Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Keresem az egykori HIKI által gyártott TR-1667/B asztali multiméter kpcsolási rajzát. Ha valakinek megvan, legyen szíves feltenni, vagy elküldeni. Előre is köszönöm! Üdv: Csupasz
Sziasztok
Én karácsonyi dekor világításhoz keresek valamiféle világításvezérlést, valami olyasmire gondoltam amivel általában eladják a gyári világításokat ami általában tud 7-8 féle variációban működni! Ha esetleg valaki tud hasonlót az szívesen venném.
Szia!
Ezt a pdf-et nézd meg, szerintem mindent megtalálsz benne. Üdv
Azok valamilyen célprocival, kontrollerrel vannak megoldva. Vagy kiműtöd a gyári vezérlést, vagy írsz magadnak egy programot hozzá egy PIC-be vagy AVR-be.
Sziasztok!
Grundig ráidós erősítőhöz szeretnék kapcsolási rajzot, sajnos tipusszám egyszerűen hihetetlen műdon nincs rajz. Képet mellékeltem, ebben a topicban írtam róla bővebben: Bővebben: Link szerk.: Még mit lehet róla tudni? Kb. 20W-os lehet? Milyen osztályú?
Sziasztok
QSC RMX 5050 erősítőhöz keresek nyákrajzot, kapcsolást.
Parancsolj, remélem jó lesz.
Megsúgom, a QSC közzétette ingyenesen a honlapján
Én PT2399-hez keresek olyan univerzális kapcsrajzot, ami Delay/Echo/Reverb/Chorus/Flanger üzemmódban megy, mindezt nem 5db külön IC-vel, és nem kismillió beállítási lehetőséggel. Egyszerű 2-3 paraméteres kütyü effektenként. (A Google-t már széjjeltanulmányoztam ezügyben, különálló dolgok már vannak, de én egy komplex cuccot keresek, hátha valaki már látott/épített ilyet.) Köszönök előre minden segítséget!
Sziasztok!
Keresek Telefunken PP600cd típusú kompakt hifi készülékhez kapcsolási rajzot.
Sziasztok!
Olyan kapcsolási rajzot keresek ami 10-es dip kapcsoló állapotát képes visszaadni minimális lábszám mellett. Valahol láttam hasonlót ott egy távirányító gombjait oldották meg ha jól emlékszem 4 vezetékkel! Minden ötletet szívesen fogadok, és előre is köszönöm!
Hello!
Ennek megoldása attól függ mire vezeted, és így mi a célszerű. Létezik Decimal/BCD dekóder is, itt ugye 4 vezetéken kapod az adatot. Aztán, hogy egyszerre több dip is be van-e kapcsolva. Mert akkor ez a megoldás ugye nem jó. Lehet processzorral is dekódolni, mátrix ban. (Legtrükkösebben egy 12 nyomógombost láttam, de nem tudom hol. PIC-es palik majd segítenek, ha ezt választod.) De elképzelhető úgy is, hogy egy 4017-el "körbetapogatod a 10 gombot", ami mindig szól ha valamelyik nyomva van. Vagy is itt egy vezetéken kapod, "soros adatként" kapod a DIP állását. "Csak" léptetgetni kell a 4017-et, na meg törölni. Persze vissza is kell alakítani.. A soros átvitelre is találsz itt egy példát "serial16-sch" néven. Ami gondolatébresztésnek jó, de megvalósítani szerintem nem fogod, ahogy Blacdog sem akinek rajzoltam.. üdv! proli007
Céláramkör dmx512 vezérlő pic-el csak a 10-es diphez nincs elég lába, ha meg nagyobb lábkiosztásút választok akkor viszont sok kihasználatlanul marad.. A dip állapotát 1x olvassa be a legelején és van úgy hogy több kapcsoló is fel van kapcsolva. A sima mátrix majdnem jó csak még mindig sok lábat pazarol
Valahol volt olyan kapcsolás ( csak már nem tudom hol láttam) ahol diódákkal irányították a fesz irányát és úgy volt nagyon kevés lábra megoldva
Ismeri valaki Elac Sub101 végfok kapcsolását, egy rajz mellet kicsit kielemezhetnénk. Érdekes megoldás a végtranszisztorok meghajtása és alapbeállítása. Én még nem láttam ilyent, el van bent égve egy ellenállás ami pont a kritikus alkatrész, végtranzik, kondik megvannak már. Tud valaki segíteni?
Sziasztok!
KERESNÉM A SONY TV KV-M2531k TIPUS RAJZÁT,VAGY SzERVIZ MANUÁLJÁT.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!ÜDV!
A "Netikett" szerint a csupa nagybetűs írás = kiabálás.
Valóban kiabálni akartál itt, a fórumban?
Nem akartam kiabálni csak későn vettem észre,hogy nagy betüvel írtam.Bocsánat!
Sziasztok.
Nekem adtak egy TwinLine 600s típusú végfokot (német). Szétszedtem és van egy pár alkatrész ami elégett. És igy sajnos nem tudom az értékeket. Igy egyelőre a javítás esélye egyre kevesebb. Gondoltam írok a hobbielektronika "csapatának" hátha ti tudtok segíteni. Arról is lenne szó hogy ennek a végfoknak a kapcsolási rajzát keresném de nem találom. Remélem ti tudtok nekem segíteni. Előre is ezer köszönetem. Sziasztok.
Sziasztok!
Kellene nekem Opel Corsa "A" 1.2-es gyári teljes autóvillamossági rajza.Segítségeteket előre is köszönöm. Sziasztok.
Üdv! Szükségem lenne KENWOOD KA-880SD típusú erősítő kapcsolási rajzára vagy alkatrész listályára. Esetleg ha valakinek ugyanilyen típusú erősítőlye van és megnézne nekem 7-8 alkatrészt megköszönném. Pár elégett (azonosíthatatlan) alkatrészről lenne szó. Előre is köszönöm.
Szia!
Köszönöm a linket hasznos.megegyezik az alap panellel.
Sziasztok.
Egy erősen hiányos, CRISTAL-TONE típusú csöves bakelit lemez lejátszóhoz jutottam hozzá. A bakelit lemez lejátszó része teljesen tönkre van téve, de szerencsére az elektronika sértetlen, legalább is ami az elektronikát, transzformátorokat, és a kettő ECL82 -es csöveket illeti. Szeretném feléleszteni, ezért keresek kapcsolási rajzot hozzá. Köszönöm.
Sziasztok!
Technics SU-Z400 erősítőnek a kapcsolási rajzát keresem! Tud valaki segíteni?
Köszönöm! Itt nem vagyok regisztrálva, de megoldottam!
Nem is kell. Két rajz naponta letölthető reg. nélkül is. Én is leszedtem de 6,3MB, és így nem tettem ide fel.
Szia !
Esetleg nézd ezt , hátha segít (nem értek az Opelokhoz) .Kb az 56-dik oldaltól vannak rajzok . Ha tudtam segiteni akkor szivesen , ha nem akkor bocsi !
Üdv!
Tápegység után köthető túl-áramvédelmi, rövidebben áramkorláti kapcsolást keresek. Ehhez hasonlót. Kitűnő lenne ha akadna olyan kapcsolás amely 10-20 mA-től 1A-ig használható. |
Bejelentkezés
Hirdetés |