Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jól néz ki kívül-belül! :kalap: Talán egyszer én is rá bírom magam venni, hogy építsek valami nem TDA-t.
Viszont nyugtató, hogy a fordított táp nem csak nálam divat.
Elkészült egy újabb megbízásra készült ledes Mű egy kerékpár hátsó Ledes lámpája Multkor tanultam a hibáimból mindehol le van szigetelve szerintem cseppáló.
2 db AA ceruza aksi kell bele 7 db Piros Led van benne A fedél rögzítését eleinte csavarral akartam de mivel ne volt hely így szokatlan mondon felhasználtam egy textíl gumis anyagot ami szorosan tartja a fedelet emellet még a kapcsolónál is jobban biztosítja a külvilági sérüléseket! Meg fel is dobja egy kicsit!
Hans Jani barátom is megjáratta a 100-as quadját fordítva. Az övé megúszta.
Gyönyörű munka, viszont a műanyag tüskesor végei nem görbék egy kicsit? :hide:
Szerintem szép ki jószág lett
Kösz szépen,szerintem is
Szerintem is szép a forrasztás!
Tervezem én is régóta már, hogy gyártok magamnak ilyen paneleket, hogy ha kell akkor gyorsan fel lehessen használni...
Igen, használtam folyasztószert: Bővebben: Link Elvileg ilyet vettem, kipróbálás céljából. A páka talán a JLT-02-es állomáshoz tartozik, nem tudom a nevét... A hegy nem a leghegyesebb, forrasztóón is 1mm-es átmérőjű.
Abukodonozo: Köszönöm! Ami azt illeti, nekem a képen nem tűnnek görbének... Bár valójában az néhány, mert bontott tüskék... simib: Neked is köszönöm! :kalap:
Project tda7294 híd Már nemsok van vissza . Holnap bekerül a koppanásgátló a hangszínszabályzó és a kivezérlésjelző , valamint megmunkálom az előlapot is.
Nekem is készülget egy tda7294 csak nekem autóba.
Üdv! Érdekelne ,hogy mekkora teljesítményű az az inverter ami elég kicsiben latszik?
Sziasztok!
Oszcillátorhoz szintillesztő (inverterrel) vasalt nyákon Sajnos nem négyszögjelet ad ki a megvásárolt oszci, ezért kellett hozzá hekkelnem egy öcsi panelt.
Hűazannyát! Én már nem is látom az ekkora alkatrészeket!
Sziasztok.
Ma unatkoztam, gondoltam összedobok egy tápot. Még talpak kellenek neki. Egész jól működik. 0-25V 0-3A-t tud, Proli mester kapcsolásának utánépítése. Stabilitása jeles, zajszint kiváló. Néhány kép róla
Köszönöm uraim. Azt majdnem elfelejtettem megemlíteni, hogy a dobozolási ötlet : Zoli bácsi. Köszönjük.
Miaz, fényérzékeny a táp ? Rendes fénynél érdemes fotózni Különösen az első 2 kép fényszegény, de a többi is alulexponált erősen.
Jóó az. Láttam már itt kivehetetlenebb életlen képeket is. (Egyébként meg, ez Chuck Norris táp, sejtelmesen az árnyékba vonul.)
Oh, köszönöm, nagyon megtisztelő. Már megérte elkészíteni a cikket. Ismerős volt a képeken a konstrukció. Nagyon jó lett, tetszik az összkép. Ez egy igazi barkács munka, Doncso.
A hajítást fahajlítóban készítetted?
Persze, hogy neked. De ha 4 percen belül nem vagy itt érte, akkor odaadom a szomszédnak.
Világosítottam rajta neked, dehát ugye barnából várat nehéz.
Melyik kapcsolása ez Prolinak? Amikkel én találkoztam, azok látszatra nem ilyenek.
Hát, én egy kicsit csaltam, megkértem egy lakatos ismerőst, pontosabban megbíztam. Sokat tanultam belőle már most, a 0.8-as lemez nem a haverom sajnos, eléggé hajlik össze vissza ha munkálom, legközelebb vastagabbat, erősebbet választok, egyébként jó a doboz, nekem tetszik.
Sokkal jobb lett! Akkor elárulom, szándékosan van kicsit árnyékban, mert ha telibe vakuzom, akkor olyan mértékben felnagyítja a hibákat, hogy sokkal csúnyábban néz ki a táp, mint a valóságban, tehát nem tükrözi az állapotot, ezért takartam ki a vakut egy kicsit.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |