Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi ebből a tanulság?
Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára, mert elüt a villamos!
Beírtam gugliba ezt: "égőő", és az x.találat ez: Bővebben: Link. Hát ez tényleg égő.
Sajnos ez esélytelen. Látod a gyárnak sem sikerül mindig.
Gyerekek (és idősebbek is), közületek van valakinek II-es Golfja? És akinek van, meg tudná nekem mondani, hogy a fényszórója mekkora átmérőjű? Köszi előre is
Ha holnapig nem jön válasz, kiderítem neked. Mire szeretnéd használni?
Köszi
Meg szeretném lepni a Szimómat egy síküveges Angel Eyes fényszóróval, és ez az egyetlen járható út ~14centis a gyári, ide kéne beledolgozni a Golf II-re gyártottat... A másikat természetesen egy másik motoros megveheti jutányos áron! (Mindenek előtt még kicsit gyűjtögetnem kell, mert nem akarom minden pénzemet rákölteni - csak apránként, úgy nem olyan feltűnő )
Szerintem annál nagyobb. Régen amikor semmit nem lehetett kapni Trabantéval helyettesítettük. Az egy kicsivel kisebb volt.
De a H4-es síküveges, de még gyanúm szerint az is nagy neked.
A síküvegest úgy kell érteni, hogy egy totál átlátszó üvege van, és a foncsoron van a "minta". Tehát mint ha az ablakon néznél be (mint a képen)
Nekem is van II-es golfom.
A linkelt képen balról a második az. Az első az I-es, jobbról az első pedig a III-as. Tavaly vettem őket. Azóta teljes a gyűjtemény. II-es golf
Ezzel csak egy a probléma, hogy sötétben megyek dolgozni, és este jövök haza... Tehát valamit látni kéne vele (Közvil nem sok van azokon a helyeken, amerre járok, őzek meg ilyenek annál inkább...)
Nem feltétlenül kell látni. Ha hallasz valamit, lendít, lecsapsz, és zutty. Elég biztonságosnak tűnik.
És ne feledd, a világítás csak arra jó, hogy téged lássanak jó messziről, de te úgysem látsz sokat.
Megmértem neked. A Golf lámpa 180mm átmérőjű.
FF alatt beírtam a google keresőbe a "Tilt" szócskát. Enter után igen csak meglepődtem!
A fejlécben a "Ma éjjel szerver karbantartás lesz!" felirat mosolyog. Szóltam is az asszonynak, hogy ne tervezzen semmilyen egyéb programot!
Jééé. Mitől van ez? Szerk.: Megvan! Google Easter Egg (Húsvéti tojás), elvileg több ilyen szó is van.
Köszi szépen! 1-2 centit még lehetne faragni, de ez már nagy lesz
Sejtettem, hogy így lesz. Nem tudnád az eredetit átalakítani?
Van köztetek valaki, aki kötelező biztosítással foglalkozik. Természetesen mint üzletkötő és nem felhasználó.
Sajnos nem, nem nagyon akarok belebonyolódni (pedig a foncsor is kicsit kezd pattogni lefele)... Akkor valószínűleg majd olyat nézek rá, ami a cuki robogókon szokott lenni
Mondjuk mint ezen. Elég jópofa, csak egy műanyaglakatos kell hozzá...
Gondolod ezzel jobban látsz? Új korában nem rossz a Simson lámpa. Legalábbis nekem nem volt bajom annak idején.
Egyelőre meg van bele rendelve egy 35/35Wattos H4-es izzó, azzal máris jobb lesz a helyzet, mint a mostani bilux-szal
Az Őzek ellen szerencse is kell.Tavaly elütöttem egyet,pár nap kórház, 2 hónap táppénzzel megúsztam.
Azért ésszel szoktam közlekedni, bár kevés motoros tapasztalatom van, de elég nagy állatok ahhoz, hogy egy Simson rollerral el merjem gázolni
Legalább megettétek? Mert különben igen drága volt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |