Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ezek mindig hétvégére esnek. Akkor nemigen van tanfolyam.
Hétvégére akkor 99 százalék hogy elmegyek!!
Ha jössz, keress meg minket (jellemző ránk, hogy csoportokba verődve beszélgetünk*), nehogy egy-két Drága Bácsi karmai közé juss (ahol 2-3X-os árral találkozol).
*Ha egy rövid időre megállsz, és csendben fülelsz, akkor arra indulj el, ahonnan hangos röhögéseket hallasz. Ott a börze kommunikátora már "beindult", és fárassza börzés-társait, végkimerülésig. Jutalmul egy fiatalember osztja neki a tockosokat.
OKÉ!! de addig is meg tudnád mondani hogy a rajz amit mutattam hogy ott a csőnek hogy van a lábkiosztása??
Bocsi! Legközelebb jó helyre írom!
Idézet: Az a bizonyos fiatalember ÉN vagyok! És kéretik a hozzászólásaimat nem törölni... „Jutalmul egy fiatalember osztja neki a tockosokat.”
Mert? Kapok egy tockost?
A másik meg én?
Helló!
November 5-én, vagy 12-én lesz börze? Nem találtam a börze-naptárt.(lüke vagyok) Kálmán
Nem nyert egyik sem a helyes az a Nov 6. és remélhetőleg minél többen ott leszünk.
Helló!
Köszönöm a választ; ez valami munkarend változástól van (merthogy 5. Szombat)? Üdv: Kálmán
A nagybörzék szinte mindig vasárnap vannak. Hogy miért? Talán mert mégis csak ezek a "vásár" napok.
Nem tudom miért.
Jól hangzik. Ha a nyugati vég felé lesz dolgom, akkor benézek. A hangfoglaláson rájöttem, hogy azt a show-t nem nekem találták ki.
A tavalyin voltam, de ott más némi nemű természetű látványosságokra figyeltem. A vidit be sem teszem mert kimoderálják.
Helló!
Köszönöm a választ, akkor megyek. Üdv: Kálmán
Aki esetleg nem olvasta, hadd kerüljön a topikok közé felülre. Az év UTOLSÓ nosztalgia börzéje lesz most VASÁRNAP, november 6-án. Ami biztos: a szokásos tumultus. Én Bikával megyek a 33 busz-Dombóvári út-103-as busz útvonalon. Aki jönne, jelezze, felszedjük a népliget távolsági buszpályaudvaron. (nem félreérteni! )
Itt is találtok **
* Törölve, sajnálom de ezt itt nem lehet a felületen ! Van apró lehetőségünk, ott megteheted .
Helló Simpi!
Húzó, nyomó, torziós, erő, huzalátmérő, végkiképzés? Ha nem sürgős 2-3 hét múlva vagy rúgót (ld. előbbi feltételek), vagy acéldrótot tudok hozni(technológia átadással). Üdv: Kálmán
Akkor ki várható holnap börzére? (már a szokásos embereken kívül)
Én megyek, de korán és nem maradok sokáig.
Simpi, nyolckor én in is indulnék, de már onnan tovább... Van valahol egy doboz rugóm (pontosabban a specifikáció szerintiből egy dobozzal, ha az emlékezet nem csal, dehát az mindíg csal. Miről is beszélek ), de nem hiszem hogy elő tudom ásni reggelig... Ha minden igaz két új embert is viszek (de nem ez lényegtelen mert nem fórumosak). Kell valakinek valami specifikus? Rockersrác: Ha nem kellett a "Vigyázz erősáramú kábel" jelölő szalag akkor hozd vissza, jó lesz másnak aki fel is használja...
Én is!
Akkor ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólást. Megtalálsz minket.
Sziasztok!
Én is megyek, esetleg, ha valaki tudna nekem hozni olyan régi szürke, szögletes olajpapír kondit, akkor hálás volnék. 500nF, 1uF, 1,5uF, 2uF, 3uF, 4µF-os kondikra lenne szükségem, 2 vagy 4 db-ra lenne szükségem ezekből az értékekből. Egy jó hangváltót szeretnék kikísérletezni. Előre is köszi!
Holnap Én is megyek. Már hiányzik Matyi dumája. Elvonási tüneteim vannak és vicclapokat olvasgatok kínomban.
Senki nem ír a mai börzéről , pedig egy jó kis HE találkozó összejött a mai napon is , rengeteg jó ismerőssel összefutottam , egy - egy pár szó erejéig és a
zsák / mány / amit hazacipeltem az nem semmi . |
Bejelentkezés
Hirdetés |