Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ha egy jótanácsot elfogadsz:
Soha ne a le4vegőben fúrd a panelt! Több okból sem: 1. A panelen átérve a fúró felszakítja a felületet, csúnya, sorjás lesz, kiszakad a környéke 2. A fúró akaratlanul is megbicsaklik a kezedben, és ha megfeszül, akkor eltörk, vagy oválissá válik a lyuk. Mindig úgy fúrj, hogy a panelt egy darab lécre, deszkára fektesd fel, esetleg még rögzítheted is (sőt, ez ajánlatos, nehogy kikapja a kezedből!), és úgy fúrd át!
Hali!
Köszi a jótanácsokat. Úgy fogom csinálni ahogy mondtad. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Hello!én egy sztereó kivezérlésjelzőt építettem, an6884-es ickből. most még csak próbaképpen működik.
Igaz nemtúl ki, mit épített, de gondolom megmutatom:
A teljes elektroncső gyűjteményem, a polcon 83 db cső csücsül, és 6 nemzetiséget is képviselnek! Ezek az én kincseim.
Ejha ez aztán a szép gyüjtemény
Mennyi ideje gyüjtőd?
Nem irigyellek, amikor a polcon port kell törölni...
ha tenne 1 üveget a polc elé nem ékéne törölni
szép kis gyüjtemény nekem csak 9 db-om van
Szerintem a kondikat nem érdemes gyűjteni, max. dísznek, mert kiszáradnak Amúgy szép kis cső gyűjteményed van!
En nem gyujtok semmit, mindez orokseg...
A szukseg nagy ur!
SMD-ket szamolni azert igy konnyebb
szia!
először azt hittem hogy az ellenállásopn lévő számot olvassa le de már látom hogy darabszámot mér és ez infrás cuucc? UI.: nagyon szép és jó grat!
Résoptós, olvasd el topi 2. robotos cikkét.
Gratulálok!
Én is építettem már ilyet, az ellenállást és tranyót is tud számolni, mind SMD-ben mind normál reelben. Sőt! Ha visszafele húzod az alkatrészt, akkor kivonja belőle! Ez fontos lehet, ha mondjuk túlhúzod...
Koszi mindenkinek!
A visszafele huzasnal valoban problema van mivel akkor is +ba szamol. Mivel gyorsan es egyszeruen kellett megepitenem es a softal sem akartam sokat bajlodni inkabb ugy dontottem, hogy folytonosan egy iranyba huzigalom es akkor nincs gond
Igen, ahhoz már két opto kell, másfél reel lyuk távra.
Sziasztok:
Építetem egy erősítőt megrendelésre. 2 db LM3886 +LM1036 + 120W BDX66-67 végfok. Sajnos a gazdájának az nem teccik hogy nagy basszusoknál nagyon mozgatja az erősítő a membránt. Szerintetek ez rendellenes vagy nem kell vele foglalkozni? Idézet: „nagy basszusoknál nagyon mozgatja az erősítő a membránt” Xmaxon belül van és nem torzít szól rendessen, akkor az normális
Hali!
Az lenne rendellenes, ha nem mozgatná a membránt! De egyébként csatlakozom az előttem szólóhoz, ha nem torzít és bírja a hangszóró, akkor semmi probléma! Egyébként jól néz ki
Ha tudod próbáld ki nagyobb kondikkal a tápban, hátha az segít.
hello!Szép munka! Te tekercselted a trafót?
De van egy ugyanilyen reősítőm uPC1892 vel és annál alig mozog. Nemkell hogy maxon mennyen már fél hangerőnél is eléggé kijár.
Egyébként engem nemzavar, de a gazdáját nagyon ugyhogy valamit csinálnom kell vele. Én az LM1036 ra gyanakszom |
Bejelentkezés
Hirdetés |