Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
lehet fénnyel szemben is fényképezni, csak érteni kell hozzá, anélkül pedig inkább kerülni kelllene az ilyen képeket. én az elmosódott képek miatt vagyok inkább ki. ha már valaki veszi a fáradságot, és kattint, legyen már magával szemben olyan igényes, hogy nem teszi fel az elmosódott képet.
bocs az off-ért
Sziasztok!
Van itt egy újabb ládácska, gondoltam ezt is közreadom hátha tetszik valakinek!
Cuki kis lada,.. De ebbe sem pakolc mar egyebet
![]()
Ha valaki tud szerezni igazi szoci bólogatós kutyát, nem a mostani jópofákat, hanem azt a régi giccses barna "szőrűt", akkor beszélgethetünk
![]()
Beszelj a Raiffaisen -es csaladdal az RTL Klub -on keresztul.. Nekik van egy, amikor a kamatado torlesztes vagy mi a manot reklamoznak, ugy tanitsak az ujj bankosokat, 'igen?' es a kuttya 'aham, aham,..' :yes:
Szia atti212,
ez zsír, deja vu-m van, az öcsémnek régen ugyanígy nézett ki a Corsája csomagtartója, max egy lapos csavarhúzót be lehetett ejteni a kárpit meg a láda fala közé, aztán irány Horány.... ![]() TaTa
Tudom, hogy lehet, de ha észrevetted volna, nem hozzáértőnek készült az írásom :yes:
Hello
A mult heten talaltam az "Erdekes kutyukben" egy szokokutat, ami nagyon megtetszett, igy keszitettem en is egyet. Bővebben: Video
király vagy!
Sziasztok!
Egy frissen elkészült művemet mutatnám be Nektek, a 6 csöves NIXIE órám. Saját tervezésű, PIC-vezérelt, de meglepően egyszerű az áramkör. Különös gondot fordítottam a dobozolásra, mert mindenképpen szép igényesen szerettem volna elkészíteni, és mondhatom egész jól sikerült. Nekem sem tetszenek az olyan órák, amiből kilóg az áramkör. A csövek Z573M típusúak, amik alapból piros színűek lennének, de leszedtem róluk ezt a bevonatot, mert szerintem anélkül, kék LEDdel alávilágítva sokkal jobban néz ki a szerkezet. Akkor íme néhány kép, a saját tárhelyemre töltöttem fel őket, mivel túl nagyok voltak ahhoz, hogy ide felmehessenek. Ha érdekelnek bővebb részletek az óráról, kapcsrajz, dobozolási fortélyok, szívesen megjelentetem cikk-ként. A képek: Nixie1 Nixie2 Nixie3 Nixie4
Atyagatya! Ezám príma áru
![]() Várjuk a cikket... Nekem meg vannak a csövek, program is meg van írva, mozgásérzékelés+dcf+fényerő, és minden nyalánkság, csak nincs időm semmire ![]()
Gratulalok, mester, tenyleg cucc lett, nekem is kene egy ilyen, talan vmikor ha idom engedi nekiallok.. (majd hozzad fordulok infoert!)
![]() ![]() ![]()
Nagyon jó!
Cikket nincs kedved belőle írni?
Csibi, Tom025: GYÖNYÖRŰEKET ALKOTTATOK!!!
![]() ![]() ![]()
Idézek magamtól:
Idézet: Szóval irok cikket, csak kicsit várjatok amíg elkészülök vele.. „Ha érdekelnek bővebb részletek az óráról, kapcsrajz, dobozolási fortélyok, szívesen megjelentetem cikk-ként.” ![]() Ja, és köszönöm az eddigi dícséreteket!
Nem tudom megnézni a videót...azt kéri telepítsem a flash playert, de azt meg lehetetlen (végtelen ciklusba rángat engem: katt, frissít, katt, frissít)
![]()
Toltsd le a progit a netrol (google/flash player (v esetleg flash player activex)) a progit telepited es megy.. Nekem is volt ilyen gondom..
Hat ez b***mi jo, nagyon tetszik! Bevallom en mar nem epitgetek ilyen latvanyos, csili-vili jellegu, villogo dolgokat, de ezen meg en is elgondolkodozom annyira tetszik! Igaz nem tul elonyos relaxalashoz a villogofeny, de nem is ahhoz keszulne. Megegyszer gratula, nagyon jo lett
![]()
Nagyon szép
![]() ![]() ![]() Az én csöves végfokom is alá van világítva, csak zöldel, mert drága a kék led. ![]()
Tom! Grat az órádhoz! Nagyon jó lett!
Gyönyörű lett!
Igaz én a netről szedtem a terveket, de már csak a dobozolás van hátra. Ha kész, teszem fel a képeket ![]()
Na közkívánatra megírtam, és fel is adtam a cikket. Már csak az ellenőrzésre vár, mielőtt megjelenhet..
![]() Üdv!
Ez gyors volt, remélem nem csaptad össze(?).
Össze azért nem csaptam, csak nem tudtam aludni.. Olvasd el, ha érdekel milyen lett..
![]()
Nagyon jó a cikk adtam rá egy ötöst teccik nagyon.
![]()
Sziasztok,
két napja ügyködök egy erősítőn, félig van kész, de azért megmutatom, mert a lényeg már kész, és kíváncsi vagyok a véleményekre. Az elektronikai része nem lényeges, egy STK4141II a vég, és majd egy LM1036N lesz az előfok. Szerettem volna egy "látható" erősítőt csinálni, de gondom volt a kábelekkel, mert azok nem szépek, ahogy tekeregnek ide-oda. Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha maga a kábel lenne a látvány? Szóval így készül ez az "STK - kőolajfinomító-MOD"... ![]() TaTa Az STK nyákja gyári, és sajnos törött, ezért került a kukába, de az IC cseréve sikerült megmenteni... azzal a ragsztással még kezdek valamit... |
Bejelentkezés
Hirdetés |