Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1793 / 3610
(#) Rober_4 válasza forma3 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Köszönöm mindenkinek! Megnézem ezeket.
Osztott feltétlenül! Esetleg két monitor...
(#) forma3 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Szerintem annyi hogy a magyar oldalnak nem állította be rendesen az ssl-t a face.
(#) _ampervadasz_ válasza forma3 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Erre gyanakodtam jómagam is, de akkor.... ,na mindegy furcsa.
(#) jani1987 válasza forma3 hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Volvo Racing
Én játszottam már légi forgalom irányítót, de 2 gépnél többet nem tudtam letenni.
(#) Rober_4 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 24, 2012 /

Collin McRae Rallyt bejött, tökéletes a feladatnak, igaz csak osztott képernyőn.
(#) janikukac válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 25, 2012 /

Így van! Mi 3an is játszottunk egyszerre. . . Az volt az élvezet .
(#) janikukac hozzászólása Jan 26, 2012 /

Sziasztok!

Ma voltam az évben másodszorra úszni . Hetente kétszer járok. Ma 30 távot, azaz 1,5km-t úsztam mellen. Szerintetek kezdésnek elég? 2 órát voltam benn, öltözéssel együtt a medencében.
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

Te érzed. Ha kellőképpen kifáradtál akkor igen. Amikor még úszni jártam nekem kellett 3-4km.
A medencében öltöztél? Azt nem kellett volna.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

Idézet:
„A medencében öltöztél? Azt nem kellett volna.”
Hú, de gonosz!
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

Gonosz vagy ám Zoli. Hát nem igazán, csak a nyakam fáj, más nem..
(#) nagy hoho hozzászólása Jan 26, 2012 /

Ma voltam SALáta barátomnál és megcsodáltam a CNC gépét. Tartott egy bemutatót, klikkelt néhányat a számítógépen és itt az eredmény:

nagy hoho.jpg

Akkor legközelebb egy kicsit többet ússzál. Inkább egy enyhe izomláz. Bár az úszástól nem könnyen van. Pont ez az előnye. No meg izzadni sem kell közben. A nyakad biztos azért fáj, mert úgy úszol, hogy a fejed a víz felett van. Inkább úgy ússz, hogy három négy tempó a víz alatt, közben kifújod a levegőt, majd egy gyors légvétel aztán újabb tempók. Jobban kíméli a nyakat és gyorsabb is. Megmutatni sajnos nincs módom.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

Nem sikerült túl kicsire a hal?

Te, mintha mellettem úsztál volna. Így van. Ez a bajom a gyorssal is. Nem tudom a tempókat tartani, azaz folyton elrontom a levegővételt, meg kifújást. Vagy nagyon sokat szívok be, vagy sokat nyomok ki..

Mondom, hogy úsztam én is. A lényeg, hogy ne kapkodj. Kis gyakorlás és semmi gond nem lesz. :yes:

Elhiszem. De mindezt magamtól tanulta meg, és senki se segített. Ha most se fog senki, akkor szerintem nem fogok változni.

Már segítettem. Csináld ahogy mondom. Mell úszásban 3-4 tempónként légvétel. (majd érzed mikor) Gyors úszásban minden második tempónál. (Amikor ugyan arra nézel.) Ha így sem megy keress egy úszómestert az uszodában. Ha nem vállalja, hogy segít, akkor csak nézd meg hogy csinálja. Nem egy bonyolult dolog ez.
(#) nagy hoho válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

A hal az jó méret inkább a horgász a kicsi.De vastag a botja.
A GÉP munka közben:

cnc 002.jpg

(#) SALáta válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

Örülök hogy hazaértél épségben, lassan fagyott már mikor elindultál. Jó volt egy picit beszélgetni, hamar elszaladt a délután.
(#) Rober_4 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

Az egyik legtermészetesebb sport, mindenképpen érdemes csinálnia annak, aki megteheti anyagilag!
Én amikor úsztam, inkább mentem 1,5-et, de erősen gyorsan, mint 3 km-et, mert ott már fájt a térdem. Szóval alkattól is függ! Illetve izületek kötöttségétől.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

Kis horgász nagy bottal jár.

Zolika: Okés, megpróbálom !

Kaszarober4: Köszi az infókat ! Mindent meg fogok tenni!
(#) nagy hoho válasza SALáta hozzászólására (») Jan 26, 2012 /

Ezúton is köszönöm a lehetőséget, nekem nagy élmény volt.
(#) jani1987 hozzászólása Jan 26, 2012 /

Helló. A Zsáka-Hajdúszoboszló távot jó idő esetén biciklivel szoktam megtenni, ami kb 52km. Van aki kényelemből inkább autóval menne, míg én inkább költséghatékony megoldásként tekintek rá. Legalább megmarad az a 2300Ft.

Az előző hozzászólásom volt a 2500-adik. Jubilálok.Erre inni kell.

A láger jellegűeket szeretem.
(#) gyerek67 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 27, 2012 /

Én meg a rekeszes jellegűeket!
(#) Macsek71 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 27, 2012 /

A porfesték sztatikus töltésének "csak" az a szerepe, hogy a festendő tárgyon tartsa a port a polimerizálás idejéig ... ha egy vízszintes lemezre lapáttal rászórod, majd beégeted úgy is jó bevonatot kaphatsz ..
(#) poros válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 27, 2012 /

Ha csomag méretű a festendő tárgy,és nem kereskedelmi mennyiség, valószínűleg tudok porfestésben segíteni.
(#) Macsek71 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 27, 2012 /

Egyedi apró tárgyak festésénél bevált technika volt ( a cégvezetés erről nem tudott) a tárgy felmelegítése kb 100-130 fokra, majd finoman kézzel rászórni a port. Ezután a tárgy forgatása másik felületek beszórása ...
Következő: »»   1793 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem