Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ismeritek a M5 pályán a 41 és 42 kilóméterek között a villanyoszlopot? Sajnos nekem csak most esett le, de nagyon jó
![]()
Nincs kivilágítva.
Bocs a minőségért, de éppen 120-al kaptam le, azt is nem jó irányból....
Simpi, ne szórakozz, mert lámpa helyett legközelebb olvadó biztit kapsz (fél méteres)
![]()
Már akkor is (és mindig is) a Dekoltázs (szigorúan nagy d-vel) volt a menő.
![]()
Ja, ja! Nem is baj az.
![]() De ha belegondolok, hogy ez csak a kirakat, és a 90' évek eurodance bandáinak női hangját NaNa Hedin adta, aki kövér ugyan, de istenadta hangja van, akkor kissé szomorú a helyzet. Sajnos Ő nem elég dekoratív egy Dilnarin Demirbag, Britney Spears, Celine Dion, és egyéb kirakati mozgótátikák között. De mivel még Pavarottival is énekelt, ezért nekik is megfelelt szigorúan a háttérben. ![]() Állítólag a linkelt La Cream csaj hangja is Ő volt.
A melóban azért jól elvan az ember, ha akar
![]() Előszöris az ócska gépet bevittem, hogy legyen valamin filmet nézni, meg nyákot tervezni... A betápkábel nálam mindig fogytán van, mostanában meg pláne. A monitor nem az enyém, nekem sajnos nincs már tartalékom, így annak meghagytam a csatlakozóját, és egy "hibásat" feláldoztam erre (meg így szét lehet bontani a rendszert ![]() ![]() Aztán kicsit begyújtottam a szemetet, mert sok volt, és elég furcsa dolgot vettem észre: az izzó búrája megolvadt! Eltörni szoktak, ez meg megolvadt. Egy weblapon láttam már olvadt elektroncsövet, de elég komoly így élesben! Szerintem kikukázom, csak nem egyszerű a feladat... Meg a purhabos doboz is felrobbant mellette, és egybemaradt attól...
Hát te nem tudtad, hogy a fém dobozokat nem lehet elégetni?
![]()
Lehet azt, csak nem volt elég meleg
![]() ![]()
Igen, ez lehet a probléma. Az izzó is csak megolvadt, ahelyett, hogy elégett volna.
![]()
Jó kérdés, nálam nem csinálja, úgyhogy biztos Nálad lett valami.
![]()
Tutira valami nem kívánt kártevő, vagy ilyesmi...
Azért gondolkozz el milyen Marival volt dolgod mostanában.
Akkor bizony ez csak is vírus lehet. Gondolom valamilyen védelem van a gépeden. Bár nem okoz gondot annak aki ilyenekkel szórakozik, hogy t....le a keze.
Nálam semmi baja a rókának.
Más, egy kis néznivaló azoknak akik szeretik:Bővebben: Link
Srácok! Hogyan kell megadni a tecsőnél, hogy egy adot résztől induljon a link? Valami t=xxx-re emlékszem.
![]()
Megosztás fül, Beállítások (megjelenítése), Kezdést meg beállítod, és ott is a link..
![]() De amúgy csak egyből utánna ?t=xxs tehát xx=másodperc. ![]()
Köszi, kár hogy a tecső nem veszi komolyan a pontos indítást.
![]()
Nincs mit ! Ebben a mai világban.. Mindig az a pontos ami nem kéne, ami meg kéne az nem....
Ügyes, de nekem ez jobban tetszik:
![]()
Neeeeem... Ez
![]() ![]()
A zene mindhárom utóbbi esetben elhanyagolgató. No de ott a látvány.
![]()
Én a java scripteket szeretném tiltani, de csak a google-n mert nagyon belassul tőle a gépem, keresni sem lehet vele. Ha meg letiltom őket, olyan a google mint egy kezesbárány.
Csak hát tök idegesítő folyton kapcsolgatni. Ha van valakinek ötlete megköszönöm. (Opera)
Hogy milyen "találékony" emberek vannak!!Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |