Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
A HSS azaz kemény fém fúró, ami az én tapasztalatom szerint 100 lyuk után már eléggé sorjáz, a másik pedig a kemyényfém fúró, amivel elvileg akár 1000 lyuk is kufurható, feltéve ha el nem töröd. A lyukak számát üvegszálas nyáknál értem. Viszont ha a HSS elkezd sorjázni én általába megcsiszolom utánna valami puha csisz.papírral, és kész is.
Köszi! Ha veszek mini fúró állványt és egy jó kis minifúrót, akkor már használhatok keményfémfúrót?
Csak ha tökéletes fúrót-és állványt veszel . Ha valamelyik csak egy század mm -t is üt akkor oda van a keményfém fúród .
Állványból ne vegyél olyat amiben a fogantyú gombján kívül máshol is van műanyag . (én vettem 8000 ért el is törtem a segítségével vagy 10db keményfém fúrót ) Próbálkoztam "hittem hogy jó lesz"
Nekem van itthon. Nem rosszak, de ezek is elkoptak himir-hamar. Még egy se tört el, még a 0,5 sem, mert óvatos voltam.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy Miskolc környékén hol foglalkoznak levilágítással (1-2db-os tételben)?
Na ez az amitől óvni akartalak ! Ez szinte mindenhol műanyag
ez van be.....va a sarokba nálam A fúrót nem ismerem az akár még jó is lehet
Keress egy nyomdát a guglival és kérdezed meg telefonon
hogy ofszet pozitív levilágítást csinálnak e
Na és ez? Vagy akkor már vegyek inkább az OBI-ban egy nagy állványos fúrót? Mert ez az állvány 14eFt.
Helló!
Az állványos fúró nem jó. Alacsony a fordulatszáma. Vegyél egy proxxon állványt azzal nincs probléma. Nekem is az van igaz drága de megéri. Üdv Petjaa Szerk.: Bővebben: Link
Ezt a műanyagot felejtsd el! Én is vettem de vittem is vissza azonnal. Nekem innen: Bővebben: Link ez az állványom van: MB140/S. Ezzel álom dolgozni...
Igen a Proxxon nagyon jó.
A belevaló is drága, de örökös
Én úgy vagyok vele, hogy rááldozok kicsivel többet csak gányolni meg geccsolni ne keljen mert az útálok!
Nem olcsókat mutogattok! A proxxon állványba csak proxxon fúró jó?
Ez amit másodszor linkeltél egészen használható (ez van most az asztalomon ) jó kis cucc ! Ez megéri az árát !
Amíg nem volt meg a proxxon fúrom addig egy budget multi géppel használtam, ahhoz esztergáltattam egy perselyt, hogy belehessen fogni.
Ja szóval babrálni kéne. Meglátom mennyit kapok karácsonyra és valamelyiket megveszem.
Nekem is van egy régi gépem, amivel nem lehet keményfém fúróval fúrni, mert be tud rezonálni, és annyi lesz. Lehet beszélek a Jézuskával.
Ezeknek a Proxxon gépeknek mindig egyforma a nyaka? Ehhez az állványhoz akármilyen gépet lehet venni? A te gépedet lehetne CNC-hez használni? Gondolkoztam, hogy kéne egyet csinálni.
Ha jól tudom minden proxxon gépnek 20-as a befogása. A gépet pedig szerintem lehet cnc-hez is használni.
Jaja Már látom, hogy Attilának a legjobb gépe van. Ilyet kell nekem is beszereznem.
1-3,2mm, elvileg. Conrad ezt írja Ha proxxont veszek, akkor vehetek bele ilyet?
20mm-es a nyaka. Ez nem rezonál, eszméletlenül precíz! Nem üt, nem kotyog, erős (alacsony fordulaton is!), halk. Igen lehet CNChez használni, ha a youtube-ba beírod hogy "cnc proxxon" akkor tuti hogy találsz olyan videót amin profi CNC gép dolgozik ezzel a Proxxon géppel mint ami nekem van. Ez tényleg nagyon profi, IPARI gép!
Aki sokkalja a 30000Ft-ot érte, annak itt van egy olcsóbb: Bővebben: Link típus: FBS240/E.
Így néz ki. És egy ilyen keményfém-fúró és kukoricamaró készlettel egy életre nincs probléma a fúrással.
A proxxontól megveszem az MB140/S állványt.
Szerinted ez készlet és a proxxon oldalán a keresőbe beírt 28.481 kódra kiadott készlet ugyanaz?
Tuti? Mert a proxxonos oldalon nem ír a 34 fúróról.
Ja hogy a tartozékok is ugyan azok-e? Azt nem tudom, meg kellene kérdezni a Proxxont. Nekem nem volt benne 34db fúró de én nem is náluk vettem a gépem hanem egy emberkétől.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |