Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1792 / 3610
(#) KTobi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 23, 2012 /

Igazad van [OFF]ritkán, meg azt is régen szkenneltem, meg abból is egy őspéldányom van, fogalmam sincs ma miket árulnak.
(#) anagma válasza mineral hozzászólására (») Jan 23, 2012 /

Szia!
Én tavaly vagy az előtt egy ilyen géppel szkenneltem be úgy 3-4 ezer darab diát.Amit mondani tudok,hogy a felbontás a lehető legnagyobb legyen,színmélység szintén és mindenképpen BPM-be szkennelje be,úgy mentse le.Ez így iszonyat sok hely lesz,de aztán át tudod őket méretezni,konvertálni,ha gondolod.
(#) Action2K válasza anagma hozzászólására (») Jan 23, 2012 /

Ha zenei képeket szkennel, akkor lehet BPM (Beats Per Minute - percenkénti leütésszám), de amúgy legyen csak BMP.
(#) anagma válasza Action2K hozzászólására (») Jan 23, 2012 /

Upsz, tényleg, bocsánat BMP akart az lenni csak nem akarta.
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 23, 2012 /

De rég láttunk!
(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 23, 2012 /

De én látlak titeket.
(#) mineral válasza KTobi hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Rendben köszönöm a választ. Most több scennerem is van. Ezek 7-8 évesek ezért lehet beújítok egy újat. Azóta csak javultak ezek a szerkezetek.
(#) mineral válasza anagma hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Jó kis masina. De egyenlőre a papír képeket szkennelem. Ha azokkal végeztem akkor lehet a negatívokat is szkennelem. Biztosan találok majd pár elveszett fotót is. De ez nem idei projekt lesz.
(#) mineral válasza Action2K hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Én láttam, hogy te látod, hogy mi látszunk!
(#) kowi hozzászólása Jan 24, 2012 /

Sziasztok!Renault thalia-nak a kulcsába cserélt már valaki elemet? Mert nem bírom szétszedni
(#) mineral válasza kowi hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Nekem I-es Meganom van. Azt könnyen szét lehetett szedni. Egy pici csavar fogaja össze. Aztán szét lehet nyitni. Bővebben: Link

A Renaultnál nem emlékszem, hogy kellett-e tanítani. De 206-os Peugeotnál el kell indítani az autót a kulccsal csak utána fog működni.
(#) Gafly válasza mineral hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Na ezt már akartam kérdezni:
Negativot scannelve lehet pozitiv képet nyomtatni?
Gondolom igen...
(#) kowi válasza mineral hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Csak ebbe nincs csavar...semmi nem látszik rajta
(#) mineral válasza Gafly hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Nos ezzel még nem foglalkoztam. De szerintem egy beszkennelt negatívot programmal invertálva szürke skálában biztos, hogy jó képet kapunk.
Színesben már nem biztos. "Megjegyzés: Mivel a színes film (negatív) gyárilag narancssárga maszkkal készül, a Negatív korrekcióval nem készíthetők pontos pozitív képek a lapolvasóval beolvasott színes negatívokról. Film digitalizálásakor győződjön meg arról, hogy a színes negatívokhoz alkalmazandó megfelelő beállításokat használja..."

Bővebben: Link

Kicsit jobban utána néztem. Ezt találtam. Fotovilag cikke
(#) mineral válasza kowi hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Akkor nincs más hátra csak előre! Marad a puszta fizikai győzelem a patentokkal szemben. Ha van erős gitár pengetőd akkor azzal javaslom a szétszedést. Mert nem nyalja el a műanyagot és nem lesz csúnya a kulcsod.
(#) Gafly válasza mineral hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Én meg ezt találtam: Bővebben: Link

Ez nagyon klassz. Akkor ezek szerint működik a dolog. Ráadásul nem is kell drága negatív szkennert venni.
(#) Rober_4 hozzászólása Jan 24, 2012 /

Olyan autóversenyes játékot keresek, amit lehet ketten játszani (two players), és nem túl gépigényes. Lehet régebbi is. Tudtok ajánlani valamit, egyszerűen belefáradtam a keresésbe
(#) SzervízMacska válasza mineral hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Sziasztok. A film szkennerek optikai felbontása lényegesen nagyobb, síkágyas társaikénál. olyan 5-10000 dpi-nél kezdődik. Ebből adódik a magasabb ár is...

Szerk.: az, hogy pozitív, vagy negatív teljesen mindegy a beolvasás szempontjából - szerintem. Ezt már a szoftver intézi.
(#) anagma válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Bátyámmal nagyon sokat játszottunk a Colin Mcrae rally 2 vel.Azt lehet ketten,ugyan az mint single-ben.Elég régi játék.
(#) jani1987 hozzászólása Jan 24, 2012 /

Az emberi kapcsolatok nem csak a fórumokon alakulnak, hanem azon kívül is. Én a budaival kb 2 napja már a facen is beszélek, pedig az ország 2 végén lakunk.
(#) janikukac válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Szia!

Én is a Collin McRae Rallyt ajánlanám. Mi még most is játszunk vele, és izgalmas, sőt nincs nagy gépigénye.
(#) jani1987 válasza anagma hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Én a Mafia 2-vel játszottam, és nem tudtam abbahagyni. Olyan jó volt.
(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

NFS2SE
(#) forma3 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Sziasztok!

Én is játszottam vele, tényleg jó, a kocsik fizikája is szuper, de nagyon rovid és nincs benne szabad kóborlás (igaz ez megoldható)
(#) jani1987 válasza forma3 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Nekem a befejezéssel van bajom. Mintha valami hiányozna. A végső befejezésen nem sokat gondolkodtam.
(#) forma3 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Ja, egyszer csak jönnek a betűk, és vége, ennyi, el se akartam hinni. Visszatérek a GTA4-re. Autós szimulátorokkal szokott itt valaki játszani?
(#) forma3 válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Hogy akarod a ketten játszást? Osztott képernyővel, vagy interneten keresztül?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 24, 2012 /

Sziasztok.

Egy érdekes dologgal kerültem szembe.

Nem vagyok facebook rajongó, és szerettem volna kérni egy jelszó módosítást és belefutottam abba, hogy az oldal nem megbízható, valaki leutánozta és nézem az oldal címét a cím sávban:
Amire beriaszt:hátétépées:perperhu-hu.facebook.com/recover.php
Amire nem: hátétépées:perperwww.facebook.com/recover.php
Következő: »»   1792 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem