Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez legalább megbízható, az üzeneted legalább időben ideért, nem késett.
Valaki szerintem szórakozik a metrógarázsban, és füstpatronokat helyez el a kocsikon, a polgármesterség megbízásából. Így demonstrálva, mennyire kell a zsé a BöKöVö-nek.
Vagy inkább azt demonstrálva, hogy mennyire kellenek a csigazabálók(franciák) által gyártott Alstom metrók a népnek...
Még a fékjük is megjavult az eltelt időben.
Elbújhat az ember a saját kis kuckójába, de a világ kívül akkor is olyan amilyen. :no:
MAgyar munkás politika
Vízvezeték már több mint 6 éve log róla szigetelés tegnap látom munkások dolgoznak.( a logó szigetelésben közben zajlik az élet ) 16 ember bambul 2 öt . ma megint megyek ás látom hogy a szigetelés ugyan úgy log mint egy hete csak a felette levő cső más mivel az előzőt megete az idő de egyiknek sem jutot eszébe hogy vissza kéne rakni:
Hogy Köbzoli felderüljön:
Paraszt meséli a kocsmában: - Tudjátok, a bikám az utóbbi időben teljesen lekettyent. Csak ránézett egy tehénre, és majdnem összeesett. Aztán a doktor felírt neki egy orvosságot, azóta napi húsz-huszonhat tehén meg se kottyan neki. A többiek ámulnak. - A nemjóját, aztán miféle orvosság az? - Tudja a fene - mondja a paraszt. - Olyan jó fahéjas íze van. Gombázni megy a székely meg a komaasszonya. Hazafelé menet az asszony nem állja meg szó nélkül: - Hej, koma, de féltem én az erdőben, hogy lefog! - Ugyan, komaasszony, már hogy fogtam volna le, hiszen vizes volt a fű. - Ejsze, leterítettem volna a nagykendőt. Rendőrök beszélgetnek- -Te Pista, jelentkezhetnénk az egyetemre tanulni. -De hát mi írni se tudunk. -Nem is a levelezőre gondoltam. Te Jenő, hallottad, hogy a Tibi kórházban van? - Ne mondd, hiszen tegnap láttam egy szőke bombázóval! - Éppen ezért! A felesége is látta...
A nyuszika ül a fa tövében és írogat. Arra megy a róka és megkérdi:
? Mit írsz nyuszika? ? Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! ? Ez hülyeség! Gyere a bokorba, és mutasd meg! A róka csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Arra jár a farkas, és ő is megkérdi a nyuszikát: ? Mit írsz nyuszika? ? Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! ? Ez hülyeség! Gyere a bokorba, és mutasd meg! A farkas csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Arra jár a medve! Megkérdi: ? Mit írsz nyuszika? ? Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! ? Ez hülyeség! Gyere a bokorba, és mutasd meg! A medve csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Kijön utána az oroszlán, és így szól: ? Látod nyuszika, nem az számít, hogy miről írsz szakdolgozatot, hanem az, hogy ki a konzulensed!
