Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na beírok én is egykét igazi gyöngyszemet:
Mit csinálok ha egy 6.a osztályba járót gyereket felébresztek? Hatást keltek... Mi az ha fehér lé folyik a konnektorból? Elment az áram... Mit mond a kislány miután elesett a biciklijével? Semmit, mert belement a kormány a tüdejébe... Hogy nevezzük ha egy békaember rosszindulatúan viccelődik egy baromfi segyítségével? Búvárszivattyúkkal... Na ezek az igazi viccek... ![]() ![]()
A mai nap történt az iskolai büfében:
Kislány (vevő): Helló! Lesz egy nyalóka! Mutat a pultban lévő édességre, miközben kezében csörgeti az aprót. Büfés: Lesz hát! Karácsony is lesz, meg hétvégei is lesz! Talán inkább kérek, nem...? Kislány: Jaaaa, köszi! Sarkon fordul és elmegy... Ki érti ezt..??!! ![]() ![]()
Amelyik üt, az mégis a kólás a legjobb. Jelige: HIDEGET !
![]()
No és az autó? Az még a tanítónéninek sem tűnt fel.
![]()
Sajnos ez is a média hatása. Miért ne próbálkozhatna meg játszani a nagyot (nagymenőt) egy csitri, ha már úgyis az összes példaképe ezt teszi a TV-ben? Tegyük hozzá, ott is legtöbbször miden indok nélkül (SP, Győzike, stb). Tudom, messzire lehetne menni, de ebben valahol benne van az alkalmazottak lenézése a főnökök (tulajdonosok) részéről, amit aztán átvesz a köztudat is (miközben a "köztudat" jelentős része ugyanúgy "Droid").
HA A NŐK NEM LENNÉNEK
A családi veszekedés kellős közepén a kiborult asszony dühösen felkiált : - Mit gondolsz, hol lennétek ti férfiak, nélkülünk, nők nélkül ? - Pontosan tudom drágám - feleli nygodtan a férj. - Még mindig a Paradicsomban ! TEKE A szerelmes pár az ágyban heverészik, amikor megszólal a telefon. A nő felveszi : - Igen Semmi gond, rendben van. Szervusz ! - Ki volt az? Kérdi a férfi. - A férjem. Azt mondta, egyelőre nem jön haza, mert még marad veled két órát kuglizni. PARTI TRÉNING - Tudod hogyan edzenek a pasik a strandon ? - Nem. Hogyan? - Ahányszor bikinit látnak, behuzzák a pocakjukat ! AKÁR A FOCILABDA - A férjem újabban olyan mint a futball-labda - meséli a barátnőjének Tóthné. - Hogyhogy ? - Minden szombaton berugva látom a kapuban. UNDOK ÁLLITÁS - Képzeld el, drága Marikám, az az undok Kati azt állija, hogy festem magam. - Ne töröldj vele, Évikém, ha neki is olyan ragyás lenne a képe, mint neked, ő is festené magát. MATEK Gáborkát kérdezi az anyukája : - Gáborka ! Hol a nővéred ? - Matematikailag a szobájában - feleli. - Hogy érted, hogy matematikailag ? - Két ismeretlennel. ÓVATOSSÁG - A feleségem tavalyelőtt és tavaly is állapotos lett a nyaralás idején. Ez igy nem mehet tovább. - Mit akarsz tenni? - Idén nyáron én is elutazom vele. VICCES FÉRJ - Képzelje, doktor úr, a férjem egész nap vicceket mesél! - panaszkodik a hölgy a pszichiáternél. - És ez olyan nagy baj? - kérdezi az orvos. - De, doktor úr, nem lehet tőle szóhoz jutni. NAGY BOLDOGSÁG - Minek örülsz ennyire öregem ? - Családi örömök elé nézek. - Szivből gratulálok ! A feleséged gyermeket vár? - Dehogy, csak elutazik két hétre az anyosommal. SZÉPSÉG MINDENEK ELÖTT - Én csak szép nőt veszek el - jelenti ki a szoknyavadász férfi. - Miért kérdi a barátja? - Mert a szép nő hamarább elhagyja a férjét.
Két nő vásárol a piacon, az egyik tűnődve vesz a kezébe egy krumplit:
-Mit nézed azt a krumplit?- kérdezi a másik. -Csak eszembe jutott, hogy ez pont olyan, mint a férjem heréje... -Ilyen nagy? -Nem, ilyen koszos... ![]()
Ajjaj! Csak nehogy meglássa a kopasz, me nagy dádá lesz belőle.
És ezek már nem 6-7 éves gyerekek, ki tudja, mii lesz ebből?....
Esetükben nagy szerelem. Ikazi állompár!
![]()
És ezek fogják a nyugdíjatokat meg keresni.
Akkor már nem lesz kitől elvenni, ahogy most tőlünk. Ezeknek még a szerény nyugdíjunkból (amit meg sem termelnek) kéne az igényeiket is kielégíteni.
A másik dolog a fiatalsághoz, hogy igaz ebből nem lesz perfekt angol nyelvtudása, de legalább valami zenei kultúrája talán. Igaz nem egy Mozart, de legalább nem az a dobhártyaszaggató basszus, amitől még a szélvédő is remeg vezetés közben, na meg még a szirénázó mentőt sem hallja tőle:
Bővebben: Link
A botosjetinél majdnem megfulladtam a röhögéstől, az anális dombi találkozó után meg már erősen foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata...
![]()
Azért a hajó alatti "autó" felirat is mutat valamit. Bizonyára ismeritek a Holdas dolgozatot is.
Nálam ez mindent visz! Bővebben: Link Természetesen Szami tollából...
![]()
Nem igen kell. Nem lesz már akkor nyugdíj.
Azért vannak ám másik véglet is. pl.: Egy csapat, aminek én is tagja vagyok. (És azért ismerek rengeteg értelmes fiatalt is.) [OFF]
Kár, hogy ez az igazi kisebbség. :rinya:
Igaz, hogy a téma maga itt végülis OFF, de ők is helyesek szerintem: Bővebben: Link
Lehet hogy már szerepelt de azért megosztom veletek én is. Aki látta a Star Wars filmeket annak kötelező!
![]() Vader nagyurat a polgármesteri székbe!!!! Szavazz rám! Program: 1. A távolsági buszpályaudvar (ismertebb nevén "Paraszt") átalakítása nemzetközi űrkikötővé. 2. Az uránvárosi Tesco, Praktiker, Metro helyére Csillagromboló leszállópályát építünk. 3. A Pécsi Közlekedési Zrt. régi buszait lecseréljük AT-AT lépegetőkre. 4. A Zsolnai gyárban megkezdjük a 3. Halálcsillag építését, amelyet terveink szerint 2017-ban állítunk Föld körüli pályára. 5. A TV tornyot átalakítjuk Ion ágyúvá, mely hatásos segítséget nyújt az ellenséges cirkálók elleni védekezésben. 6. Lerohanjuk a bolygót és Coruscanthoz hasonló gigantikus várost építünk fel. 7. A Szent István téren szobrot emelünk Darth Sidious-nak és Dooku grófnak. 8. Autók helyett a Tatuin bolygóról importált siklókkat vásárolunk a pécsi lakosságnak. (ez lehetővé teszi azt hogy vertikálisan is utakat létesítsünk) 9. Rendőrök helyett klónok végzik majd a rendfenntartást. 10. Mindenkit áttérítünk a Sötét Oldalra. (aki még sem akar, annak levágjuk a csuklóját majd "Én vagyok az apád!" felkiáltással belelökjük a Széchenyi Aknába. 11. Hoth bolygóra sítúra heti egyszer. 12. Pécs lakosságát a Naboora deportáljuk, hogy klón telephelyeket tudjunk létesíteni. 13. Pogány lakosságát feláldozzunk a Tatuin bolygón, a Karkun-veremben élő Sarlakknak. 14. Fénysebességű internetet mindenkinek! 15. A PTE-et Sith templommá változtatjuk, ahol időszakos jelleggel jobbnál jobb Sith lovagokat képzünk. 16. A taxikat lecseréljük AT-ST lépegetőkre, amelyek sokkal kecsesebbek és elegánsabbak az autóknál. 17. Csillagrombolós városnézés és lázadó falvak pusztítása ingyen! 18. A Kamino bolygón a Jango Fett klónok mellet elkezdünk Megan Fox és Pamela Anderson klónokat gyártani. 19. Az Állatkertet látványosabbá tesszük érdekesebbnél érdekesebb lényekkel (Gungan, Ewok, Wookie, Toydari, Yeti a Hoth-ról) 20. A Tubesre NATO lokátor helyett pajzsgenerátort építünk, ami majd a 3. Halálcsillagot védi. 21. A Mecsextrém Parkot átalakítjuk Ewok faluvá, amely Arborétumként fog üzemelni. 22. A Szent István teret (SZ.I.T) hivatalosan is Sith-térnek nevezünk el. 23. Az Antarktisz és a Tundra élővilágát Tauntaun betelepítéssel gyarapítjuk. 24. A Református Kollégiumot, I. Dooku Gróf Gimnáziumnak nevezünk el. 25. Legalizáljuk a Halálpálca árusítását. 26. A háztartási boltokban elérhetővé tesszük az R2-es típusú centrifuga árusítását. 27. A PVSK Panthers csapat új neve: PVSK Wookies lesz. 28. A bőrgyárat átalakítjuk droidgyárrá. 29. A Karolina kőfejtés területén havonta Intergalaktikus fogatversenyt rendezünk, amelyen akár lómeghajtású fogattal is lehet indulni. 30. A Balokányt egy intergalaktikus vidámparká alakítjuk. 31. A pécsi állatkert állatállományát további 25 fajjal gyarapítjuk. 32. A boltokban kapható lesz Tauntaun túlélő felszerelés, amellyel akár a Hoth bolygón is átvészelhetünk egy hóvihart. 33. A Stardustot átalakítjuk egy intergalaktikus mulatóvá. (lásd.: a negyedik epizódban, amikor Luke, Obi Wan és a droidok találkoznak Han Soloval) Idézet: „Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mindig akceptábilisak. Emiatt dialógusunk kontinuitása megszakad; nem jön létre az argumentumok szintézise.” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |