Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Dobroe Utro! (A cirill betűk miért nincsenek támogatva? És a csöves topikokban ha valakinek meg kell mutatni, milyen karaktereket keressen egy adott csövön?)
Fél órája keltem, de most se nagyon van élet
Valaki biztos megette.Mozdulni sem tudtam, a mentő vitt el.250eFt volt a károm, ruha+a motorban esett kár.
Jobbról elém ugrott, fékezés nélkül kaptam telibe ,90-el.Az aszfaltra estem, a cordura ruhának köszönhető, hogy nem törtem ketté.Pedig jó dupla lámpa van az SV1000S motorokon, de elfogyott a szerencsém.Visszaültem a motorra, vettem rá egy elektromos őzriasztót.
Még szerencse, hogy nem mentél gyorsabban. Mivel erdő mellett lakom, nekem is minden nap áll a zászló. Szerencsémre eddig nem volt baj. Mindig az út szélét sasolom, ott hamar észre lehet venni a szemüket. Néhány füstölgős fékezés azért előfordult az évek alatt.
Nem semmi videó. Szerintem iszonyat jó.
A videó minősége is. A tartalma is. A srácok eredetisége, őrültsége és, hogy látszik, mennyire élvezik az egészet. A helyszín csodaszép mivoltáról nem is beszélve... Brutál jó anyag, köszi.
Ezek vastagon túlmentek a vakmerő kategórián. Nem csinálnám utánuk az biztos.
Én tartom magamat Churchill mondásához: Csak semmi sport! A HD kamerámat meg nem viszem minden sziklás terepre magammal.
Mellesleg tényleg tűéles a kép és lélegzetelállító a helyszín. :yes:
Azért ez a free-feeling néha egy kicsit idegesítőnek tűnik, de biztos, hogy nem a hosszú élet titka.
Jártam ma délután fent a Hármashatár-hegyen biciklivel. Van fent a csúcs közelében egy elég szép kilátást biztosító "placc", ahol kattintottam néhányat. Elég rendesen látszik a képeken a Budapest fölötti szmogréteg.
Valamint pucuka kedvében járva fotóztam a másik képet, bár biztos látott már több százmillió másik hasonlót (akár szebbet, akár csúnyábbat). Ui: a képeken látható 2 pöttyért elnézést kérek, még nem tudom, hogyan fogom megtisztítani az objektív belsejét.
A jól belakott T torony. mellette az OMSz árbócocskája
Legalább van valami látnivaló.
Itt (Alföldön) akármerre nézel, minden lapos.
De ha reggel idoben felkelsz es tiszta az ido lathatod a Bihari Havasokat. Lehot toletek nem, de ha atkerekezel a banomkert fele nepfelkelte utan tiszta idoben gyonyoru latvany.
Hát, a Hármashatár hegyről a Bihari havasokat nemigen látni, max ha délibáb lenne. Messze túl van a látóhatáron.
Csak ugye nem a Harmashatar hegyrol kell latni hanem Tomi rezidenciajabol. az pedig joval odebb van. Sokkal kozelebb a Bihari havasokhoz. Kb 130 km.
Az akváriumon megtört fény, és az utolsó kép, egy pár perccel később, mikor a nap odébbállt (Vagy épp a föld fordult el? )
Nagyon szép!
Most látom Köbüki milyen fapofával válaszolt a hogyan hozzunk létre pókembert témára: Bővebben: Link
Mi a manó! 1-2 másodperc alatt DNS-t módosítunk és azt visszajuttatva már működtetjük is? Öcsém! Hová jut a világ! Én meg vizesruhás borogatást tettem a sajgó lábikrámra...
Az a baj, hogy ritkán tiszta az idő, viszont ezt már hallottam, se még sose láttam, na majd hátha most télen tiszta lesz az idő egy párszor.
En sokszor lattam mig ott laktam. (1967-ig) Tolunk jo kilatas volt kelet fele.
Azért előbb megtanulhatna angolul, ha lehet minél magasabb szinten.
Az lehet, mostanában némi probléma van a földünkkel. A japán földrengés óta némely kontinensek több tízmétert odébb csúsztak, és a föld kb 6 perces időállandóval "billeg". Lehet, még a yégén tényleg leesünk róla?
Én nem, mert erősen kapaszkodok. Ifjú koromban a fapados/farmotoros volánbuszokon edződtem. Bővebben: Link
Nem is volt az olyan fapados, biztos nem utaztál akkor Fakarusszal. Ez egy Csepel volt, a felépítménye egy nagy kocka, és benne tényleg fa padok voltak. Na ez, meg egy hagyományos makadám út, az volt ám a menyország, már amikor 12 km után leszáltál róla.
Ha már buszok. Anno utáltam a buszokat, mindig elfogott a hányinger, ha felszálltam rá bár ennek már 4-5 éve vége, főleg most , hogy naponta buszozok. Van egy-két busz, melyen alig van ülés, de rendes méretű busz, el is nevezem állóbusznak, mivel csak állóhely van rajta.
A szívroham, avagy, hogyan segíthetsz magadon, hogy életben eltudj jutni a kórházig.
A fájlt póverpóinttal tudod megnézni
Azért ő sem kutya
|
Bejelentkezés
Hirdetés |