Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1740 / 3599
(#) zolika60 hozzászólása Nov 14, 2011 /

Egy kis mai téma. Majd mindjárt kapom, hogy miért is kellett, de úgy gondolom elfér itt és talán nem hiábavaló.
(#) Action2K hozzászólása Nov 14, 2011 /

Egy kis hétfő esti horror. Gyengébb idegzetűek, lányok csak egy szemmel nézzék. Bővebben: Link
Szép álmokat, jó éjszakát!
(#) TNPsoft hozzászólása Nov 15, 2011 /

ÜDV!
Debreceni vagyok és napsütéses reggelre ébredtem. Bekapcsoltam a gépet és láss csodát.
NE A NAP LÁNYÁT, HANEM AZ IDŐJÁRÁST NÉZZÉTEK!
A hőmérséklet szerintük -4 fok (ami reális) és szakad az eső.
1. Mint említettem napsütéses reggelre ébredtem.
2. Jó meleg eső lehet, ha nem hajlandó ilyenkor havazni.
(#) gyerek67 válasza TNPsoft hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

A számítógéphez tartozó frissítések készen állnak! Micsoda idomok!
Mi volt a kérdés?
(#) biji válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Tényleg, köszi.
(#) TNPsoft válasza Szebence hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Szia!
Balos fúróval szépen kijön.
(#) Action2K válasza gyerek67 hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Az a kérdés, hogy -4 fokban nem fázik az a néni?
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Jaaaa, értem! Beszélgessek vele?
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Őrült egy videó.
(#) szitko hozzászólása Nov 15, 2011 /

A mai tapasztalatom, egy régi közmondás igazolása miszerint: "Az ember nem lát tovább az orránál".
Tanulgatom a C prog. nyelvet és egy ajánlott könyvet szerettem volna vásárolni, mert már útálom a monitoron olvasni a könyveket. Beültem az autóba és irány a könyvesbolt. (közeli Megyeszékhely) Körbejártam az összes könyvesboltot (mind a hármat), de nem volt egyikben sem. Közben az egyik boltban lezajlott párbeszéd:
Én: Jó napot kívánok
Eladó hölgy: Jó napot, miben segíthetek?
Én: "A C programozási nyelv", című könyvet keresem
Eladó hölgy: Pillanat megnézem a gépben.
Én, gondoltam magamban: Azt hittem a polcon van.
Eladó hölgy: A C, kisbetű vagy nagybetű?
Én: Nagy C, - Na ebből mi fog kisülni ?
Eladó hölgy: Sajnos az nincs meg, de tudok ajánlani egy hasonlót.
Én: Jó, megnézhetném? És már hozta is. Mikor megláttam a könyvet, ránéztem az eladóra, és?
Én: De hölgyem ez egy? és sietve, rémülten távoztam.
Az ajánlott hasonló könyv címe: "Kínai, turisztikai programok", aminek egy nagy "C" volt a borítóján.
Hazatérve szomorúan visszaültem a monitor elé, és láss csodát, egy könyv, ami pont azzal foglakozik, amire szükségem van, ott porosodik a monitor alatt. ("PIC programozás C nyelven").

Csoda, hogy nem olvasnak könyvet a mai fiatalok, ha ilyen eledók vannak.
(#) Rober_4 válasza szitko hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Tényleg béna az eladó, mert tuti hogy volt ott könyv a C vitaminról is!
(#) zolika60 hozzászólása Nov 15, 2011 /

Ma kaptam a rendőrségtől egy gyorshajtási büntetést. A bizonyítékként feltüntetett fényképen jól látszik, hogy a kifogásolt sebesség korlátozó tábla előtt vagyok. Igaz nem sokkal, de szerintem olyan fotó lenne jogos ami a tábla után készült. Vagy nem jól gondolom?
(#) KTobi válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

A törvény értelmében, a tábla mellett, már a megadott sebességgel kell menned. Ez csak a korlátozásokra vonatkozik, a feloldásra épp nem. Ha nem 120szal vagy lefényképezve fél méterrel a 80tábla előtt, akkor szerintem fordulj jogi tanácsadóhoz. Lehet, hogy el tudod intézni az ügyet.
(#) gyerek67 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Ezt a kérdést inkább ebben a topicban tedd fel, itt gyülekeznek a hozzáértők!
(#) zolika60 válasza KTobi hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Körülbelül 10m-rel az 50-es tábla előtt 70-nel. megkifogásoltam, majd meglátom mi lesz. GPS-el ellenőriztem a koordináták alapján. Meg az autóról készült nagyon közeli képen jól látható a mellettem lévő padka, amiről egyértelmű a helyszín. Aki ismeri itt a Budaörsi út környékét, tudja, hogy 50-60 méterenként másik sebességkorlátozó tábla van. Véletlen szerűen csereberélgetve. 70, 60, 50. Természetesen nem kitalálható logika szerint. Vajon mi okból? Csak tán nem a kaszálás miatt?
(#) vilmosd hozzászólása Nov 15, 2011 /

