Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A betörő matat a lakásban, keresi az ékszereket.
Megszólal a háttérből egy hang: - Jézus figyel! A betörő hátranéz és látja hogy egy papagáj beszélt. Tovább dolgozik, de a madár ismét megszólal: - Jézus figyel! A betörő érdeklődően néz rá és megkérdezi: - Hogy hívnak te madár? - Spartacus! - Ki adta neked ezt a hülye nevet? - Az aki a pitbullnak a Jézust... ![]()
Hogy mondod angolul, hogy: "Gyere Bodri kutyám, szedd a sátorfádat!"?
"Kámon máj dog, Bodri, lec go kempingszerkó!" Videjó.
Te aztán sok fórumot figyelsz egyszerre.
![]()
Pedig ezt teljesen kellene. Ráadásul akkor mi az a másik?
![]()
Ezt én teljesen, a többit félig sem. :yes:
A részeg felszáll a villamosra, és ráordít a bal oldalon ülő utasokra:
- Hülyék! Aztán ráordít a jobb oldalon ülőkre is: - Házasságtörők! Az egyik jobb oldali utas erre felháborodva felugrik: - Mit képzel maga?! Húsz éve vagyok házas,de még egyszer sem csaltam meg a feleségem! - Üljön át a másik oldalra!
Két szőke nő utazik a vonatfülkében.
Velük szemben ül egy őszes szakállas férfi.Egyik szőke - Te, ez nem István a király? Másik szőke Hülye vagy, az ezer éve meghalt! Kis idő múlva belép egy férfi a fülkébe. - Hello István! Hogy vagy? Ezer éve nem láttalak. Erre a szőke - Na, ki a hülye?
Ha már úgyis csatlakoztunk egy ideje az EU-hoz, ismerkedjünk meg tagköztársaságainkkal:
Ausztria: - Igaz-e, hogyha csatlakozunk, újra Monarchia lesz? - Nem, csak a soproni fogorvosok tartoznak majd osztrák fennhatóság alá. Belgium: - Igaz-e, hogy minden belga pedofil vagy sorozatgyilkos? - Nem, de semmi más említésre méltó nem történik velük. Dánia: - Igaz-e, hogy Dánia nagy része legóból épült. - Nem, de mégis úgy néz ki. Finnország: - Vannak-e asztalosok is Finnországban, vagy mindenki telefonszerelő? - Nem, még vannak asztalosok, akik a Nokia szaunákat gyártják például. Franciaország: - Igaz-e, hogy a franciák csak franciául hajlandóak beszélni? - Nem, de abban sincs sok köszönet, ha a többi nyelven beszélnek. Görögország: - Igaz-e, hogy Görögország fővárosa Last minute? - Nem, de már fontolgatják Athén átkeresztelését. Hollandia: - Igaz-e, hogy minden holland drogos vagy piroslámpás házban dolgozik? - Nem. 3% tulipánt termeszt vagy fapapucsot készít. Írország: - Igaz-e, hogy az egész ország tök zöld? - Nem. Az ajtók színesek. Luxemburg: - Létezik-e egyáltalán Luxemburg? - Létezik, de elfér egy tekercs filmen. Nagy-Britannia: - Igaz-e, hogy az angolok azért vezetnek a baloldalon, mert állandóan részegek? - Nem igaz, de csak az okozati összefüggés hiányzik. Németország: - Igaz-e, hogy Németország egyszer már megvalósította az Európai Uniót? - Igaz, de népszavazás helyett villámháború volt, és Nagy- Britannia sem csatlakozott. Olaszország: - Igaz-e, hogy az olaszok elhullott macskát tesznek a pizzába? - Nem igaz. Ők maguk ölik meg. Portugália: - Igaz-e, hogy az egyetlen híres portugál is olasz volt? - Nem igaz. Nem volt híres portugál. Spanyolország: - Igaz-e, hogy a polgárháború azért húzódott el olyan sokáig, mert a csapatok minden nap 12-től 5-ig sziesztáztak? - Nem, viszont a nők nagy többsége bajuszos. Svédország: - Lapra szerelhetőek-e a Grippen vadászgépek? - Igen, az Ikea-ban a 12B polcon találod meg.
Ebben a GIF sorozatban nézzétek meg a 2.-at. Nagyon jót nevettem rajta. Aki nézi az F1-et annak jobban "átjön" a poén. Bővebben: Link
A 10. jobb.
![]()
Az a fejvadász az ki aki elkapta a gyalogkakukkot?
Az a Sonic nevű süni, aki teper mint állat.
Bővebben: Link
Újabb bűntett: felbujtás.
![]()
Hát ez kész.
Rádiótechnika újság. Kapcsolási rajz nyilvántartó program reklám. El akarják adni. Azt kell tudni róla, hogy ez a progi bazi régi, még 5.25 -ös mágneslemezen is árulták talán. Ami még nem is lenne gond. A gond, a hozzáértő tálalás. Képernyőkép mentést akartak csinálni. Mi lett belőle? Dosbox emulátorban a progi, a kép látszik paintban, és maga a paint látszik a startmenüvel együtt. ![]() Ti megvennétek ezt a programot ?
Igen, megvenném. Csak először valaki gyengéden verje szét a fejemet egy 24 karátos aranytömbbel, melyet egy lehet vékony citromszeletbe csavartak.
![]()
Mi a probléma? 4990Ft-ért szinte ajándék!
![]() A legjobb a cikk bevezetőjéből az, hogy kétféle ember létezik: "Aki már vett KANYI-t illetve olyan, aki csak ezután fog KANYI-t vásárolni." ![]() Ez a vicc meg talán belefér: Egy pasas a bárban iszogat, majd kimegy pisilni a WC-re. Egy negyedóra múlva iszonyú idegesen visszatér, leül a helyére, közben folyamatosan motyog és átkozódik. A csapos megkérdezi, mi a baja. - Képzelje! Az előbb kimentem pisilni, és amint ott álltam a WC előtt, valaki a hátam mögé osont, majd pisztolyt nyomott a fejemhez, és azt mondta, hogy vagy itt helyben kielégítem -a számmal-, vagy szétlövi az agyamat. - Jézusom, ez szörnyű... és ezután mi történt? - Hallott pisztolylövést?! |
Bejelentkezés
Hirdetés |