Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tegnap hallottam a rádiókabaréban: anyakönyv vezető = moother book driver.
Az előbb kerestem egy iratot a fiókban, és egy papírlapra volt ez leírva, de nem tudom honnan származik
Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi: - Mit akarsz? - Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok. Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll. ... ... - Mi kéne? - Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok. A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt. Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll. - Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög? - Jogosítvány, forgalmi engedély...
Ez nem egy szakadt szmájli. :yes: Hanem kettő.
Egy kis részlet a paródiából 1:10 után van ez a szöveg.
Szakmai szempontból ez teljesen korrekt! az iskolában ilyen szemléltetéssel sokkal többen értenék meg a lényeget
Az ábra alapja, jó a tranzisztor magyarázatához is.
Nekem is kell ilyen. (Ebből még hiányzik a nullponti energia kicsatoló és a fluxus kondenzátor.)
Basszus! Lehet ez itt OFF, és az ingyen energiásba kellett volna...
Sajnos egyetértek...
Rengeteg hozzá nem értő embert vezetnek meg ilyen baromságokkal, ráadásul hatalmas pénzeket keresnek vele...
Hogy ilyen egyszerű dolgok nem jutnak az eszembe! Már megint más gazdagszik meg!!!
Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát. - Látja ezt az igazolványt bátyám? Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak. - Rendben van, maga tudja. A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki: - AZ IGAZOLVÁNYT ! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT !!!
Nagyon jó!
Figyelem a lenti kép a nyugalom megzavarására alkalmas! Tehát csak saját felelősségre!
De az is biztos hogy többet nem hagyod hogy ö ébresszen
Kamu! Mert hogy nincs az a wekker ami elbír egy ekkora relét! A videoban látni lehetett, hogy mikor rákötötte a relét a csipogó helyére, egyből leesett a 15V olyan 7,5V körülre!
Az nem számít csak keltsen fel .
Érdekes, hogy több mint egy év után ez a videó még milyen újdonságként hat... (lásd a követező hozzászólót is )Volt már....
Azért kíváncsi lennék tib12 megépítette-e végül és hogy mekkorát ugrott tőle ki az ágyból. |
Bejelentkezés
Hirdetés |