Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Kár. Ki fogja csóválni a fejét ha meglát?
Egy 300B jól esne fél kilenc felé...
Matyi! Gafly azt írta, hogy: "extra igénye"...
extra, azaz különlegesebb, avagy nem mindennapi.
Köszönöm, csak az a baj, hogy nem fél kilenc felé jött.
Azt nem tudjátok, hogy Szegeden szokott-e lenni valahol ilyen elektronikai börze?
Sziasztok!
Holnap lesz börze a puskában? Ilyenkor milyen és mennyi dolgokat szoktak árulni? Esetleg még milyen lomi piac lesz holnap ahol lehet sok elektronikai kincs egy kis szerencsével?
Ennek a topiknak a nyitó hozzászólásába belinkeltem a börze naptárt!
Köszi! Piacokból melyiket ajánljátok, ahol vannak olcsón mindenféle ELEKTRONIKAI limlomok? (de azért értékesebbek is)
Lassan már a börzén is csak limlomok vannak, lásd Müszi pár oldallal ez előtti bejegyzését.
Helló Urak (és szép leányok)!
Ha valaki tudna hozni nékem: 6mm átmérőjű, 60-70mm hosszú; és 8mm x 50-60mm-es vörösréz darabot (ha négyzetes, ledrehálom), nagyon megköszönném. Mindenemet feltúrtam, de nincs, és kéne a (bontós)pákáimba.
És hogy adjam oda? Kinyúlsz érte a monitoron?
Halihó! Most szombaton ismét börze. Elérhettek a szokásos csatornákon. A kínálat csak fogy és fogy, de aki jót akar dumálni egy kellemes társasággal, jöjjön! A mag megmaradt, és köszöni szépen jól van!
Szia! Konkrétan úgy gondoltam, hogy a börzén kapnám meg a jószívű adományozótól, mondjuk a nagyterem, nagy táblája alatt (kitűző lesz rajtam, hogy olyan is megtaláljon aki nem ismer). Én későn érkező vagyok (10.30 után) általában, mert előtte a Bosnyák-piacon be kell vásárolnom. Ha korán távozó ember hozna, a Sanyiéknak adja oda, legyen szíves.( vagy DuMatyinak) Köszönöm.
Szóval nem jössz a börzére? Ha jó idő lesz kibringázhatok hozzád!
A mag megmaradt, és szaporodik... Akarom mondani fogy...
Való igaz, Barnát, Varttinát például egyre gyakrabban látni. Sőt "új arc" granpa is, meg tavalyról BULL1988. Viszont pár embert hiányolok.
Nyilván én köztük vagyok.
Te annyira nem vagy új, mert több, mint 2 éve jársz ki.
Na tessék. Nem hogy nem hiányolsz, hanem már mindjért ott tartunk, hogy unod a képemet. Hát ez szép.
Más: Ha valakinek lenne esetleg két felesleges HA12019 IC-je, azt megköszönném.
Szép, szép, így jár, aki kiforgatja a szavaimat Ha minden törzstagot felsorolnék, aki rendszeresen jár, akkor bizony jó pár név lenne itt. Nyilván azért nem emlegettelek, mert már régi bútordarab vagy. Kicsit kopott, kicsit beszólós, de a mienk. Az IC-ről annyit, hogy olcsóbb, ha a logaritmikus skálát te közelíted törésponttal, és lineáris meghajtó IC-t használsz. Azt talán be is lehet szerezni. Kezd abnormálissá válni, hogy valamit konstruál az ember, és rögtön vele együtt vennie kell 2-3 garnitúra pótalkatrészt a fődarabokból. Nem tudni, hogy 10, vagy akár csak 2-3 év múlva vajon gyártják-e még az alkatrészt? Tipikus példa a STK, amit szinte szériánként cserélnek. Abba jobb nem is belegondolni, mi lesz a későbbi javításkor.
Ez a vedd emg majd elavul és cseréld nem a véletlen műve.
Ajánlották már az LM3915-öt vagy a tesót, a logaritmukis 16-ost. Nyilván amatőként azért törekszem a kapcsolásban lévő ICkhez, ha lehet. Gond még, hogy a VFD-nek több lába van, mint az említett IC-knek, így kettő kéne egy oldalra, ami nagy pazarlás. Persze az is segítene, ha esetleg valakinek van egy részletesebb adatlapja BG189Z kijelzőhöz.
Sziasztok!
Én is vágyom a jó társaságra, úgyhogy ott leszek én is. Lassan elkészül a JLH erősítőm, de igazi, jóféle trafóm nincs hozzá. 26V-os váltófesz kellene hozzá kb. 300W körüli teljesítményben. Tudnátok esetleg nélkülözni egy ilyen trafót? Tudnék adni érte pl. elektroncsövet, vagy más alkatrészt. Mondjuk pl 4 db EL6-ot tudnék felajánlani a trafóért, de más is szóba jöhet, ha van olyan alkatrészem.
Privátba üzenek.
Sziasztok. El kell keserítsek mindenkit, de most ebben a pillanatban nem tudok börzére felmenni, mert olyan idegrohasztó egy hetem volt, hogy örülök, ha kitudom magam pihenni. Hozzá teszem a társaságotok nagyon hiányzik.
Szerk..: LEhet a végén még el is csábulok.
[OFF]Gábor, viszem az elhagyott csipeszes zsinórjaidat, meg a Philips rádiód gombfeliratos lapocskáját.
Köszönöm előre is. Csak nemrég jutottam a felismerésre, hogy nálad maradhatott. A rádióval sajnos nem jutottam sehová. Bonyolultabbb, mint gondoltam.
Szevasztok!
A mai börze elég kis létszámú volt (mindenki a kertbe ment?). Azért jót dumáltunk (remélem nem voltam nagyon unalmas).
Félreértettelek, mert azt hittem, a börzén kellene megvenni neked valamit. De végül én sem tudtam menni.
Se rá fütty, én ott voltam; de olyan, aki hozott volna, olyan nem. Viszont többen megcsodálták a Shell-es kitűzőmet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |