Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Érdekes, az enyém is szereti a tatyókat, zacsikat, dobozokat, ...
Ötletes lesi-hely,bár lehet sutyiba, véletlen, a táskában meghúzódva, a kirándulás részévé válik (meglepiként)..
3kg plusszsúly azért feltűnik Ja meg persze időben elkezd nyávogni, ha nem tetszik neki valami
És a magaslati levegőt is szeretik.
Hát igen,okosak az állataink..(nekünk nyulak vannak,bár a gyerekek macskapártiak,) A nyulaink rájöttek hogy az etetőt,a ketrecről ledúrva szabad az út a kert felé,aztán fáradtan hazaérve, 1-2óráig bikicsunáj van a kertben míg összekapkodjuk őket..(na jó most kivételesen nem, mert 50centi hó van a kertben),a drágaságok pedig pokrócokkal belettek takarva,a nehogy szoborrá vállás miatt..Ezt pár helyen megfalatozták mire észrevettem, így most már csak nekik lesz jó..
Micsoda fura dolog, ezek a kis állatok is egy jó lehetőséget adnak a kontaktra (közben a tetteik maradandót alkotnak)..
Jó is hogy nem terjedt el a tamagocsi,és megállt időben.. Gondolom a képen távolról nem látszanak,a feljutás nyomai a függönyön..
Sajnos látszik, legalábbis én látom.
De mióta a jelenlegi elrendezés van, könnyebb a dolga. Az íróasztalon lévő gép tetejéről fel a polcra, onnan meg a karnisra. Sima ügy.
A miénk amíg fiatalabb volt a padlóról simán felment a szekrény tetejére ami kb. 2m. Nem kellett lépcső, csak egy kis nekifutás.
Na ja. Érdekes, és vicces, hogy játék közben, nekifutás nélkül is képes helyből vagy 1m magasra felpattanni.
Mindjárt gondoltam
Tavaly két kicsit kaptunk, és mivel innen szinte mindent elvisznek ami kimegy, 2-3napot egy ketrecben tartva próbáltuk helyhez szoktatni a két cirmost,utolsó napukon a ketrec ajtaját kinyitva horrorisztikusra fordult a helyzet,egyikük beindult és az ujjamba harapott csontig kis tű fogával,elhatároztam hogy szabadon hagyom őket,aztán hiába minden próbálkozás,kijárkáltak az utcára.. Valószínű gyerekek az utcán, magukévá tették,azóta nem volt macsek a ház körül,csak a szomszédokból..
-Mi a tekintélyt parancsoló sörhas ellentéte?
-??? -Az énbentnappalt óhajtó borhát :hehe:
Valamiért a képek nem mentek fel az előzőhöz.
Az első képen éppen a vituális világot szokja, a másodikon alvó-pihenő üzemmódban van.
Ez ám az élet! Cserépkályha mellett kilehet bírni ezt a nagy hideget. Látszik is rajta az elégedettség.
Most, a nagy hidegre tekintettel, tényleg bennt alszik, de ha javul az idő, akkor irány a "nyári" szállás. Fáskamra, vastag papírdoboz 5cm-s nikecell béléssel, pihe-puha rongyokkal, szóval minimum 5 *-s kvártély, koszt odakészítve!
Youtube-on terjed egy új vicc anime íme: Bővebben: Link Nagyon jók.
Mit kérsz enni, kisfiam?
- Én vizet akarok, anya. Legfeljebb a vízhez egy kis marhahúst, sertéshúst, gyártási szalonnát, Na-nitrites keveréket, magyarul E450-es adalékot, nem húseredetű fehérjét és emulgeátort - de karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle! - Egyszóval te Tesco párizsit kérsz. - Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kis ízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, a savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgeálószerből és kalcium-szulfátból álló kenyeret. - Győri rozsosat? - Igen, egy kis vízzel, hidrogénezett/átészterezett növényi olajat, amelyben persze van só, emulgeálószer, kálium-szorbát. - Már kenem is a Delmát, fiam. - Nekem viszont, anya, ma jobban esne egy kis sertéshúsban és vízben elkevert húspép, bőrke, karragén, polifoszfát, szójafehérje, nátrium-laktát, étkezési keményítő, pirofoszfát, antioxidáns és Na-nitrit. - Akkor te a Zalahús műbeles virslijét kapod fiam. Hozzá természetesen tartrazinnal, kinlinnel, amaranttal, indigókarminnal színezett természetes aromával, nátrium-benzoáttal, sóval, mustármaggal, cukorral és ecettel dúsított vizet. - Magától értetődik, Globus mustár nélkül a virsli mit sem ér, anyukám. - Isztok-e hozzá, gyerekek, vízben feloldott izocukrot, Na-ciklamátot, aszpartámot, aceszulfátot, szacharint, aszkorbinsavat, nátrium-benzoátot és fenilalanint? - Vitamor szörpöt? Igeeeen! - Ebédre viszont kaptok egy kis búzalisztet, kukoricakeményítőt, hidrogénezett növényi zsírt, ízfokozót, lehetőleg E631-est és E627-est, nátriumglutamátot, módosított keményítőt, állati eredetű zsírt, élesztőport, szárított tyúkhúst és E 150-es színezéket. - Maggi szárnyas krémleves lesz brokkolival! Hurrá! S utána? - Utána pedig búzalisztet paradicsomsűrítménnyel, sajttal, ananásszal, vízzel, növényi olajjal, nátrium-nitrittel tartósított főtt sonkával, búzakeményítővel, cukorral, sóval, élesztővel és jóféle acetilezett-dikeményítővel, adipáttal. - Hawaii! - Bizony, bizony, gyerekek, Hawaii pizza lesz, dr. Oetker módra. - Az a kedvencünk. - Este a tévéhez pedig mit kaptok, na mit? - Csak nem burgonyát, növényi olajat, sót, hagymaport, autolizált élesztőport, tejszínport, dextrózt, sajtport, nátrium-glutamátot, dinátrium-5-ribonukleotidokat és tapadásgátlót, vagyis szilícium-dioxidot? - De bizony, gyerekek, úgy van, chipset. Lay's újhagymás chipset. - S mi lesz a vacsora? - Vacsorára pedig a két nagy gyerek eszik aszpartámmal, fenilalaninnal, K-aceszulfámmal, zselatinnal, hidroxi-propillal javított joghurtot, amelyben kalcium-foszfáttal, vízzel és cukorral fölhizlalt, egyszer már kipréselt gyümölcshús vázdarabkák vannak. - Én is kérek őszibarackos light joghurtot! Én is! Én is! - Ne kiabálj, Lajoska. Te mást kapsz ma este. Na nézd, már itt is van egy kis kóstoló: húspép, víz, zsemlemorzsa, zsiradék, liszt, panírlé, szójagranulátum, szójakoncentrátum, keményítő, fűszerek és karamellammóniás színezék, egyszóval Kot-kot baromfifasírt. Ezt szegény apád is, hogy imádta..., nyugodjék békében...
Jajjaj!: Bővebben: Link
Mi baj van ezekkel az ételekkel? Majd a bifindus aktelegurális segít helyrehozni az emésztést
Az én cicám sem rendeltetésüknek megfelelően használja az egyes eszközöket, mint a korábbi kollégák macsekjai.
Képek csatolva
Ti sem értitek miért van hideg a buszon ( a kép ment közben készült )
Nem értem, már az is baj, ha be akarja engedni azt a plussz 2 fokot ?!
Steve
mintha csak a mi környékünkön lenne... suliból egyszer jöttem haza a busznak két megálló közt egy cirka 15 perces útja volt olyan 6-7km srácnak a tömött buszon a lábát becsukta az ajtó,de az türelmesen végig várta a 15 percet..... Megoldás a lábszag ellen.....
Hogy lehessen rajzolni az üvegre? Esetleg "szép" kis szöveget kiírni melyben a társaság szülője és a hideg mint utalás szerepel?
Mikor én mentem a suliba, még csak harmonikaajtós buszok voltak. Az jobban be tudta csípni az ujjat. És egyszer egy fazonnak be is csípte a Zalka Máté térnél. Olyan szinten szorította, hogy nem bírta kihúzni sehogy sem. Mikor aztán a Pongrác útra befordulva megállt, és nyitotta az ajtót, a ficera kivette, de ezzel össze is csuklott a fájdalomtól. Szerencsére csak pár pillanatra vesztette el az eszméletét, nemsokára magához tért a friss levegőn. Nem biztos, hogy nem tört el neki.
Sziasztok!
Ez off lesz,de itt azt azért szabad. Van az oldalon egy olyan topic hogy füstbe ment tervek vagy vmi hasonló ami arról szól hogy ki mit nem tudott megcsinálni rendesen vagy vmi. A lényeg,hogy nem tudom a pontos megnevezését és nem találom pedig írtam már oda és most eszembe jutott hátha válaszoltak. Aki tud segíteni jó lenne mondom füstbe ment tervek vagy kinek mit nem sikerült soha megépíteni vagy vmi hasonló alternatíva lehet a neve.... Nyomravezetőknek előre is köszönöm szépen! |
Bejelentkezés
Hirdetés |