Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hali,nem tudod ki írta azt a verset,hogy " Minek nevezzelek " ?
Egy szerelmes vers hogy jött ide ?
Öhmm és akkor,hogy jön ide barátnőm? :/ :/?
Nono, Zoli! Mit szól ehhez az Éva?!
A férfi, mint megye:
20 évesen: VAS 30 évesen: HEVES 40-50 évesen: BÉKÉS 60 évesen: már csak TOLNA, de nem MEGY-E !
Remélem nem...
Ugye Köbi sose bántanál te engem?
Nem akarom én húzogatni.. Nem is láttam, hogy milyen a bajsza. Olyan, mint a Poirot-é?
Egy nagyon finom kaja: polipropilén
Egy kis irodalmi és történelmi továbbképzés pedagógusoknak:
Ezeket a mondatokat iskolai dolgozatokban találták: A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat. Amíg Madách a börtönben sínylődött, felesége romlásnak indult. A janicsárok felmentek Budára, elszaporodtak és elfoglalták a várat. IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott. IV. Béla várromokat épített. A hős várkatonák általában nem érték meg a haláluk napját, mert már korábban elestek a csatában. Dugovics Titusz hátsóját a falnak támasztotta, és azon felmászott. A századfordulón Ady termékenyítette meg a tudósokat. Radnóti Miklós fasiszta építőtáborban halt meg. Móricz Zsigmond később megnősül, és elveszi feleségét. A néma Katrin hallgatag lett... Arany János 1817-tól 1822-ig született. A Hunyadi László olyan ballada, amelyben a főhőst feldolgozzák. Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba. Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra. Leonardo da Vinci két olasz földbirtokos volt a középkorban. Zrínyi Miklóst a bécsi kamara által feltüzelt vadkan ölte meg. Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia. Petőfi mindent megtenne a nemzet érdekében, csakhogy ő is hősi halott legyen. Petőfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt. Kölcsey 1815. januárjától 1816. tavaszáig nem írt verset. Ebből az időszakból 3 verse maradt ránk. Zrínyinek csak fél szeme volt, ám ez nagyon zavarta a csatákban. A katonák életüket és halálukat kockáztatták. A hős holtan esett össze. Ezt később nagyon sajnálta, de akkor már nem volt mit tenni. A víz oxigénből és folyadékból áll. A mocsári vész 1526-ban volt. A Szent Jobb István király bal keze. Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában. Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel a fejünk belül sötét. A föníciaiak kereskedtek és iparkodtak. A gesztenyesütögető néni kiáll a sarokra, és odacsalogatja az embereket a szagával. Arábiában a vizet cisztercitákban gyűjtik. Sok régi kőzetben megtalálhatóak az őskori halak lábnyomai. Döbrögi a harmadik levonásban két púppal gyarapodik. A középkorban a várakat katakombákkal lőtték. Kanada területe egyenlő Európa lakosságával. A kenguru kicsinye fészeklakó. A ménes egy nagy lócsomó. Toldi a csónak felé indult, mikor a cseh vitéz elővette a kardját és majdnem lelőtte Toldi Miklóst, ő azonban észrevette a fondorlatostervet. Boldog Margit az erény útját követte. Ártatlan életét és elsőszülött gyermekét az Úrnak ajánlotta. Szulimánt a szigeti ostromnál megölték, ezért egyelőre felhagyott azzal a szándékával, hogy Magyarországot meghódítsa. Kolombusz háromszor indult útnak, bár a második útján meghalt. Az őserdő olyan terület, ahova emberi kéz még nem tette be a lábát. Zrínyit a bécsi kamarilla által felbérelt ólmozott vadkan ölte meg. Lincoln anyja már csecsemő korában meghalt. És akkor a költő megírta a Szundi két apródja című verset. Julius Ceasart a márciusi Idusok ölték meg. Egyiptom őslakói a múmiák. A Magna Charta Libertatum kimondta, hogy ugyanazért a bűnért senkit nem lehet kétszer megölni. A kutatók az őshazában megtaláltak az ősmagyarok hátrahagyott részeit. A Bibliát Guttenberg találta fel. Anonymus III. Béla névtelen jegyese volt. A XVIII. századi főurak palotakertjei tele voltak szépen nyírt szökőkutakkal. A baktériumokról: Van mikroszkopikus, ami kicsit nagyobb, mint ami mikroszkóppal látható. A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tűztek magukelé. A nemzetiségi iskolákba több ajkú diákok járnak. Nyáron nő a kalapos gomba, télen a kucsmagomba. Villon fő műve az Ótestamentum. A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda... II. József, a vaskalapos király Mária és Terézia fia volt. A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá. Barbarossa seregében kitört a pestis, amely elől maga a császár is csak álruhában tudott menekülni. Ady Boncza Bertalant vette feleségül. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak. A kőolajat kövekből sajtolták. Eötvös József többek között Budán született. Csapadékfajta: lisztharmat. A cápa jellemzése: Embert nem eszik, de nem lehet benne bízni.
Szerintem vicces, bár mostanában nem megy itt a humorom.
A kémikus, a biológus és a villamos mérnök vár a kivégzésre.
Szólítják a kémikust: - Akar valamit mondani előtte? - Nem. Beültetik a villamosszékbe, bekapcsolják, nem történik semmi. - Az érvényben lévő törvények szerint a kivégzést nem lehet megismételni. - Elmehet. Akar valamit mondani előtte? kérdezik a biológust. - Nem. Beültetik a villamos székbe, bekapcsolják, ismét nem történik semmi. Őt is elengedik. Kérdezik a villamos mérnököt: - Akar valamit mondani előtte? - Igen Ha felcserélik a piros és kék vezetéket működni fog.
Jaj Istenem
A matematikus és a gépészhallgató vetélkedője.
A feladat: meztelen szőke bombázó 100 m-re a rajttól. Mindig csak a hátralevő táv felét lehet megtenni, aztán meg kell állni egy pillanatra. Rajt után a gépész eszeveszetten rohanni kezd, a matematikus mosolyogva állva marad. -Miért nem indult el?- kérdik a matematikust. -Ugyan már-feleli- Ha csak a hátralevő táv felét tehetem meg mindig, soha nem érhetem el. -Miért kezdett rohanni?- kérdik a gépészt-Hisz sosem érheti el. -Az lehet... de egy idő után eléggé meg tudom közeliteni...
Ez készítettem az egyetemünk egyik nagy amfiteátrumában. Remélem látszik a hiba és meg is találjátok. Elvégre soha nem lehet tudni, hogy hol és mikor lesz szükségünk egy kis áramra.
Én nem találom a hibát. Merre kell keresni és mit?
Az a kicsi "izé" amit látsz a mennyezet és fal találkozásánál az biza egy hálózati konnektor. Sose tudhatod mikor jön jól elvégre.
Néhány helyen szokás a plafonra szerelni a kivetítőt, vagy a wifi hálózat adóját, vagy más berendezést és annak áram is kell...
Esetleg, még a következőkre jó lehet:
Szünetben a telefon töltőt bedugni, aminek a végén himbálózik a telefon. Jókat kacagni, amikor az előadó a vállán egyensúlyozva tartja az írásvetítőt és próbál lukra találni a villásdugóval. Szöget (és/vagy körzőt) dobálni fölfelé, hátha valaki beletalál a lyukba. Kislámpát dugni bele és megvárni az éjjeli portást, hogy hogyan próbálja lekapcsolni... |
Bejelentkezés
Hirdetés |