(#) Rober_4 válasza vilmosd hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Én úgy hallottam, hogy már november 14-én készen voltak az első procik. Sőt egy ismerősöm 1971.11.15-én már Facebookkozott is vele, de nagyon lassúnak és unalmasnak találta az oldalt.
(na jó, nem így volt, de mi lenne velünk mikroprocesszor nélkül)
(#) zenetom hozzászólása Nov 15, 2011 /

Jövőre végzek a szakmával, és sokan rágják a fülem hogy menjek egyetemre/fősulira. Azzal tisztában vagyok hogy a megélhetés valószínűleg könyebb lesz, meg stb., de egyszerűen nem tudok már tanulni, utóbbi időkben sem tanultam túl sokat, "leeresztettem" és őszintén szólva kedvem sincs hozzá. Jár valaki ebben a cipőben?
(#) mrobi válasza zenetom hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Én is jövőre végzek csak én a középiskolával. Nekem is mondták hogy miért nem megyek egyetemre vagy főiskolára. De nekem nem sok kedvem van. Inkább technikumra mennék. CAD CAM informatikáról mi a véleményetek?
(#) Frankye válasza zenetom hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Addig tanulj tovább, amíg fiatal vagy! Nem akarok mással példálózni, itt a sajátom:
Leérettségiztem, majd elkezdtem dolgozni. Elmentem katonának (másfél év), leszereltem. Családot alapítottam (megnősültem, egy évvel később jött a gyerek... Szó se róla, nem bántam meg!) Ezután kezdtem el a fősulit. Kisgyerekkel, fiatal házasként. Nem volt leányálom, hidd el, sőt! Közben lakáshoz jutottunk, így iskola mellett még a lakásfelújítás is ment. Hogy nem roppantam bele, az csak a páromnak köszönhető, mert egy szoba-konyhás pici lakásban, ketten, a gyerek, meg egy kutya... Hogy egyáltalán le tudtam diplomázni, az annak köszönhető, hogy a párom vigyázott a gyerekre, a kutyára, főzött-mosott-takarított, engem a kész várt haza, tanulhattam (éjszakába nyúlóan!), stb. Nem részletezem, nem volt sétagalopp. Nem bántam meg ezt sem, szó se róla, de nagyon ráment az egészségem (a házasságom - szerencsére! - nem!), ma is megszenvedem, pedig én - a munkámból kifolyólag - hozzá voltam szokva az éjszakázáshoz, és az eszem is megvolt (akkor még!) hozzá. (Azóta már elvesztettem...)
Szóval ha tanulni akarsz, azt most tedd, amíg friss a fejed, és nincs a hátad mögött saját család!
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Ez az érzés engem is hatalmába kerített. Aztán elkezdtem a felsőoktatást és rájöttem, hogy egy teljesen más világ. Itt már semmi sem biztos. Voltak kemény csatáim és voltak felemelő pillanatok. Amennyire féltem a szigorlati vizsgáimtól, annyira felemelő érzés volt az indexembe beírt ötössel kijönni a teremből és hulla fáradtan az ágyba dőlni- nagggggyon boldogan. Persze nekem is volt ami nem sikerült elsőre, de az UV-t (most már IV mint ismétlő vizsga) erre lett kitalálva. 23-man kezdtünk és ketten szereztünk a 4 év végére diplomát. Hogy mi volt a trükk? Nagyon egyszerű: szívvel lélekkel kellett tanulnom és élvezni, hogy nekem ez megy. Azt gondolom, hogy jó volt ez a 4 év nagyon sokat tanultam, változtam. Téged ismerve (a kitartásodat is), nem hinném, hogy ne tudnád megcsinálni. Nem lesz sétagalopp, de mindenképpen megéri! :yes:
(#) mate_x válasza zenetom hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Én ebben az évben fogok érettségizni és egyből megyek is tovább egyetemre, valószínűleg mechatronika szakra. Mit gondoltok erről a szakról? Nekem ez tetszik a legjobban azok közül, amik itt a győri egyetemen vannak.
(#) mate_x válasza mate_x hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

És, amúgy meg szerintem menjél egyetemre
(#) Frankye válasza mate_x hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Ha Neked ez tetszik, akkor hajrá! Az már önmagában is félsiker, ha olyasmit tanulsz, amit szeretsz. (Ha meg olyasmit, amit nem, akkor megette a fene az egészet, nem is érdemes belekezdeni, mert az már nem is fog menni.)
(#) zenetom hozzászólása Nov 15, 2011 /

Köszi a biztató szavakat, már kezdtem elhatározni hogy nem megyek felsőoktatásra, de most megint elbizonytalanodtam. :banplz:

Majd meglátod, nem fogod megbánni! Ez persze majd csak a diplomaosztáskor fog nyilvánvalóvá válni a számodra is... Menj! Ha meg sem próbálod, nem tudod miből maradsz ki! Komolyan mondom!
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Végülis max. ha nem sikerül, legalább nem fog marni a lelkiismeret, hogy nem próbáltam meg.

Azért van 3 jó dolog is benne: A csajok, a pia, meg a csajok.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 15, 2011 /

Így van. A pia tilos!
(#) zolika60 hozzászólása Nov 15, 2011 /

Következő: »»   1740 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem