Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv nem tudja valaki Pécsen hol lehet közepes sárga inverter trafót venni ?
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nem e tudtok olyan anyagot ami folyékony állapotban fel vihető a fém felületére és utána a levegőn meg szilárdulva szigetel és nem oldja a víz. Aki tud ilyen anyagot azt kérem segítsen. Előre köszönöm.
Pontosan mire kellene, mi lenne a cél, na és milyen fém, mechanikai követelmények....
A kérdésedre röviden válaszolva sok szerves oldószert tartalmazó festék, gyanta megfelelhet. Leginkább a kérdés a felvitel és az átütési szilárdság. Alumíniumnál kicsit problémásabb az eset, nehezebben tapadnak rá a festékek.
lehet hogy nagyon nagy hülyeségnek fog tünni de Led kocka lábait szeretném szigetelni és a neki elkészítet plekszi dobozt vízzel fel tölteni és halacskákat szeretnék bele
Nem hülyeség, szép lehet, ha jól elkészíted. Nézz át a műgyanta topicba ott találhatsz ötletet és hozzáértő e téren tapasztalt segítséget. Akár átlátszó szilikon, amivel az akváriumokat ragasztják, is jó lehet, de kérdezd meg inkább ott.
köszi
Bármelyik számtek boltban. De úgy kérd, hogy kérsz egy megdöglött ATX-es tápot. Abban van három sárga trafó. Na abból a közepes méretű kell neked.
Jól mondom Vicsys? Mert gondolom a Te invertered csinálná meg éppen a kolléga. De, hogy ennek még topikja is van? Közepes Sárga inverter trafó
Igen közben találtam egy másikat de megpróbálom pont van egy ilyenem de azon 4 bemenet és 3 kimenet van bemenet a primer kiment a szekunder oldal hogy ezek közül meLYik lehet?
Sziasztok!
Ki tudja, hogy stk461-t hol lehet venni? Megnéztem jó pár üzlet webes listáját és sehol sincs. Ötlet?
Szia!
Én helyettesítőt javaslok, STK463 vagy STK465, ahogy itt is írják. Nem néztem utána, de valószínűleg lábkompatibilis, azonos tápfeszen ugyanakkora kimenő teljesítménynek kell lennie elvileg. Ha mindenképp ragaszkodsz az STK461-hez és nem idegenkedsz a külföldől való rendeléstől, akkor találtam neked eBayen. Kb. 3000 Ft-ból jön ki postával.
Sziasztok transzformátort keresek, ami mondjuk 0-100kHz és esetleg 100kHz és 1MHz-ig jó. (Vagy ami egyben átfogja ezt a tartományt.) SMD kivitel. Minimum 3 tekercse van. Viszonylag magas impedanciával. (Vékony drót, nagy menetszám.) Tudtok olyan boltot, ahol ilyesmit be lehet szerezni? Ez egy olyan áramkörbe kell, ahol kb. +-10V-os feszültségek vannak a trafó tekercseire kötve és pár mA-es áram folyik benne. A két szekunder tekercs gerjesztésétől függne a 3. tekercsen megjelenő feszültség.
Felfelé nem számít tudtommal a frekvencia.
Hidd el hogy számít. (Tapasztalat.)
Szia! Szerintem ebből házilagos tekerés lesz. Ferrit alapú fazékvasmaggal, 0,1-es huzallal. A kivezetéseket piszok nehéz strapabíróan kivitelezni.
FDH-nál aki vásárolt, tudna segíteni?
- bp-ten tényleg ingyenes a kiszállítás? kb. bruttó 2-3eFt-ért akarnék tőlük alkatrészt - az egyik alkatrész csak az amcsiknál van. Ezért vajon számolnak fel különdíjat?
Csak az első kérdésre tudom a választ:
Bp-re ingyenes a kiszállítás. (Bruttó 6000 -es csomagot kihozták ingyen.) A telephelyükön is át lehet venni személyesen. FDH Kft. Budapest, 1118. Kelenhegyi út 43. Idézet: „Szállítás Budapest területén nettó 10000.-Ft feletti rendelés esetén igény szerint díjtalan másnapi kiszállítás. Nettó 10000.-Ft alatti rendelés esetén egyeztetés alapján. Vidékre csomagküldéssel, 1500.-Ft szállítási és csomagolási költséggel, de nettó 30.000.-Ft. feletti megrendelés esetén díjtalanul. Angliai raktárkészlet erejéig 24 óra Budapest, vidékre 48 óra. Amerikai raktárkészlet erejéig 3-7 munkanap Budapest.”
Sziasztok!
Megnéztem ezt a videót: Bővebben: Link Nagyon tetszik, meg minden, de mégis hol lehet ilyen transzformátor vasakat venni? Ha valaki tud beszerzési helyet akkor elmondhatná Előre is köszönöm. Üdv, mate_x
sziasztok!
Tudja esetleg valaki hogy infra vevő szenzort hol lehet kapni. A vevőn ezt találtam 1454. Elektrokonthában jártam náluk nincs ilyen típusú. Köszi.
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy lineráris szervo motort (aktuátort). Ilyesmire gondoltam: http://firgelli.com/products.php?id=41 Tud valaki ehhez hasonlót, ami beszerezhető itt Magyarországon is? Köszi, Tomi
Tud valaki olyan üzletet Budapesten, ahol lehet venni H2000-es/Logotech-es Sony hangszórókat? Inkább megspórolnám a postaköltséget.
Sziasztok, hol lehet kapni olyan quad 405ös egységcsomagot, amibe tojás formájú tranzisztort lehet betenni a bd249es helyére?
Nincs elírás ez nem a TSOP-os hanem egy kb.5x5mm.-es kis alu kocka 3 lába van+2 taró láb. Van az elektrokonthában ilyesmi,csak nem pont ez a tipus hanem egy általános,amivel vagy működik vagy nem.
Ez egy yamaha rx-v450-e erősítőbe kellene és agyári yamaha távja univezális.
Sziasztok! hol kapok eupec R931 S20 TFF tipusú thyristort? Fényorgonába ment tönkre.
De helyettesítője is jó csak semmit se találok.
Szia! A tojás formájú tranzisztornak van tokozási típusa, kérlek nézz utána. Azért egy kicsit segítek.
MSM6242 ic-t keresek de ha nincs senkinek akor valami kapcsolási rajznak is örülnék.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |