Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1730 / 3599
(#) klemo86 válasza zenetom hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Dobroe Utro! (A cirill betűk miért nincsenek támogatva? És a csöves topikokban ha valakinek meg kell mutatni, milyen karaktereket keressen egy adott csövön?)
Fél órája keltem, de most se nagyon van élet
(#) biji válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Valaki biztos megette.Mozdulni sem tudtam, a mentő vitt el.250eFt volt a károm, ruha+a motorban esett kár.
Jobbról elém ugrott, fékezés nélkül kaptam telibe ,90-el.Az aszfaltra estem, a cordura ruhának köszönhető, hogy nem törtem ketté.Pedig jó dupla lámpa van az SV1000S motorokon, de elfogyott a szerencsém.Visszaültem a motorra, vettem rá egy elektromos őzriasztót.
(#) zolika60 válasza biji hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Még szerencse, hogy nem mentél gyorsabban. Mivel erdő mellett lakom, nekem is minden nap áll a zászló. Szerencsémre eddig nem volt baj. Mindig az út szélét sasolom, ott hamar észre lehet venni a szemüket. Néhány füstölgős fékezés azért előfordult az évek alatt.
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 4, 2011 /

Köszi, nekem most van Dobroe Utro!
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Nem semmi videó. Szerintem iszonyat jó.

A videó minősége is.
A tartalma is.
A srácok eredetisége, őrültsége és, hogy látszik, mennyire élvezik az egészet.
A helyszín csodaszép mivoltáról nem is beszélve...

Brutál jó anyag, köszi.
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

No, legalább valaki értékeli.
(#) KTobi válasza szamóca hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Ezek vastagon túlmentek a vakmerő kategórián. Nem csinálnám utánuk az biztos.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Én tartom magamat Churchill mondásához: Csak semmi sport! A HD kamerámat meg nem viszem minden sziklás terepre magammal.
Mellesleg tényleg tűéles a kép és lélegzetelállító a helyszín. :yes:
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

Azért ez a free-feeling néha egy kicsit idegesítőnek tűnik, de biztos, hogy nem a hosszú élet titka.
(#) Norberto hozzászólása Nov 5, 2011 /

Jártam ma délután fent a Hármashatár-hegyen biciklivel. Van fent a csúcs közelében egy elég szép kilátást biztosító "placc", ahol kattintottam néhányat. Elég rendesen látszik a képeken a Budapest fölötti szmogréteg.

Valamint pucuka kedvében járva fotóztam a másik képet, bár biztos látott már több százmillió másik hasonlót (akár szebbet, akár csúnyábbat).

Ui: a képeken látható 2 pöttyért elnézést kérek, még nem tudom, hogyan fogom megtisztítani az objektív belsejét.
(#) pucuka válasza Norberto hozzászólására (») Nov 5, 2011 /

A jól belakott T torony. mellette az OMSz árbócocskája
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Legalább van valami látnivaló.
Itt (Alföldön) akármerre nézel, minden lapos.
(#) vilmosd válasza zenetom hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

De ha reggel idoben felkelsz es tiszta az ido lathatod a Bihari Havasokat. Lehot toletek nem, de ha atkerekezel a banomkert fele nepfelkelte utan tiszta idoben gyonyoru latvany.
(#) klemo86 válasza Norberto hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Mint a kis levéltetvek
(#) pucuka válasza vilmosd hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Hát, a Hármashatár hegyről a Bihari havasokat nemigen látni, max ha délibáb lenne. Messze túl van a látóhatáron.
(#) vilmosd válasza pucuka hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Csak ugye nem a Harmashatar hegyrol kell latni hanem Tomi rezidenciajabol. az pedig joval odebb van. Sokkal kozelebb a Bihari havasokhoz. Kb 130 km.
(#) jdani hozzászólása Nov 6, 2011 /

Az akváriumon megtört fény, és az utolsó kép, egy pár perccel később, mikor a nap odébbállt (Vagy épp a föld fordult el? )
(#) Rober_4 válasza jdani hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Nagyon szép!
Most látom Köbüki milyen fapofával válaszolt a hogyan hozzunk létre pókembert témára: Bővebben: Link
(#) vicsys válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Mi a manó! 1-2 másodperc alatt DNS-t módosítunk és azt visszajuttatva már működtetjük is? Öcsém! Hová jut a világ! Én meg vizesruhás borogatást tettem a sajgó lábikrámra...
(#) zenetom válasza vilmosd hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Az a baj, hogy ritkán tiszta az idő, viszont ezt már hallottam, se még sose láttam, na majd hátha most télen tiszta lesz az idő egy párszor.
(#) vilmosd válasza zenetom hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

En sokszor lattam mig ott laktam. (1967-ig) Tolunk jo kilatas volt kelet fele.
(#) pucuka válasza vicsys hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Azért előbb megtanulhatna angolul, ha lehet minél magasabb szinten.
(#) zenetom válasza vilmosd hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Azóta lehet lejjebb süllyedt Gyoma.
(#) pucuka válasza zenetom hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Az lehet, mostanában némi probléma van a földünkkel. A japán földrengés óta némely kontinensek több tízmétert odébb csúsztak, és a föld kb 6 perces időállandóval "billeg". Lehet, még a yégén tényleg leesünk róla?
(#) vicsys válasza pucuka hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Én nem, mert erősen kapaszkodok. Ifjú koromban a fapados/farmotoros volánbuszokon edződtem. Bővebben: Link
(#) pucuka válasza vicsys hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Nem is volt az olyan fapados, biztos nem utaztál akkor Fakarusszal. Ez egy Csepel volt, a felépítménye egy nagy kocka, és benne tényleg fa padok voltak. Na ez, meg egy hagyományos makadám út, az volt ám a menyország, már amikor 12 km után leszáltál róla.
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Ha már buszok. Anno utáltam a buszokat, mindig elfogott a hányinger, ha felszálltam rá bár ennek már 4-5 éve vége, főleg most , hogy naponta buszozok. Van egy-két busz, melyen alig van ülés, de rendes méretű busz, el is nevezem állóbusznak, mivel csak állóhely van rajta.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 6, 2011 / 4

A szívroham, avagy, hogyan segíthetsz magadon, hogy életben eltudj jutni a kórházig.

A fájlt póverpóinttal tudod megnézni

szivroham.pps

(#) hibbantpasi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Azért ő sem kutya
Következő: »»   1730 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem