Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jelentem Mikepércsen még csak 3 centi van
![]()
Ez jó !
![]() ![]() Amúgy keresek olyat, aki jól tud grafikázni. ![]() Üdv!
Ne haragudj, amiért közbe szólok, de hajt a vérem, na.
![]() Én amondó vagyok, semmi értelme a tetoválásnak, azon felül, hogy fájdalmas és drága is, egy életre megbélyegez. Ez csak a személyes véleményem, ám semmiképp nem szabad tetováltatni hirtelen fellángolásból.
Már rég óta akarom, de mivel 15 vagyok...
![]() ![]()
Az más tészta... Szerintem semmiképp ne valami félreérthető motívumot csináltass, sőt, lehetőség szerint kevéssé feltűnő helyre. Ha tényleg komolyan gondolod, gondold át még egyszer, hagyd egy hetet pihenni, hogy tényleg kell-e ez neked, ha igen, akkor azon már úgysem változtat semmi(vagy inkább senki, gondolok itt az ellenzőkre
![]()
Van ismerősöm, akin több 100 eu fel van varrva. Telibe van lőve elől, hátul..
![]() Nekem elsőre az alsókarra is elég lenne, hamár nem örülnek itthon se neki.. De hátha kinövöm , van még 3 év rá. ![]()
Te tudod, hogy komolyan össze akarod-e firkáltatni a bőröd, de ha igen olyasmit varrass rá amiért az unokád sem fog kinevetni. :yes:
Nos igen, ehhez egy ilyen értékrend kell. Én nem mondhatom meg mit tegyél és mit nem. Érdemes még belegondolni, hogy ha majd 80 éves bácsi leszel (ha nem halunk meg mind decemberben
![]()
Zoli: 3 év van rá, hogy kitaláljam, kelle-e. Addig fel szeretném szedni magam izommal (mellekre-has, váll, hát) . Aztán akarnám. Úgyis növök még, elcsúnyulhat.
![]() Máté: Ez így van.. ![]() ![]() Apropó: mivel lehet a mellemről a zsírt leedzeni? Minden pénteken úszni járok... De nekem a mellemről le kéne edzeni, nagyon csúnya. : -(
Üdv!
Tudod felénk a bocik fülibe van ilyen azonositó szám.Ezen kivül egy teljessen roncsolt hullánál jól jön egy tetkó.Külünböző grafikákat apró pénzért nyomathatsz a pólódra is manapság,de te tudod(vagy még te se tudod). Idézet: „Apropó: mivel lehet a mellemről a zsírt leedzeni? Minden pénteken úszni járok... De nekem a mellemről le kéne edzeni, nagyon csúnya.” Fekvőtámasszal. Esténként eleinte 10, aztán fokozatosan emeld 200ig. ezt tettem én is a te korodban kiegészítve egy kis bringázással. Sosem volt gondom ilyesmire. Egyébként kis pénzért hennával rajzolnak hasonlót és az néhány hát alatt lekopik. ha tetszik vissza rajzoltatod, ha nem, nincs rá gond.
Persze, hogy tudom. Falun nőttem fel, Vajdaságban. Látom te is itteni vagy..
![]() Amúgy lesz is póló nyomatva, ha lesz logo.. ![]()
Most megy 20.
![]() ![]()
A jövőhéttől harminc. Heti tízzel növeld amíg tudod. Ha nem megy tíz csak öttel. Egy hét és újabb kísérlet.
Miért pont esténként? Szerintem nem alvás előtt kell leginkább felpörgetni a szervezetet, az őseink is anno napközben futkároztak a legtöbbet, főként kora délelőtt, és délután, amikor a zsákmányért ment a küzdelem. Alvás előtt egészen másféle pörgetési módszerek vannak, de azok másra valók és másként hatnak...
![]()
Tudom. Az alapkérdés az volt: miért pont este?
Igazad van!Annó a katonaságnál is a reggeli torna tartott éberen bennünket egész nap.
Alkarral biztos nem kezdenék, nem egyszerű fedni.
Egyébként volt egy híres ember (nem rég halt meg), a "mese" szerint egyszer valami olyat mondott a megdöbbent barátjának: A bankok nem szeretik a szakállakat. Igaza volt! Lehet prüszkölni, hogy de én komolyan gondoltam, meg különben is ez csak egy önkifejezési módszer, ettől nem leszek rossz/komolytalan ember, ha mások ezt nem így értelmezik. Az emberek szerencsére egyre befogadóbbak, de ha egyszer pl. egy HR-es húzza össze a szemöldökét az rosszul fog esni. Pedig ez még az egyik legjobb eset. Szóval fontold meg, hogy valahogy takarható legyen ha éppen úgy kell. Ha tudod, hogy olyan helyre mész ahol ez megbotránkoztathat valakit, csak felveszel egy pólót, vagy hosszú nadrágot, és win-win! Ezt nem kell megalkuvásként megélni, egyszerűen csak olyan íratlan játékszabály mint, hogy nem rohangálsz pucéran az utcán. Pedig mi baj lenne belőle? Semmi, mindenki látott már "olyat". ![]()
Azért pont esténként, mert legalább egy kicsit ledolgozik a vacsorából, ami leginkább felelős a hízásért. Este sokan bevacsoráznak, utána egy kicsit punnyadnak a TV vagy a számítógép előtt aztán alvás. A sok bevitt kalória csak lerakódni tud. Természetesen más társas kalória égetési módszereket is lehet alkalmazni, ha van kivel.
![]()
Most akkor mért is mondta ez a híres ember azt, hogy Win Win? :hide:
A mozgástól, sportolástól az ember kémiai egyensúlya megbolydul, és ennek következtében nehezebben alszik el. Tehát ha mondjuk este 11 kor lenyomsz 50 fekvőtámaszt, tuti, hogy nem fogsz 11.10-kor elaludni...
Gondolom ezért is mondta Norbi, hogy jó a mozgást olyan időpontra időzíteni, amikor ez a leghasznosabb.
A Norbira csak rá kell nézni, és már láthatod is, mihez ért.
![]() Egyébként természetesen a vacsora megevése és a lefekvés közötti időben egy alkalmas helyet kell annak a pár percnek találni. Amikor ezt rendszeresen műveltem az esti fürdés előtt nyomtam le. Volt idő visszaállni az egyensúlynak. Tízen húszon éves korban ez egyébként is viszonylag gyorsan történik.
Nekem reggel ugyan ez,ha reggel nyolctól kondi,akkor az tuti,hogy olyan tíz körül már egy koncerten is elaludnék.
Idézet: „Nem beszélve arról, hogy még fürödni is kell, ami megint kétélű, mert vagy lefáraszt vagy felfrissít ..” Na talán az alkalmazott fürdő hőfokával ez azért össze függ. |
Bejelentkezés
Hirdetés |