Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm mindenkinek! Megnézem ezeket.
Osztott feltétlenül! Esetleg két monitor...
Szerintem annyi hogy a magyar oldalnak nem állította be rendesen az ssl-t a face.
Erre gyanakodtam jómagam is, de akkor.... ,na mindegy furcsa.
Volvo Racing
Én játszottam már légi forgalom irányítót, de 2 gépnél többet nem tudtam letenni.
Collin McRae Rallyt bejött, tökéletes a feladatnak, igaz csak osztott képernyőn.
Így van! Mi 3an is játszottunk egyszerre. . . Az volt az élvezet .
Sziasztok!
Ma voltam az évben másodszorra úszni . Hetente kétszer járok. Ma 30 távot, azaz 1,5km-t úsztam mellen. Szerintetek kezdésnek elég? 2 órát voltam benn, öltözéssel együtt a medencében.
Te érzed. Ha kellőképpen kifáradtál akkor igen. Amikor még úszni jártam nekem kellett 3-4km.
A medencében öltöztél? Azt nem kellett volna. Idézet: Hú, de gonosz! „A medencében öltöztél? Azt nem kellett volna.”
Gonosz vagy ám Zoli. Hát nem igazán, csak a nyakam fáj, más nem..
Ma voltam SALáta barátomnál és megcsodáltam a CNC gépét. Tartott egy bemutatót, klikkelt néhányat a számítógépen és itt az eredmény:
Akkor legközelebb egy kicsit többet ússzál. Inkább egy enyhe izomláz. Bár az úszástól nem könnyen van. Pont ez az előnye. No meg izzadni sem kell közben. A nyakad biztos azért fáj, mert úgy úszol, hogy a fejed a víz felett van. Inkább úgy ússz, hogy három négy tempó a víz alatt, közben kifújod a levegőt, majd egy gyors légvétel aztán újabb tempók. Jobban kíméli a nyakat és gyorsabb is. Megmutatni sajnos nincs módom.
Te, mintha mellettem úsztál volna. Így van. Ez a bajom a gyorssal is. Nem tudom a tempókat tartani, azaz folyton elrontom a levegővételt, meg kifújást. Vagy nagyon sokat szívok be, vagy sokat nyomok ki..
Mondom, hogy úsztam én is. A lényeg, hogy ne kapkodj. Kis gyakorlás és semmi gond nem lesz. :yes:
Elhiszem. De mindezt magamtól tanulta meg, és senki se segített. Ha most se fog senki, akkor szerintem nem fogok változni.
Már segítettem. Csináld ahogy mondom. Mell úszásban 3-4 tempónként légvétel. (majd érzed mikor) Gyors úszásban minden második tempónál. (Amikor ugyan arra nézel.) Ha így sem megy keress egy úszómestert az uszodában. Ha nem vállalja, hogy segít, akkor csak nézd meg hogy csinálja. Nem egy bonyolult dolog ez.
A hal az jó méret inkább a horgász a kicsi.De vastag a botja.
A GÉP munka közben:
Örülök hogy hazaértél épségben, lassan fagyott már mikor elindultál. Jó volt egy picit beszélgetni, hamar elszaladt a délután.
Az egyik legtermészetesebb sport, mindenképpen érdemes csinálnia annak, aki megteheti anyagilag!
Én amikor úsztam, inkább mentem 1,5-et, de erősen gyorsan, mint 3 km-et, mert ott már fájt a térdem. Szóval alkattól is függ! Illetve izületek kötöttségétől.
Zolika: Okés, megpróbálom !
Kaszarober4: Köszi az infókat ! Mindent meg fogok tenni!
Ezúton is köszönöm a lehetőséget, nekem nagy élmény volt.
Helló. A Zsáka-Hajdúszoboszló távot jó idő esetén biciklivel szoktam megtenni, ami kb 52km. Van aki kényelemből inkább autóval menne, míg én inkább költséghatékony megoldásként tekintek rá. Legalább megmarad az a 2300Ft.
Az előző hozzászólásom volt a 2500-adik. Jubilálok.Erre inni kell.
A porfesték sztatikus töltésének "csak" az a szerepe, hogy a festendő tárgyon tartsa a port a polimerizálás idejéig ... ha egy vízszintes lemezre lapáttal rászórod, majd beégeted úgy is jó bevonatot kaphatsz ..
Ha csomag méretű a festendő tárgy,és nem kereskedelmi mennyiség, valószínűleg tudok porfestésben segíteni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |