Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerintem szimplán viccből írta amit írt.
Fel szál egy ember a buszra és odaszól a bácsinak:
- Uram maga fordítva tartja az újságot! - Tudom azért mert csak így látom első helyen az Újpestet...
Ráadásul járt általános iskolába is.Ahol fizika órán kellett volna hallania a tranzisztor működéséről. Legalább is az én időmben még így volt. :yes:
Akik ezeket kiagyalják!
Itt küldök egy kis matekszámítást: A lábméreted szorozd meg kettővel, majd adj hozzá 40-et. Az eredményt szorozd meg 50-nel és adj hozzá 11-et. Az így kapott számból vond le a születési évszámod (négyjegyű szám). Az eredmény első két számjegye a lábméreted lesz, az utolsó két számjegy pedig az, hogy hány éves vagy". Ha nem az jött ki, TE TÉVEDTÉL !
Valóban "működik". Ezek szerint a matematikusoknak is van némi humorérzéke, hogy ilyeneket kitaláljanak.
Pihentagyúak...
Azért kiváncsi lennék, hányan próbálták ki, és számoltak utána!
Lábméret = L
(2*L+40)*50 + 11 = 100*L + 2011 Azért vannak korlátai. Csak 99 éves korig, és 99-es lábméretig működik! Jövőre már 12-t kell hozzáadni.
Egykor még szerettelek .... de már kettő van.
No ezt fordítsd le angolra.
Two hydrogen atoms walk into a bar. One says, "I've lost my
electron." The other says, "Are you sure?" The first replies, "Yes, I'm positive..." Ezt fordítsd magyarra
Még lehet fokozni:
A neutron walked into a bar and asked how much for a drink. The bartender replied, "for you, no charge." Ja, azért írtad, hogy fordítsuk le neked... a szóvicc az angoltól sem idegen. Meg ezek amúgy is kocka viccek.
Két hidrogén atomok bemész egy bárban. Az egyik azt mondja: "Elfelejtettem a
elektron. "A másik azt mondja:" Biztos vagy benne? "Az első válasz:" Igen, én vagyok a pozitív ... " A gugli forditotta.
A neutron sétál be a kocsmába, és megkérdezte, hogy mennyi egy italra. A csapos így válaszolt: "az Ön számára, ingyenesen."
Ezt is.
Na jó de így nem jön ki a szóvicc se és a kémiai humor is értelmetlen. biztos=pozitív, amikor a hidrogén elveszti az elektronját és így a töltése pozitív lesz. ingyenes=nincs töltése, a neutron esetében, ami semleges töltésű részecske
Esetleg úgy kijön hogy:
A neutron kér egy piát, mire a csapos: Neked itt nincs töltés. Bár nem az eredeti, és elég erőltetett Bár nem értem mmiért akartok szóvicceket fordítani Kik laknak a kólában? Buborék Na ezt fordítsd le angolra
eza fordítás már tetszik!
Hol laknak Zsiradék? Bödön...
Ez kivágta a biztit nálam Bővebben: Link
Tessék:
Who live in the soda? bubble Now translate this into English Amugy csak poénbol a guglival forditattam
Egyébkét még működik is angolul: Who lives in a soda? The Bubbles!
Én most csak tradicionális Magyar vicceket hoztam.
Fiatal pár nászéjszakáját tölti, de az ifjú férj nem igazán aktivizálja magát, konkrétan befordul és buzgó horkolásba kezd. Az asszonyka tipródik, hogy mivel vívhatná ki férje figyelmét és gondoskodását, hisz' neki egyáltalán nem az alváson jár az esze. Így szól: - Te, Géza! Nagyon fázom! - Akkor takarózz be! - hangzik a cseppet sem 'kielégítő' válasz és a férj alszik tovább. A nő nem bírja tovább öt percnél, újra próbálkozik: - Te, Géza! Én még mindig fázom! Gyere feküdj rám! Géza kelletlenül bár, de megteszi, amit felesége kér, de hortyog tovább. Az asszony kisvártatva újra megszólal: - Te, Géza! A lábam között van egy lyuk ... - Na látod?! Ott megy be a hideg ...! Az új tanítónő elé jóképű legényt küldenek a vasútállomásra. Felrakják a csomagokat a szekérre, a csinos tanítónéni a legény mellé ül a bakra. A falu szélén a legelőn egy bika éppen üzekedik a tehénnel. A városi tanítónőt ugyancsak lenyűgözi a látvány, s azt kérdezi a legénytől: - Honnan tudja a bika, hogy ... izé ... szóval, hogy mikor alkalmas a pillanat? - Elárulja azt a nőstény illata. Hajtanak tovább, most egy csődört és egy kancát látnak hasonló helyzetben. - És a csődör honnan tudja ...? - kérdi a kíváncsi nő. - Neki is a nőstény illata árulja el. Megérkeznek a szálláshoz, lepakolnak, a fiú búcsúzik: - Hát, minden jót! - Köszönöm a fuvart - mondja a tanítónő. - És látogass meg egyszer, ha elmúlt a náthád ...!
Nálam is! Csodálkozom hogy a 17 éves lányom nekem alapvető magyar szavakat sem ért.... Lassan odáig jutunk hogy mindenki használ mindenfajta "csúcstechnikát" és az alapvető működési feltételeit sem érti. Okostelefon ezerrel 5%-ban kihasználva.. max!
Ha valakit igazán érdekel valamilyen téma akkor bemegy a könyvtárba és utána olvas! Nem a neten teszi közzé mennyire buta.
A búvárbor tudjátok milyen? Lemegy, körülnéz, majd visszajön!
Igen.
Ilyenkor jönnek a tipikus kérdések, pl: -Miért úszik a hajó, hiszen vasból van? -Szia! Te kisfiú vagy? -Nem. -Hanem? Egy dolgon csodálkozom, hogy még nem használják sminkelésre az okostelefon beépített másodlagos kameráját tükör helyett. Idézet: „Egy dolgon csodálkozom, hogy még nem használják sminkelésre az okostelefon beépített másodlagos kameráját tükör helyett.” Én nem vagyok biztos benne, hogy nem használják...
Én meg biztosra tudom hogy használják.
Ugye, hogy ugye! :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |