Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tegnap hallottam a rádiókabaréban: anyakönyv vezető = moother book driver.
Az előbb kerestem egy iratot a fiókban, és egy papírlapra volt ez leírva, de nem tudom honnan származik
![]()
Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi: - Mit akarsz? - Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok. Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll. ... ... - Mi kéne? - Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok. A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt. Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll. - Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög? - Jogosítvány, forgalmi engedély... ![]()
Egy kis részlet a paródiából
![]()
Szakmai szempontból ez teljesen korrekt!
![]()
Az ábra alapja, jó a tranzisztor magyarázatához is.
Nekem is kell ilyen.
![]()
Basszus! Lehet ez itt OFF, és az ingyen energiásba kellett volna...
![]()
Sajnos egyetértek...
Rengeteg hozzá nem értő embert vezetnek meg ilyen baromságokkal, ráadásul hatalmas pénzeket keresnek vele...
Hogy ilyen egyszerű dolgok nem jutnak az eszembe! Már megint más gazdagszik meg!!!
![]()
Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát. - Látja ezt az igazolványt bátyám? Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak. - Rendben van, maga tudja. A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki: - AZ IGAZOLVÁNYT ! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT !!!
Nagyon jó!
![]() Figyelem a lenti kép a nyugalom megzavarására alkalmas! Tehát csak saját felelősségre!
De az is biztos hogy többet nem hagyod hogy ö ébresszen
![]()
Kamu! Mert hogy nincs az a wekker ami elbír egy ekkora relét! A videoban látni lehetett, hogy mikor rákötötte a relét a csipogó helyére, egyből leesett a 15V olyan 7,5V körülre!
![]()
Az nem számít csak keltsen fel
![]()
Érdekes, hogy több mint egy év után ez a videó még milyen újdonságként hat... (lásd a követező hozzászólót is
![]() ![]() Azért kíváncsi lennék tib12 megépítette-e végül és hogy mekkorát ugrott tőle ki az ágyból. |
Bejelentkezés
Hirdetés |