Egy patikus, s mielőtt az első éjszakai ügyeletre kerülne sor, imígyen oktatja a segédet:
- Egyszerű dolog ez, fiam! Ha öv alatti panasszal jönnek, adj ricinust, ha öv felettivel, aszpirint. Másnap reggel a segéd boldogan referál: - Fönök úr, valóban nem volt semmi baj. Egy eset kivételével a tanácsai szerint jártam el. - Ez valami speciális beteg volt, fiam? - Igen. Bejött egy csodálatos, fiatal nő, szétrántotta a kabátját, alatta nem volt semmi, esdeklően rám nézett és azt mondta: - Szépfiú, egy éve nem láttam férfit! - Na, ennek szemcseppet adtam! Öreg bácsika beszélget a farkával: - Na, idefigyelj! Együtt születtünk, együtt cseperedtünk, együtt veszítettük el a szüzességünket, együtt házasodtunk. Nehogy már előbb dögölj meg mint én! A férj nagyon rossz hangulatban, késő este ér haza. Gyorsan megvacsorázik, lefekszik, és a feleségéhez bújik. - Drágám, ma nem lehet. - szól a neje. - Mi van ma?! - háborog a férj - ma minden nő összebeszélt?! Miért jobb egy Szeged környéki barátnő, mint egy dunántúli? Mert a dunántúli azt mondja szex után, hogy: "még eccer", a szegedi meg azt, hogy "még öccör"!)) A feleségem ötven méterről is észrevesz egy szőke hajszálat a kabátomon, de parkolás közben mindig nekifarol a garázsajtónak. Két székely atyafi fát vág az erdőben. Este letelepednek a tábortűz mellé. Egy darabig üldögélnek, majd megszólal a fiatalabb: - Áron bátyám! - Na. - Van magának másik nadrágja? - Van, fiam. Ezután megint csönd van egy darabig, majd megint a fiatal szólal meg: - Akkor ez hadd égjen.. Elmegy az ember a szemészetre: - Doktor úr! Gond van a szemeimmel, nem jól látok távolra. - Jöjjön ide az ablakhoz, és mondja meg, mit lát! - A Napot. - Akkor mondja már meg nekem, hova a p.... akar maga messzebbre látni?! Ketten támasztják a pultot a kocsmában. - Látom üres a poharad. Kérsz még egyet? - Dehogy kérek! Mi a francot kezdjek két üres pohárral?! Pasas bemegy a kocsmába, a pultos kérdezi: - Jó napot! Mit szeretne? - Egy nagyobb házat, jobb autót, több fizetést. - Nem úgy értem. Mit kíván? - Világbékét, magamnak egy szebb feleséget, milliókat. - Félreértett, mit szeretne inni? - Miért nem ezzel kezdte? Mi van? - Semmi különös, itt állok a pult mögött. Az egyik haver mondja a másik havernak: - Te mit iszol? - Nekem nyolc. - Nekem is. Akkor 16 rövid lesz! Megy két részeg ki a kocsmából mikor elhagyták úgy 150-200 méterre megszólal az egyik: - Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni! Mire a másik: - Semmi baj, majd én megtanítalak.
Szekely bacsi es a zsido pisilnek, mire a zsido hat maga is zsido??? Nem ez termeszetes kopas.
Akkor most felteszek egy találós kérdést.
Hogy lehet a legegyszerűbben ampermérőből voltmérőt csinálni? Nagyon egyszerűre gondoljatok, műszaki ismeretek nem igen szükségesek hozzá. :d
Le kell ejteni, akkor már csak volt mérő.
Úgy hogy elejted az ampermérőt --> eltörik, és már csak volt mérő...
Szerk.: megelőztek.
Én csak azt ismertem, amikor leejtjük az ampermérőt.
Az, hogy voltampermérő nem is jutott eszembe. :d
Mire táncol a matektanár?
Logaritmusra. És az infótanár? Algoritmusra. Mit mond a rendőr a konnektornak? Mi van, röfi, befalaztak?
Tudod, csak az a gáz, hogy NewYorkban megfelelnek, nálunk nem. Azért ott egy picinnyel jobban vannak használva.
Sziasztok egy kis vezetés érdekes:http://www.youtube.com/watch?v=V7B-KokH5XM&feature=endscreen&NR=1
Most esik a hó, de nem gond ennek ellenére Szegedet megközelíteni.
En probaltam Vasarhelyt megkozeliteni de egy kicsit bonyolult. Kicsit tavol esik. Viszont jelentem a homerseklet 32 fok C delutan 5:35 kor, es a madarak szeretik a kenyermorzsat. Koordinataim: 9 20' 31.83" N, 82 14' 08.99" W. A ho meg nem esik
Egy kis vidámság : http://kep-vilag.hu/index.php/2012/02/aranykopesek-gyerekektol/
Szegeden kicsit romlott a helyzet, az éjszakai havazás után. A Polgármester külső segítséget kért, és meg is jött. A képen levő nagy teljesítményű PIC vezérelt hófúvó teszi tisztára az utakat. Számára nincs hóakadály.
Kellene szólni a názának hgoy nézzenek utánna mi tömítette el az ózonlyukat mert nekem már egy jó ideje a melegágy helyett hidegágy hatás van érvényben !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |