Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Fenyőfa itt is van, de az ónból csorgó sokkal jobb. Bárcsak lenne mit forrasztani, vagy nem csak a suliba lennék 12től 8-ig vagy, 9-ig..
Nálatok szombaton is van suli? Részvétem. Egy panelt kifurkálni nem sok idő. A forrasztás sem. Egy két órát csak szakíthatsz rá délelőtt.
Szombaton nincs, de holnap nem ér rá a haverom fúrni, az 1000 forintos kemény szárat meg nem akarom eltörtni a kis panelfúrómmal. Délután úszni megyek, ha itthon vagyok, akkor tanulok. Délelőtt nincs időm, főleg hétköznap, valamikor kell tanulni is..
Megnyugtatlak, nem csak te vagy így ezzel. nekem is lenne teendőm, de hétköznap reggeltől estig suli, hétvégén meg jó pihenni egy kicsit, meg valami mindig közbejön, nehogy már legyen egy kis szabad időm. Ráadásul kezd kint hideg lenni, a műhelyben sincs valami meleg.
Akkor én annyival szerencsésebb vagyok, hogy a műhelyemben mindig megvan a szobahőmérséklet.
Meleget én is tudnék, de ahhoz kellene benzin, vagy alkohol. Jelenleg fogytán a benzinem.
Az nem jó. Sajnálom. Bent nem dolgozhatsz, csak kint? Nekem se örült anya először, de látta, hogy nagyon akarom, meg nem 2 napos fellendülés, meg komolyan veszem, és megengedte a kis lukat , hogy berendezzem. Azt hiszem vannak képek is. Várj csak !
Juj, na az gáz. Itt is hidegedik, de hát ez van. A nyár már elmúlt. Kibírjuk !
U.i. még jó, hogy nem a nyelved ragadt a kilincshez, és előbb hajszárítóval kellet volna olvasztani..
Bejönni bejöhetnék a szobámba, de akkor az lenne a gáz, hogy mindent elborítana a sok cucc és az meg megint nem jó. Nem sok hely van alapból sem a szobámban, mert elég kicsi. Egy forrasztópákát és pár alap dolgot úgyis behozok, hogy ne kelljen minden apróságért kirohanni a hidegbe. Ha meg hosszabb időre megyek ki, akkor beröffentem az állófűtést.
Hajszárítóval? Mért, szőrös a nyelve?
Aha, értem ! Én az ebédlőasztalnál szeretek tanulni, de anya nem engedi, így totál be lettem zavarva a szobámba. Ez nem kicsi szerintem, szerencsés vagyok, de nem szeretek itt tanulni.
Nekem már sikerült a nyelvem odatapasztani, igaz nem kellet hajszárító, meg - -ban volt, de nem volt jó, az biztos !
A mai nyelvalkotók. Szegény őseink ha látnák.. Meg a shock féjszbukk páwah-cicah-micah..
Bocsi, de az még 3 egész sor sincs meg...
Amúgy mi ez a sok reklám itt a tetves amcsi ájfonról? Mindenki hozzászólása meg van fertőződve, kicsit fentebb pl Janikukacé is. ...vagy csak az én böngészőm lett iVirus -os?
Az biztos, nálam semmi ilyen tapasztalat nincs !!!
Nekem biztos nincs közöm semmiféle okostelefonhoz, és hasonlóhoz. Sem fizikailag, sem képzeletben. Én kérem, független vagyok az ilyen kacatoktól.
Bizony-bizony. Kell a lazítás!
Én kényszerpihenőn vagyok és elég volt a lazításból, de mást nem tudok tenni. Ha valóban kiforrasztót kerestél... Nekem van eladó weller wdd80v (lsd wdd81). Mindene zsír új. Az állomáson láccanak nyomok, hogy kint volt az asztalon, törölgetve, pakolgatva volt, de használva nem. A munka amiért megvettem az utolsó pillanatban le le fújva. Ennek sok éve. Én boltból vettem (aranyárban, mert csak jó szerszámmal lehet dolgozni) , de a csomagolást, számlát, jótállást csak a gar idejéig örzöm, mert így is kicsi a lakás.
