is vírus lehet. Gondolom valamilyen védelem van a gépeden. Bár nem okoz gondot annak aki ilyenekkel szórakozik, hogy t....le a keze.
Nálam semmi baja a rókának.
Más, egy kis néznivaló azoknak akik szeretik:Bővebben: Link
Srácok! Hogyan kell megadni a tecsőnél, hogy egy adot résztől induljon a link? Valami t=xxx-re emlékszem.
Megosztás fül, Beállítások (megjelenítése), Kezdést meg beállítod, és ott is a link..
De amúgy csak egyből utánna ?t=xxs tehát xx=másodperc.
Köszi, kár hogy a tecső nem veszi komolyan a pontos indítást.
Nincs mit ! Ebben a mai világban.. Mindig az a pontos ami nem kéne, ami meg kéne az nem....
Ügyes, de nekem ez jobban tetszik: Bővebben: Link
Neeeeem... Ez Vagy Gruppa Leningrád
A zene mindhárom utóbbi esetben elhanyagolgató. No de ott a látvány.
Én a java scripteket szeretném tiltani, de csak a google-n mert nagyon belassul tőle a gépem, keresni sem lehet vele. Ha meg letiltom őket, olyan a google mint egy kezesbárány.
Csak hát tök idegesítő folyton kapcsolgatni. Ha van valakinek ötlete megköszönöm. (Opera)
Hogy milyen "találékony" emberek vannak!!Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |