Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1823 / 3610
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 10, 2012 /

Ez volt a reggelim, hagymás sült vér, 200.-ért VÉGE.
(#) janikukac hozzászólása Márc 10, 2012 /

Pont akkor kelletek ezek a képek, amikor éhes vagyok?! :szomoru1:
(#) pepe091 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Ez nem semmi, hihetetlen gusztusos minden.
Arról nem is beszélve hogy 200 Ft-ért ha ennyit adtak akkor az nagyon nagyon megérte.
Előző hétvégén itt Szegeden is Toros-pálinka fesztivál volt, csak sajnos nem ilyen árak mellett... Viszont a nyalánkságokól, és a gyönyörű húsokból nem volt itt sem hiány.
Egyszer majd remélem én is eljutok oda.
(#) pepe091 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Köszönöm. Csak nem voltam teljesen tisztában az erőviszonyokkal De most már rendeződött bennem
(#) SzervízMacska válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Kösz a képeket, így jobb szájízzel ettem meg a vacsorámat, ami egy globus tavaszi vagdalthús konzerv volt, némi kenyér és kolbászos medvesajt társaságában...
(#) jani1987 hozzászólása Márc 10, 2012 /

A kavics ágyas növénytermesztés mintapéldánya tovább fejlesztés nélkül kicsibe. Folytatás ha lesz egy nagyobb tálam. A befolyó nyílás egy vízforgatóval, a kifolyó gravitációsan megoldva.

Kép0082.jpg

(#) SzAndras00 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Szia, tedd fel a picasara, és csak azt linkeld ide
(#) nagy hoho válasza SzervízMacska hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Őszinte részvétem.
(#) SzervízMacska válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Kösz, de én elég jól bírom ezeket a műkajákat is.
(#) nagy hoho válasza SzAndras00 hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Nem tudom ott milyen terjedelmű képeket lehet feltenni és nincs kedvem átméretezni az összeset. Egy képem 5-7 MB
(#) SzAndras00 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Fel mennek nagy méretben, és be tudod állítani, hogy aki megnézi, az mekkora méretet lásson. Több lépcső is van, bár már én is régebben foglalkoztam ilyesmivel. Türelem kell hozzá, mert általában a feltöltések lassan mennek.
(#) nagy hoho válasza SzAndras00 hozzászólására (») Márc 10, 2012 /

Akkor kihagyom, időm van a legkevesebb.
(#) vilmosd válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Legyszives ne mutogass nekem ilyeneket, mert ha hazamegyek elmegyek hozad, es kieszem az eleskamradat. 2004 ota nem voltam otthon, es most ezek a kepek nagyon mellbevagtak. Mig otthon eltem, a csaladban mi is uztuk az efele disznovagasokat, de itt senki sem ismeri, es nincs is keletje az ilyen tipusu kajaknak. Mindenesetre nagyon koszonom a kepes riportot. Jol letoltottem mindet. Az asszony meg szid, hogy mert bantom ilyen kepekkel. Mert azert itthon mi is szoktunk elkovetni magyaros kajakat. De az igazi az csak otthon van.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Ha nem ezzel kezdődik az étkezés, akkor az már nem is igazi disznó tor.
(#) jani1987 válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Csatlakozom.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 11, 2012 /

No komment.

Kép0083.jpg

(#) KTobi válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Még nagyapám csinálta annak idején. Akinek nincs keverőgépe még mindig így keveri a festéket, ragasztót, csak kicsit nagyobb lapáttal.
(#) _ampervadasz_ válasza KTobi hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Biztos vagy benne, hogy csak ezeket?

Ugyan ezt megjátszottam fúróval amibe egy olló volt befogva. Igaz utána fél konyha habzott a tojásfehérjétől...
(#) KTobi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Ha a mixer elromlik akkor ez van kéznél barkács embernek. Ha valami ragacsot keversz nem fogja szét dobálni, igaz nekem csak a keverőgépet kellett javítani. A ragasztót más keverte, nem sokat dobál mellé, ha figyelembe veszed, hogy mikor kentem fel csak fele ment le, akkor az ki se mutatható amit a keverő szétdobált
(#) jani1987 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Mekkora volt az az olló?
(#) _ampervadasz_ válasza KTobi hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Itt sem volt vészes, csak picit több volt a nyomaték, és kevesebb a járulékos fokozatszabályozás így egy pöttyet meg meg perdült a tároló edényzet amit kétoldalú ipari ragasztóval orvosoltam.
(#) jani1987 válasza KTobi hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

A mi konyhai mixerünknek csak annyi baja van, hogy a műanyag fogaskerék tropára ment és a csavar akármilyen erősen volt behúzva, állandóan kilazult.
(#) _ampervadasz_ válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Nem volt olyan vészes, az a jó "régi nyugdíjas" formájú, röviden volt rajta markolat.
(#) _ampervadasz_ válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Arra kell egy kontra anya, és nem fog kilazulni, de ha már a fogaskerék is tropa akkor...
(#) Frankye válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Hűűűű, druszám! Ez így, ebéd előtt merénylet volt! Ellenem!
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Nem semmi mészárlás, annyit mondhatok.

Annyi kolbászt még életemben, fényképen sem láttam.
Először azt hittam, hogy Lángbiztos E90 -es 5x6mm2 kábel
(#) SzAndras00 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Valamikor pedig érdemes volna foglalkozni vele, nagyon tetszenek pl. a madaras képeid, így viszont szanaszét vannak, ott össze lehet fogni, tematizálni. Persze ez csak lehetőség, nem akarok alkalmatlankodni.
(#) zenetom válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Idézet:
„2004 ota nem voltam otthon”

Akkor itt az ideje ezen változtatni.
(#) nagy hoho válasza SzAndras00 hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Szó sincs alkalmatlankodásról. Nagyon sok képem van, és végig nézni is több nap lenne. Egyszerűen nincs időm. Itthon mappákba van rendezve. De nincs átméretezve.
(#) nagy hoho válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Bocs a zaklatásért. A szándékom ismeret terjesztés volt. Mi hiányzik nálatok egy magyaros kajához? Hús, zöldségek, fűszerek gondolom ott is vannak. A piros fűszerpaprika?
Sajnos fogalmam sincs mit esztek.
Következő: »»   1823 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem