Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ezek mindig hétvégére esnek. Akkor nemigen van tanfolyam.
Hétvégére akkor 99 százalék hogy elmegyek!!
Ha jössz, keress meg minket (jellemző ránk, hogy csoportokba verődve beszélgetünk*), nehogy egy-két Drága Bácsi karmai közé juss (ahol 2-3X-os árral találkozol).
*Ha egy rövid időre megállsz, és csendben fülelsz, akkor arra indulj el, ahonnan hangos röhögéseket hallasz. Ott a börze kommunikátora már "beindult", és fárassza börzés-társait, végkimerülésig. Jutalmul egy fiatalember osztja neki a tockosokat. ![]()
OKÉ!! de addig is meg tudnád mondani hogy a rajz amit mutattam hogy ott a csőnek hogy van a lábkiosztása??
Bocsi! Legközelebb jó helyre írom!
Idézet: Az a bizonyos fiatalember ÉN vagyok! „Jutalmul egy fiatalember osztja neki a tockosokat.” ![]() ![]() ![]()
Mert? Kapok egy tockost?
![]()
A másik meg én?
![]()
Helló!
November 5-én, vagy 12-én lesz börze? Nem találtam a börze-naptárt.(lüke vagyok) Kálmán
Nem nyert egyik sem a helyes az a Nov 6. és remélhetőleg minél többen ott leszünk.
Helló!
Köszönöm a választ; ez valami munkarend változástól van (merthogy 5. Szombat)? Üdv: Kálmán
A nagybörzék szinte mindig vasárnap vannak. Hogy miért? Talán mert mégis csak ezek a "vásár" napok.
![]() Nem tudom miért.
Jól hangzik. Ha a nyugati vég felé lesz dolgom, akkor benézek. A hangfoglaláson rájöttem, hogy azt a show-t nem nekem találták ki.
A tavalyin voltam, de ott más némi nemű természetű látványosságokra figyeltem. A vidit be sem teszem mert kimoderálják.
![]()
Helló!
Köszönöm a választ, akkor megyek. Üdv: Kálmán
Aki esetleg nem olvasta, hadd kerüljön a topikok közé felülre. Az év UTOLSÓ nosztalgia börzéje lesz most VASÁRNAP, november 6-án. Ami biztos: a szokásos tumultus. Én Bikával megyek a 33 busz-Dombóvári út-103-as busz útvonalon. Aki jönne, jelezze, felszedjük a népliget távolsági buszpályaudvaron. (nem félreérteni!
![]()
Itt is találtok **
* Törölve, sajnálom de ezt itt nem lehet a felületen ! Van apró lehetőségünk, ott megteheted .
Helló Simpi!
Húzó, nyomó, torziós, erő, huzalátmérő, végkiképzés? Ha nem sürgős 2-3 hét múlva vagy rúgót (ld. előbbi feltételek), vagy acéldrótot tudok hozni(technológia átadással). Üdv: Kálmán
Akkor ki várható holnap börzére? (már a szokásos embereken kívül)
![]()
Én megyek, de korán és nem maradok sokáig.
Simpi, nyolckor én in is indulnék, de már onnan tovább... Van valahol egy doboz rugóm (pontosabban a specifikáció szerintiből egy dobozzal, ha az emlékezet nem csal, dehát az mindíg csal. Miről is beszélek ![]() Ha minden igaz két új embert is viszek (de nem ez lényegtelen mert nem fórumosak). Kell valakinek valami specifikus? Rockersrác: Ha nem kellett a "Vigyázz erősáramú kábel" jelölő szalag akkor hozd vissza, jó lesz másnak aki fel is használja...
Én is!
Akkor ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólást. Megtalálsz minket.
![]()
Sziasztok!
Én is megyek, esetleg, ha valaki tudna nekem hozni olyan régi szürke, szögletes olajpapír kondit, akkor hálás volnék. 500nF, 1uF, 1,5uF, 2uF, 3uF, 4µF-os kondikra lenne szükségem, 2 vagy 4 db-ra lenne szükségem ezekből az értékekből. Egy jó hangváltót szeretnék kikísérletezni. Előre is köszi!
Holnap Én is megyek. Már hiányzik Matyi dumája. Elvonási tüneteim vannak és vicclapokat olvasgatok kínomban.
![]() ![]()
Senki nem ír a mai börzéről , pedig egy jó kis HE találkozó összejött a mai napon is , rengeteg jó ismerőssel összefutottam , egy - egy pár szó erejéig és a
zsák / mány / amit hazacipeltem az nem semmi . |
Bejelentkezés
Hirdetés |