Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   656 / 1388
(#) gulasoft válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Nem tudom, nekem egyik sem vállt be.
(#) gulasoft válasza CHZ hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Nem tudom. Ennél takartabbat én még otthon nem tudtam előállítani, és 10 perc alatt kész van.
(#) kaqkk válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Én nyomtattam fóliára ,és lamináltam (van itt valahol kép róla) de a vékony vonalaknál nem volt jó mert alávilágított a laminálófólia vastagsága miatt . Ezt csak nagyobb vezető-és szigetelő vastagságoknál tartom használhatónak, smd-t nem lehet vele csinálni .
(#) gulasoft válasza kaqkk hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Fenébe. Nem könnyű megváltani a világot.
(#) pcroland válasza kaqkk hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Fordítva küldtem el az SMD két ledes villogómnak a tervét a nyomdába és ezért fordítva kellett világítani. Nagyon kicsit áttűnéses lett a dry a vezetők szélén, de ennek ellenére sikerült a 0.2mm-es vezetősáv és a vezetők közötti 0.1mm betartása. Szóval annyira nem kritikus az az "alávilágítás"
(#) janikukac válasza pcroland hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Sokan elvannak a nehézségekkel. Én 0,3millit is lazán fotóztam p20-ra , úgy, hogy én nyomtattam...
(#) pcroland válasza janikukac hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Most már megy a P20? Úgy emlékszek, hogy gondjaid voltak vele vagy az nem te voltál?
(#) kaqkk válasza janikukac hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

"sima " fóliával tökéletesen lehet dolgozni , de most a "beleminált" papír-fólia az amiről a diskurzus folyik .
(#) Frankye válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

<-Ez nem egy "szakadt szmájli"!
(#) janikukac válasza pcroland hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Voltak. Az múlt idő drága barátom. Nem csak te tudsz fejlődni, én is ! :bummafejbe: A képeket most nem találom, de ígérem ha lesz időm, felrakom.. Tanulnom kell. Aztán csak rágódj....
(#) janikukac válasza janikukac hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Tessék hitetlen Roland, azok ott fent, a sok egyforma vonal, 0,3mm... Ja, és ezeket én fúrtam szabad kézzel, állvány nélkül, 1mm fúrószárral...

DSCF3810.JPG

(#) gulasoft válasza janikukac hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Azt látjuk hogy Te fúrtad állvány nélküli fúrógéppel, ugyan akkor a rajta lévő feliratok közel sem olvashatóak úgy mint egy dry fóliás maratás után.
Bővebben: Link
(#) janikukac válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Jaja, mert nem úgy esett rá a fény, meg átcsiszoltam, és azt gondolom te is tapasztaltad, hogy ha a panel egyik részét vertikálisan, a másikat horizontálisan csiszolod, és ráesik a fény, akkor az egyik oldal világos,másik sötét lesz.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Mindig azt szokott...
Köszi Zoli bácsi ! Lehet nemsokára elkészül az első 2 oldalas is...
(#) gulasoft válasza janikukac hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Azért ha sötét akkor is látszana a betű. Mellette még látszik a betű, következő meg már nem? Ez nem kukacoskodás, csak a technikai határok feszegetése. Maga a panel funkcionálisan működik, a fúrások majdnem középen vannak, kézzel ez is szép eredmény, de a dolog nem erről szólt, hanem a 0.3-ról. Azért írtam, hogy lehet hogy p20-al megy a 0.3, de a 0.2-0.1 már nem biztos.
Bekarikáztam feketével azt ahol még jó a betű, és pirossal azokat ahol kisebbek, vékonyabbak, és már nem bírja őket a p20 megvédeni.
(#) kameleon2 hozzászólása Okt 27, 2011 /

Sziasztok!
Nekiláttam a vasalásos techonlógiának, tök jók a leírások, azonban mindig a papírnál akadok meg. Ugyanis, tojáspapírom nincs a közelben, sem műnyomó. Fotópapírom van, de a zsír új (erre vettem) lézernyomtatóm . Samsung ML 1660 nem igazán eszi a vastagabb papírokat - így a fotópapírt sem. Próbálkoztam öntapis papírok hátoldalával, nem volt rossz az eredmény, de sajnos abból is csak valami ultravékonyat találtam, ami könnyen meglebben - ezzel ez a baj. Már elkezdtem gondolkodni, hogy feladom az otthoni macerát - pedig nagyon szépen fedett - ahol sikerült levasalni. Érdekes módon a legvékonyabb vezetősávok (0.254) szuperek lettek, a vastagabbakkal volt inkább gond. Még nagyon vacilálok a laminálón, de ahhoz az kellene, hogy legalább jó papírt, vagy mást találjak. Avery A4 hátlap nem jó mert fel van hullámosra vágva, hogy könnyebben leválasztható legyen az öntapi. Előre is köszi..
(#) gulasoft válasza kameleon2 hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Ha már laminálót veszel csinálhatsz fotós nyákot is főleg ha van nyomda a közeledben.
(#) kameleon2 válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

A lézerrel is lehet fóliát csinálni - ok. + fotólakk, vagy előre lakkozott nyák kell, sima panel meg van itthon. Vagy más eljárásra gondolsz? Tudok levilágítót is 6000dpi, csak hétvégén macerás...
(#) pcroland válasza janikukac hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Nem vagyok hitetlen csak nem emlékeztem, hogy ki volt. Olyat sem mondtam, hogy nem tudsz fejlődni
(#) pityu_18 hozzászólása Okt 27, 2011 /

Sziasztok. Próbáltam nyomtatni matricának arra a részére amire rá van ragasztva.DE sajnos a nyomtató nem tud hiba nélkül rányomtatni pedig sima papírra nagyon szépen nyomtat.Ez mitől lehet?Műnyomóra vajon könnyeben tud nyomtatni?
(#) slogan válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Nyomtatni ,ugyan olyan könnyen nyomtat mindenre !
Csak az nem mindegy min ,mennyire tapad .....
A műnyomó jó lesz !
(#) pityu_18 válasza slogan hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Köszönöm a válaszod.
(#) gulasoft válasza kameleon2 hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Dry fóliát laminálsz a nyákra, és ha tudsz levilágítást akkor negatív filmet csinálsz, rárakod a laminált nyákra a filmet adsz neki kis uv-t, mosószódával lemosod ott ahol nem érte uv, és mehet a maratóba.
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Ezzel a résszel, miért bonyolítottad az életedet...? Nincs rá szükség.
(#) pcroland válasza vicsys hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Én is most veszem észre Lehet, hogy csak teszt volt, hogy sikerül-e.
(#) Ricsi89 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Szíp földhurok alakulhatna ott ki.
(#) janikukac válasza gulasoft hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Akkor is kukacoskodsz. Ha lesz gép a közelbe lefényképezem...
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Ez volt FAIL. Buta vagyok...
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Nem vagy buta, csak tanulnod kell. No meg figyelni.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Oké, oké. De a nyákon akkor is bosszankodok.. Az akkor is pontosan, hogy szép, csak veszekednek velem, de majd megmutatom, hogy nem beszélek zsőccséget^...
Következő: »»   656 / 1388
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem