Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hibrid erősítő
Témaindító: (Felhasználó 1542), idő: Ápr 10, 2006
Témakörök:
Köszönöm.
Még nincs befejezve, külső még módosul picit, majd mutatom a végeredményt is.
Kedves ismerősöm elkészítette a hűtőborda dobozát, fa oldallapok festése után, helyére kerül.
Ezt azért tegnap meghallgatam volna, gyönyörű darab. Nagyon tetszik.
![]()
Köszönöm, szerintem nem rosszabb mint az elődje, azt meg már ismered.
Ja,
![]()
Másik hibrid kísérlet, deszkán még csak.
Ha megérdemli kap dobozt is. Idézet: „Ha megérdemli kap dobozt is.” Kiváncsian várom ?
Néhány mérés ami fontos lehet működése megítélésében.
Előzőekből is látszik, hogy jól viseli a komlex terhelést , én hangsugárzóval is mértem, 10KHz négyszöggel vezérelve, ami szintén komoly kihívás, kondikkal telepakolt hangváltó miatt is.
Elég igéretesek azok a négyszögek. Lehet tudni néhány dolgot a specifikációk közül? Mit fog majd tudni, mekkora feszültségről jár, ilyenekre gondolok.
75-80V tápfeszültség, 8 ohm terhelésre 30W, többet is tud, de csak ennyivel számolok, 1 V bemeneti szint mellett, nagyobb bemeneti feszültség esetén 40W még stabilan elérhető .
Sziasztok.
Ebbe a kapcsolásba jók az elektroncső.hu-n kapható 12AX7 és 6DJ8 csövek?
Üdv urak.A Mugen-be tápfesszel meddig lehet elmenni +-42V az már sok lenne?
Rendeben.
Az mjl jó választás lessz a végére. A 2sc is jól szól bent. Egy kicsit más hatással fog ugyan szólni, de nem rossz. Az mjl tisztább , hangsúlyozottabb lesz. Nálam így volt. Kíváncsi leszek nálad melyik jön be jobban. Lomexnál még van eredeti 2sc5200 amúgy.
Nagyon szépen haladsz.
A nyákrajzról tudsz valami bővebb infót?
Sprint Layout-tal kb:egy óra a kopírozása konvertálással együtt és akkor a saját alkatrészeidhez is tudod igazítani...
Szia.
Noh: Idézet: „Hmmmm,ha már mindenki ezt mondja akkor tényleg lehet benne valami,pedig azokat is direkt audió célra fejlesztették ki....A puding próbája az evés úgyhogy majd elválik,győzzön a jobbik.(csak semmi politika.. )” A 2sc szériákkal semmi gond nincs, főleg az eredeti japánokkal, netán ha Sanken-t veszel akkor az már valóban magas kategóriás hangfrekire való. A 2sc5200-al ködös lesz. A mélyek rendben lesznek, és magasak is. Az átvitelével lesz a gond. Ezt az eredeti Motorola (sajnos drága) mjl szériái hibátlanul kiküszöbölik majd. Persze meg kell hallgatni, hogy elhidd :yes:
Nem tudom miért 2sc5200 maradt hozzá :no:
A tápján is volna mit javítani szerintem. Én ezt átdolgoztam sokkal jobb paraméterekre.- komolyabb védelemmel. A védelme sajnos megbízhatatlanul üzemel.. Egy pesti ismerősöm megépítette az itt látottakat,hát nem dobott tőle hátast ![]()
Én meg még semmitől nem dobtam hátast. Jelent ez valamit is?
A világon semmit
![]() Boldog karácsonyt mindenkinek ![]()
Itt a MUGEN eredeti panelterve. Ha esetleg valaki meg szeretné építeni.
Boldog Karácsonyt!
Azért ezen a nyákon van mit javítani...főleg a DC védelmi része hagy maga után némi kívánnivalót!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |