Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok az szeretném kérdezni, hogy tudtok e valami olyan helyet ahonnan tudok szerezni 400v (vagy nagyobb)és több mint 1000uf-os kondit amit tudok használni coilgun-hoz.
Lomexben van 10 000 µF is. Mondjuk ára is van
Szia.Küldtem egy helyet, üzenetben ahol még hozzájuthatsz..
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek nekem! Szükségem lenne stk 4204 mk2,vagy mk5-re. De ha minden kötél szakad akkor a stk 4144 mk2,vagy stk 4144 mk5 is jó.. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném Üdv! Joci.
Sziasztok nem tud valaki nekem eladó 24FC512I/P-t? 2db kellene? köszönöm!
Üdv!
6-8mm-es ferritmag,30-35mm hossz,hol kapható?? Lomexben nincs.
Szervusztok!
Epson Toyocom, vagy ahhoz hasonló tokozású 66MHz/5V-os oszcillátort keresek. A lényeg az lenne, hogy ne fém tokos legyen, mert szeretném átfordítani a lábait a NYÁK túloldalára történő forrasztáshoz, lehet SMD is. Köszönöm a segítséget! Mur
Szia!
Ma tudtam kipróbálni a billentyűzetet. Sajnos nem működik 2 gombra reagál csak arra se azt mit kéne A régi billentyűzeten van XT - AT kapcsoló, ha xt re van rakva akkor működik. De ezzel a sima átalakítóval nem megy. Üdv gebo
Üdv az érdekelne, hogy ikarusz busz kompresszort hol lehet venni vagy nincs e valakinek eladó?
Ilyenre gondoltál? Bővebben: Link
Nem nekem a 2 hengeres kivitel kellene valami ilyen igy néz ki kb Bővebben: Link
Ez például? Bővebben: Link Bár gondolom ez is inkább típus és évjárat függő dolog.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy hol lehet kapni hét szegmenses kijelzőkhöz keretet?! Konkrétan 14mm-es érdekelne. Esetleg színezett plexi üveggel ami piros és zöld. Üdv. Roli.
Sziasztok!
Mivel helyettesíthető ez az alkatrész, ami esetleg kapható is, mert ezt sehol nem találom. Köszi! Bővebben: Link
Bocsi, de ez a jó link. Valaki tudja e hol szerezhető be?
http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/philips/BUK202-50X.pdf
Szia!
itt mutatnak néhány helyessetítőt. A HQ-n vagy a FHD-nál nézz körül.
Heló!
Nem igazán tudom ki nézni mi a különbség az X, és az Y jelölésű között!
Az x-es variánsra is ezek a találatok: Bővebben: Link. Az X-es verziónál hiányzik egy belső RC ellenállás a kapcsolási rajza szerint.
Üdvözlök mindenkit!
Egy kis szerkezet tervezési fázisában vagyok, aminek egy alkatrészével gondom akadt. Egy nyomógombra lenne szükségem a lehető legvékonyabb méretben. Másodlagos igény, hogy kis nyomásra már kapcsoljon. Ha lehet webshop linkeket is kérnék. Nagyon köszönöm és Előre is elnézést a bugyuta kérdését, kezdő vagyok még itt. Üdv all.
Üdv.
Van egy Mp5 lejátszom már elég rég megvan és most jött egy probléma hogy mivel van külső hangszórója is ezért mikor rádugom a fülest akkor ugye értelemszerűen nem aktív csak a füles megy. De most mikor rádugom nem veszi észre hogy rajta van a füles és mind a 2őn szol Meg a másik probléma hogy néha szaggat a kimenet szerintem haldoklik a jack aljzat. Szerintetek hol tudok ilyet venni vagy megtudom javítani? Meg nem mertem hozzányulni.Mp5 50 i
Válogass. Bővebben: Link
Szia!
A jack aljzaton működik az érzékelés is, szerintem csak a forrasztása törött el. Próbáld meg szétszedni a lejátszót, és újraforrasztani az aljzat lábait.
TS4725MV160, itt a HEStore árulja... ez 2,5 mm.
Okés Köszi,szépen! Ha sikerült szétszednem majd jelenkezem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |