Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Majd megkeresem a kis kiralynot es elkerem tole azt a kis melltartot. O volt az unnep kiralynoje. Vagy esetleg mast is kersz meg? Csak a zasszony meg ne tudja!!
Erről jut eszembe: Bővebben: Link
Erdekesseg, hogy itt meg a kirakati babuk is ilyen hatso fertallyal keszulnek, mivel sok az ilyen testalkatu holgy, es nekik kell az arut bemutatni. Tehat hatalmas hatso, vekony derek, kis (kozepes) mell, sotet bor. Es nagyon szepek is vannak. Allitolag sokan csinaltatnak potlast a hatsojukra, hogy nagyobb legyen. Igy jobban harapnak rajuk a ferfiak.
Kell Neked egy infarktus? Ez a kislány elintézne kettőnket is.
Küldöm Neked a hölgyet, nekem csak melltartó kell. De ne hogy letépd róla , nem szakadtan kell.
Na ez nem hiszem hogy politika:
A magyar gazdasági mentőcsomag Tételezzük fel, hogy ...A kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.- Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosipiacon, a pénz Kínába kerül. - Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.- Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül.- Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz. - Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül.- Ha semmire sem jó elektronikus kütyükre költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti az magyar gazdaságot. Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha k*a, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek. Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni.......
Nem semmi, hogy meg is "filmesítették"....
Nem, mást nem kérek. Kerülöm már az izgalmakat. A Te kezed van a királynő vállán?
Most már értem, mitől olyan dús a hajad.
Leia hercegnőnek is ezzel a típussal alkották a DJ fejhallgató méretű oldalkontyokat...
Fila táska szerintem és a macskám szerint.
Egen. A hülyeség határtalan. Hummerrel a befagyott Balcsi jegére, majd a másik - hasonlóan elmeroggyant - utána megy, hogy kihúzza. Nagy összegű fogadásokat mernék kötni rá, hogy kilós nagyságrendű méretű aranylánc lógott mind a kettőnek a nyakában, és a fejükön nem volt túl sok haj...
(Egyébként érdekes: az ilyen szteroid-pacsirták szinte mind kopaszok! Ez nem lehet véletlen! ) Idézet: „(Egyébként érdekes: az ilyen szteroid-pacsirták szinte mind kopaszok! Ez nem lehet véletlen! )” Sok okos embert ismerek, akik közül többen kopaszok. Biztos, hogy összefügg? Az ész a fontos, nem a haj...
Nagyon sok örömet adnak! Persze csak azoknak az embereknek akik egyébként is szeretik a macskákat. Lassan két éves a macskám. És én már most nagyon sokat nevettem rajta. Ezek az állatok is rendelkeznek saját egyéniséggel. Megtudnak sértődni, duzzogni, meghatódni, örülni, szomorkodni. És mindezt ki is mutatják.
Nem-nem, félreértetted! Nem azért van annyi belül, mert nincs kívül!
Köbzoli értette jól: Belül semmi, ezért nincs kívül semmi. Fordított összefüggés nincs. (Ezt én is tapasztaltam.)
Szia én nem foglalok ebben állást csak vicces ahogy reagálnak erre mások.
Szerintem ők is nézték azt a műsort ahol a kamionok az óceán jegén szállítanak. Csak azt nem értették meg hogy az -40 c 1,5m vastag jég és nem a Balaton ja és ott is van hogy beszakad.
Na de azért józan paraszti ésszel élő ember felfogja, hogy a Balaton nem az óceán, a -20°C nem -50°C, és a jég itt nem 1,5 m vastag, hanem csak 10 centi... Ehhez azért nem kell két doktorátus...
Az nem. Csak két Hummer kellett hozzá.
Pont ezt mondom , ezt nem fogták föl csak.
Ne bántsátok szegényeket, menteni indultak...
Szép ez a Hummer-es történet és a mostani híradóból is ez jön..(nem is csoda hogy az interneten is nagy szám)
Talán nem előzi meg a szalacsi videót..(vagy mégis ? )
Sajnos nagyon igaz, DE azért lehetett volna néhány pógár,akik esetleg elgondolkoztak volna azon is, hogy "nemadom el a szamaramat,mert sokkal több hasznot hajthat,mint 100, 200, stb. fabatka(vagy hajítófa); valamint itt sem hiszem,hogy bárki elolvasta azt a csalafinta "apróbetűs" kitételeket!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |