Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt hiszem csak a gyenge földi gravitáció, és a sör viszkozitása miatt tartott ilyen sokáig.
Gyerekkori emlékeim. Bár nekem is lehetett volna egy ilyenem!
De nekem nem volt...
Tudja valaki, ez melyik feldolgozás: Bővebben: Link ?
Az eredeti zene "Yuri Kane - Right Back", de ennek a feldolgozásnak a címére vagyok kíváncsi, remélem nem csak a renault kedvéért csinálták meg, mert akkor tuti nem lesz meg.
Sziasztok!
Bocs ha rossz topicban érdeklődöm, de nem találtam semmi kapcsolódót. Igazából tanácsot szeretnék kérni. Nagyon érdekel az elektronika és szívesen elmennék egy "komolyabb" tanfolyamra. Egyetemre vagy fősulira nem szeretnék beülni, úgyhogy valami okj- re gondoltam. Van valakinek esetleg tapasztalata ilyesmiben? Én valami hasonlóra gondoltam: http://www.oktav.hu/tanfolyam/elektronikai_muszeresz_budapest
Ennek a számnak 20 feletti feldolgozása van csak a tecsövön fenn. Jó az esély rá hogy a kocsigyár kevertette.
Sajnos. Pedig szerintem jóra sikeredett.
Az eredeti maxi 5verziót tartalmaz, és adtak ki egy 2maxit tartalmazót is 2011.ben, de egyik sem az a hétből.
Tegnap arra gondoltam hogy megcsinálom FL Stúdióban (nagy nehezen megszereztem az acapellát nagyon jó minőségben), de miután neki kezdtem rájöttem, hogy nem is olyan könnyű..
Az Andrews Sisters-t én már gyerekkorom óta szeretem.
Glen Miller In The Mood-ját is jól éneklik. A kortársak közül az All Angels akik jók.
Kihasználva a jó időt sütögettünk egy keveset.
A menü: Kemencés csülök,Töki pompos,És néhány szelet sült császár. A képek a nyugalom meg zavarására alkalmasak.
Pénteken, nálunk is töki pompos volt. Isteni az íze! Mondtam is (a szalonnából kisülő zsír látványára), hogy ez bizony igazi Norbi update kaja. Tudni illik: "Égjen a zsír!"
Tudom, Te nem szereted az úsztatós vonalat.
Azt hiszem a 2012-es HEHET 4.0 a Tiszatóra lesz szervezve
Az überdurván veryzsír lenne . Akkor még énis ottlennék .
Megyek én is, ha te kezeled a kemencét.
Idézet: „Norbi update kaja. Tudni illik: "Égjen a zsír!"” Ez nagyon jóó!
Délelőtt kiöntöttem egy kis vizet a széken a párnára, majd beleültem. Most meg a lábamat öntöttem le főzelékkel.
Mi jön még?!
Miért öntözöd te csak úgy a párnát? Valami rosszat tett? Azt akarod, hogy megfulladjon?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |