Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor előbb az SSDre ruházok be. A múltkor vettem egyet (egy bő hónapja) kénytelen voltam, a sajátom bekrepált. Akkor normálisak voltak az árak.
Sziasztok!
Listázni akartam a hozzászólásaimat, de nem sikerült. Másokét persze igen. Gondolom az a baj, hogy a én nicknevem 2 "szóból" áll. Akkor én hogyan tudom beírni a nevemet? Üdv! Balázs
Ezt így nem hallottam ill. láttam még. Viszont még MP3-ban sincs meg ez a zene. A neten viszont nem találtam csak MP3-ban.
Emberek !!!
Páka van a kezemben ! Végre ! Olvad az ón ! ![]() ![]()
Ezekszerint csak én vagyok olyan elvetemült, hogy mindent(kiv. a panelmarást) a szobámban művelek?
![]()
Hehe én régebben a panelmarást is az ágyam mellett lévő szekrényben csináltam. Panel lakásban panel marás másképp nem nagyon lehetséges, mert az erkélyen meg hideg van
![]()
Jujj fiúk, engem anya kidobott volna, mint a sz***s macskát...
![]()
Hmm. Pedig azt hittem Nálad minden megvan.
![]()
Jó kis válogatás. Ennél a zenénél sorozatos orgazmusai volt a füleimnek.
![]()
Na idén sem lesz vinyóm, én arra vártam, hogy 10-es alá essen le az ára. Afelett nekem luxuscikk
![]() Majd megpróbálok raidban swappelni, hogy gyorsabb legyen a mostani. De szerintem a laptoppok is drágultak. Persze sok oka van ennek... Viszont az Lcd monitoroknak még mindig csökken az áruk.
Hidd el, nem vagy egyedül. Bővebben: Link
Tegnap egy életre metanultam, hogy a légrésnek igen is van jelentősége.
A munkahelyemen egy 150 kilós vasdarabot akartam darura akasztott mágnes esgítségével felrakni a gépre. Mivel nem volt letisztítva a teteje, így a mágnes nem tapadt meg rajta rendesen. Addig nem volt semmi gond, amíg csak függőlegesen emeltem, amikor viszont megpróbáltam a gép asztala fölé tolni, a mágnes elengedte, a súlyos vasdarab pedig a lábamra esett. Szerencsére nem tört egyetlen csontom sem, de így is alig bírok menni.
Nah látod én ugyanezt szoktam csinálni, csak a földön fekszem
![]() A lábadért kár. Gondolom orvos, röntgen meg minden hasonló megvolt.
Kicsit megkésve, de sikerült az ügy végére járni. A hiba forrása az volt, hogy a repülős távnak más a kódolása mint az autós távnak, így a szabályzó ezért hibásan fogadta a jeleket. Nosza, táv csere.. csütörtökön meg is érkezett az új. Elég jó ketyere, nem bántam meg a váltást, annyi mindent tudok így állítani, hogy digitális kijelzésű hogy nem is igaz
![]()
Igen-igen
![]() ![]() ![]()
Kicsit drága mulatság volt úgy látom, de működik.
![]() Ez a "jó" a modellezésben, hogy fölösleges pénzedtől hamar meg tudsz szabadulni. ![]()
Hehe, a seregben vezettem is ilyen GAZ-t... Jó móka volt!
Én sajnos még élőben nem is láttam... :no: Még az adat gyüjtés folyik, de úgy néz ki, hogy elég jól haladok. Már csak azt kell felderíteni, hogy Miskolcon hol lehet 0,5-0,75mm-es horganyzott lemezt kapni
![]()
Mindig csodáltam azokat, akik ennyire élethűen tudják lemásolni a nagy gépeket. Nem kevés idő és pénz, meg persze gép kell egy ilyen aprólékosan megépített géphez.
Én is megpróbálom a lehető leg pontosabban lemásolni a GAZ 66-ot. Van idő tavaszig, addig elektromos autóval úgysem szerencsés autózni
![]() ![]()
Köszi, de sooty felvilágosított a környéken
![]()
Miért is ne lehetne autózni télen? Az ám az igazi.
![]() ![]() ![]()
Jó de ha elkezd olvadni a hó akkor itt sokkal nagyobb lehet a kár mint a robbanósnál. Mondjuk be lehet lufizni a dolgokat, bár nem tudom. Ép pma gondolkoztam egy hátsó kerekes és elől sítalpas téli csodán
![]() ![]()
Én beérném most egy söröcskével is
![]()
Nekem is van azért benne elektronika és nincs szigetelve semmi. Mondjuk a vevő zárt dobozban van, de a szervók kapják rendesen a sarat.
![]() Be pedig nem viszem a kocsit, főleg ennyire koszosan. Kint a műhelyben jó helyen van, télen sincs melegebb ott, mint kint. ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |