Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nos,bizonyára ténleg ügyelni kell a köszörűvel ! Jómagam is azzal csiszolom a panelek szélét de biza ügyelni kell mert rossz időben egy kis hiba és az már maradandó karosodás!
Üdv:Levente
A tegnap este és ma reggel sikerült tervezni egy villanypásztort amit ma meg is valósítottam ! Teljesen nem teszteltem le csak az inverter részét de valószínűleg sikerülni fog az életre keltése !
Szép, korrekt kis építmény! Amúgy mit fog ez működtetni? Nem értek a villanypásztorokhoz.
Szép lett!
A tesztelése fájdalmasabb lesz, mint pl. egy erősítő tesztelése.
Sziasztok!
Ma elkészültem első egycsövű Nixie órámmal.
És még pár kép.
Az állatokat ijeszti el a megszökéstől röviden Van nekünk egy bolti de nem nyugodtam feltételen építenem kellett egyet nekem is !
Ebben bizonyára igazad van majd megkérek mást hogy legyen a kísérleti alany!
Sziasztok!
Nemrég készen lettem a Vicsys által tervezett freki mérővel Igaz kicsit másképp néz ki a nyákja mert újat terveztem, egy icl8038-s függvénygenerátorhoz építettem! Így szabadon hagyva a bemenetet össze szed egy kis zajt de nem vészes. De ha adok neki jelet halál pontosan mér, egy Metex-hez állítottam be.
Köszönöm! Igen Gondoltam is rá. Hát van rajta egy 3,5*3,5 Kocka hűtőborda ,szinte csak langyos.
Kicsit furcsán néz ki, hogy ekkora kijelzőn ennyi adat van, egyébként szép
Sziasztok
Epitettem egy ujabb erositot igaz ez a Quad405to kulsoleg alul marad de belul probaltam fullra epiteni amenyire csak tudtam rakok fel par kepet rola a vegfok egy VF2.2 erosito.Minden en epitettem a kijelzo az eleg durva lett mert ketszinu ledekel van es a legmasabb jelszintu lednel piros elote sarga elote meg zold en vilagit es ahogy no a jelszint ugy ugrik egyet a skalan.
Először nekem is furcsa volt, de már megszoktam és nagyon tetszik, amúgy nagyobb frekvencia esetén 7 karakter látszik.
Mondjuk én is furcsálltam hogy kétsoros lcd kell hozzá. De ha lesz valami ötletem majd kitöltöm a második sort valamivel. De még egyenlőre örülök működik. És köszönöm!
Elkészült a relés hangerőszabályzóm, került még egy relé a panelra, ezzel ki lehet választani hogy a jel a kimenetre menjen, vagy először egy aktív hangváltóra és utána távozzon a készülékből
Szép munka, nagyon tetszik a panel. Gratulálok.
Ahogy köbzoli mondta, és még kiegésziteném azzal is, hogy a hálózati kapcsolónak mindkét vezetéket bontani-zárni kell. Mégpedig azért mert a villásdúgót forditva is bedughatod. A munka mindössze negyedórával több. A mennyiben váltóérintkezős kapcsolót használsz főkapcsolónak akkor a szabadon hagyott két érintkezőt is szigetelni kell.
Sziasztok!
Nemrég építettem egy kis egyszerű "tápegységet". Az egész egy 12 V-os adapterről kapja a feszültséget, és van rajta egy 7805 és egy 7809 így le lehet venni róluk stabil 5 és 9 voltot, valamint a bejövő stabil 12-t is le lehet még venni egy sorkapocsról és egy tápcsatlakozón keresztül is. Egyszerű, de számomra hasznos. Üdv!
Nekem Tetszik! Csak Így tovább. Kölönösen tetszik a 9V nál a Klipsz csatlakozó
Most csináltam egy kettős tápegységet. LM317-tel készült, áramkorláttal is rendelkezik
723assal kezdtem először, de se nem tartotta stabilan a kimenetet, se nem tetszett az áramkorlátja... Úgyhogy inkább leporoltam egy régi kapcsrajzot, amit főnökömmel közösen dobtunk össze
Becsüld meg a főnöködet, kevés ilyen van manapság.
Igen Sajnos pár hónapon belül elkerülök onnan, lejár a gyakorlatom, és utána meg mehetek máshova :\
Pedig itt olyan "otthonias" környezet volt. amúgy infó és elektronikai üzlet, 4-en dolgozunk. Már csak egy kis panelműszer, meg küllemi alakítás és kész lesz végleg (de evvel meg kell várni a fizunapot)
Sziasztok , kicsit dicsekednék az oldalon található szimmetrikus 100w/8ohm végfok kapcsolás egyik kész csatornájával
Szia.
Szép pontos munka, csak az a két ellenállás nemnagyon tetszik úgy ott. Amúgy gratula szép.
Jó lesz .
Tetszik, nagyon jól néz ki Hajtsd meg majd, nézd meg mit bír
A tegnapi és a mai este eredménye:
Egy 15m-es, 6,3mm Jack hosszabítókábel Koax alapon És egy 3m-es, 3,5mm Jack-Jack aranyozott kábel UTP-re építve. |
Bejelentkezés
Hirdetés |