Én is kényszerpihenőn vagyok, immár több mint 2 éve, és így az őrület határán, már csak a viccelődés ami ellazít. De gőzerővel fúrom az alagutat,(nem úgy ahogy a 4-es metró épül), hogy lássam már a fényt.
Kár, hogy leírtad a márkáját,mert még mindig keresek kiforrasztót, de munkanélküliként egy weller, csak álom marad.
Ezelőtt én is 2évet húztam le "álláskeresőként". A munkanélküli szó elavult, hátrányos megkülönböztetést von maga után. Bla-bla...
Engen felvilágosítottak anno. Szar időszak volt az biztos. Most végre "rendes" munkém van 2éve erre fel... Engem műtöttek, de vicces mert az elku.. előzőt kellett rendbe rakni. Amikor kérdezik mivel, a válasz: Á,csak kibeleztek. Én leteszem a lantot, akarom mondani pákát, mert már nem tudok rendesen forrasztani sem. Remeg a kezem, pedig még középkorú sem vagyok. És nem tudják mi a f... van. :violent: :gun: ORVOSOK Mivel szeretnéd keresni a kenyeret? Tudnak itt segíteni egy kicsit?
Hát nem irígyellek. Röviden Én is hasonló cipőben járok. A :violent: cégnél (ahol dolgoztam) üzemi ballesetem volt, eltört 3 gerinccsigolyám. A kórházba elfelejtettek gerincágyra fektetni, ígyhát tovább romlott...,de végül lábra álltam :worship: . Mérgemben bepereltem a céget, erre kirúgtak. (Nem is értem, hogy miért?) Az Orszi szerint 27%-os rokkant vagyok, ami csak annyira elég, hogy ingyen parkolhatok, Amikor meghalják, hogy miket nem csinálhatok, akkor jön a sablonszöveg: " Az állást betöltötték ".
Hogy mivel szeretném a kenyeremet keresni? Nemtudom. Olyan szakmám nincs amivel ülve lehet dolgozni. Állni meg nem bírok sokat. Remélem ez még belefér ebbe a topikba.
Mai tanulságos történetem. Nem vicces, de talán tanulságos.
Egy asszony elmegy a nőgyógyászhoz, és így szól: - Doktor úr, óriási bajban vagyok és nagyon nagy szükségem lenne a segítségére. A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket. - Rendben, mit szeretne tőlem? - Azt szeretném, hogy szakítsa meg a terhességemet, nagyon számítok Önre. Az orvos gondolkodóba esik, majd így szól: - Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes. A nő elmosolyodott, gondolván a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta: - Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg azt, amelyik az ölében van most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy melyik az. Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná. A hölgy elszörnyedt. - Na de, doktor úr! Milyen szörnyű! Megölni egy gyereket, az bűn! - Szerintem is, ? mondta az orvos ? de nekem úgy tűnt, ez Önnek nem probléma, és azt gondoltam, akkor ez a legjobb megoldás. Az orvos elmosolyodott, érezte, érthető volt az álláspontja. Sikerült meggyőznie a mamát arról, hogy nincs különbség aközött, hogy egy már megszületett gyereket ölnek meg, vagy azt, aki még az anyaméhben van. A bűn ugyanaz!
Üdvözöllek Zoltán!
Csak egy kérdésem van. Mire gondoltál, mi motivált amikor ezt leírtad?
Talán, hogy mások okuljanak belőle. Végül is nem lett volna muszáj, de úgy gondoltam el fér itt.
Jól bírod. Nekem kicsit sok volna belőle.
Bartókot is van aki bírja, én egy 30 másodperc után berosálok tőle.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |