Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jól néz ki kívül-belül! :kalap: Talán egyszer én is rá bírom magam venni, hogy építsek valami nem TDA-t.
Viszont nyugtató, hogy a fordított táp nem csak nálam divat. ![]()
Elkészült egy újabb megbízásra készült ledes Mű egy kerékpár hátsó Ledes lámpája
![]() 2 db AA ceruza aksi kell bele 7 db Piros Led van benne ![]() A fedél rögzítését eleinte csavarral akartam de mivel ne volt hely így szokatlan mondon felhasználtam egy textíl gumis anyagot ami szorosan tartja a fedelet emellet még a kapcsolónál is jobban biztosítja a külvilági sérüléseket! Meg fel is dobja egy kicsit! ![]()
Hans Jani barátom is megjáratta a 100-as quadját fordítva. Az övé megúszta.
![]()
Gyönyörű munka, viszont a műanyag tüskesor végei nem görbék egy kicsit? :hide:
Szerintem szép ki jószág lett
![]()
Kösz szépen,szerintem is
![]()
Szerintem is szép a forrasztás!
![]() Tervezem én is régóta már, hogy gyártok magamnak ilyen paneleket, hogy ha kell akkor gyorsan fel lehessen használni...
Igen, használtam folyasztószert: Bővebben: Link Elvileg ilyet vettem, kipróbálás céljából. A páka talán a JLT-02-es állomáshoz tartozik, nem tudom a nevét... A hegy nem a leghegyesebb, forrasztóón is 1mm-es átmérőjű.
Abukodonozo: Köszönöm! Ami azt illeti, nekem a képen nem tűnnek görbének... ![]() ![]() simib: Neked is köszönöm! :kalap:
Project tda7294 híd
![]()
Nekem is készülget egy tda7294 csak nekem autóba.
Üdv! Érdekelne ,hogy mekkora teljesítményű az az inverter ami elég kicsiben latszik?
Sziasztok!
Oszcillátorhoz szintillesztő (inverterrel) vasalt nyákon ![]() Sajnos nem négyszögjelet ad ki a megvásárolt oszci, ezért kellett hozzá hekkelnem egy öcsi panelt.
Hűazannyát! Én már nem is látom az ekkora alkatrészeket!
![]()
Sziasztok.
Ma unatkoztam, gondoltam összedobok egy tápot. Még talpak kellenek neki. Egész jól működik. 0-25V 0-3A-t tud, Proli mester kapcsolásának utánépítése. Stabilitása jeles, zajszint kiváló. Néhány kép róla
Köszönöm uraim.
![]()
Miaz, fényérzékeny a táp ? Rendes fénynél érdemes fotózni
![]()
Jóó az. Láttam már itt kivehetetlenebb életlen képeket is. (Egyébként meg, ez Chuck Norris táp, sejtelmesen az árnyékba vonul.)
Oh, köszönöm, nagyon megtisztelő. Már megérte elkészíteni a cikket. Ismerős volt a képeken a konstrukció. Nagyon jó lett, tetszik az összkép. Ez egy igazi barkács munka, Doncso.
A hajítást fahajlítóban készítetted?
Persze, hogy neked. De ha 4 percen belül nem vagy itt érte, akkor odaadom a szomszédnak.
![]()
Világosítottam rajta neked, dehát ugye barnából várat nehéz.
Melyik kapcsolása ez Prolinak? Amikkel én találkoztam, azok látszatra nem ilyenek.
Hát, én egy kicsit csaltam,
![]()
Sokkal jobb lett!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |