Fórum témák
» Több friss téma |
Nem csodálom, ha neten nem találtál.
Így kell őket keresni: menetmetsző és fúró. Ha helyesen írod, lesz találatod is. (Ilyen szó, hogy "mecö", nincs a magyarban. ) És persze, hogy valaki tudja...
Sziasztok
Nekem nagy teljesítményű lézerdiódára lenne szükségem, olyanra amely eléggé nagy teljesítményű például ahhoz hogy mondjuk megolvassza az ónt. A szín az nem számít. Hol vásárolhatnám meg minél olcsóbban vagy esetleg miből menthetném ki? Előre is köszönöm a választ.
Szia!
Ami rendesen olvaszt, az infravörös, ennek a fénye láthatatlan.
Köszi ezt nem tudtam.
Sziasztok!
Elektromos garázsajtó távjába keresek 13.575E7 típusú fémházas szubminiatűr(ovális) kvarcot. Méretei: Magasság: 2,3mm Szélesség(a ház): 3,5mm Hosszúság(a ház): 10mm peremmel együtt mérve + 1mm a lábai lapítottak, kétoldalra kihajlítva
Sziasztok
Nem készíteni hanem venni szeretnék egy DMX 512-es fénypultot. Sajnos semmi tapasztalatom nincs velük éppen ezért olyan embereket keresek akik már dolgoztak velük és értenek hozzá. Jelenleg a pult kiválasztása a lényeg. Amit tudni kell, hogy egy falusi kulturház és egy amatőr színjátszó csoport részére lessz. Elég sok lámpával (pl PAR56/64 és úton vanak a PAR RGB 56/64) és egyébb efektekkel (pl strobo, füstgép) dolgozunk és a közeljövőben további bövítések várhatók (moving head-ok kb 2 darab). Tervben vannak a kissebb koncertok és egyéb akciókon a hangosítás. Ezért kicsit komolyabb pulton gondolkodunk kb 512 kanálisrol lenne szó. Árkategória kb (1000 - 1400 euro). Én ezt a pultot néztem ki : http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Light/DMX-Controllers/Futurelig...68-000 Vélemények ? Pult vásárlása előtt viszont ami nagyon fontos lenne, hogy kicsit komolyabban bele szeretnék tanulni de sajnos semilyen vele kapcsolatos szöveget nem nagyon találok. Azt értem, hogy milyen elven működik a DMX jel de jobban a pult tulajdonságai érdekelnének meg néhány alap paraméter pl. max táv erősítés nélkül egy kábelon stb. Bármilyen hasznos információt, textet szivesen várok. Előre is köszönöm
Itt nézz körül, segítőkészek a választásnál is. Ez szerintem nem annyira "hobbi elektronika" szintű kérdés. A pultot, meg amit kinézel, adnak user manualt, kis szerencsével madzsar nyelvűt, abból meg lehet tanulni sok mindent. Jó játék gyakorolni rajta...
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni: azt szeretném megtudni, hogy Hyundai HYD-601 típusú hőlégfúvóhoz hol tudok kapcsolót vásárolni, a neten csak ezt találtam a kapcsolóról Bővebben: Link. A segítséget előre is köszönöm. Üdv!
Sziasztok!
Egy hall érzékelő érdekelne: HSM12 Bővebben: Link A mérete miatt kéne, de nem igazán találok olyan helyet, ahol lehet venni. Kértem infót a weboldalon, hol lehet vásárolni, erre kilistázta európában azokat a helyeket, ahol elméletileg lehetne. De ott is csak forgalmazza mindenki, rendelni nem lehet tőlük. PL: Bővebben: Link Esetleg valakinek lenne ötlete? Köszönöm!
Szia! Miért veszel külföldről, ha van magyar: Palatronic . A Zsolt sok mindent tud adni és egyedi dolgokat is csinál.
Azt a pultot amit kinéztél itt fejlesztik és építik Magyarországon, ha kell privátban elküldöm az ember elérhetőségét. Sőt még sok más fényvezérlőjük is van csak nyugatra tudnak eladni nagy mennyiséget.
Sziasztok egy olyan potmétert keresek ami a mellet ,hogy
sztereó, a végén van egy érintkező amit a tengely benyomásával zár rövidre, nem kapcsolós potit keresek. Nem hinném hogy létezek ilyen ,de azért megkérdezem.
Sziasztok!
Egyéni védő eszközt keresek, méghozzá olyan röntgen sugárzásmérőt, amit fellehet tűzni a ruhára és ha a megengedettnél nagyobb dózist kap az illető, akkor megváltozik a színe. Hol és milyen áron lehet beszerezni?
Idézet: „... és ha a megengedettnél nagyobb dózist kap az illető, akkor megváltozik a színe.” Ehhez nem kell műszer, ez garantáltan így lesz...
Nagyon tetszik!
Amit keresel azt szerintem doziméternek hívják. Olyannal ami elszineződik, még nem találkoztam, de ez lehet, hogy segíthet kiindulni a keresésben.
Helló!
Tudna valaki javasolni egy olyan karakteres LCD modult, amely már 3V körüli feszültséggel is működik és könnyen beszerezhető? Háttérvilágítás nem fontos, azt nem használnám egyébként sem. 16 (vagy ha több az se baj) X 2 karaktereset keresek. Előre is köszi a választ!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy vákuumtechnikában használható csapokat merre lehet kapni? Meg milyen árban? Nem baj, de előny ha Magyarországon beszerezhetőeket linkeltek! Előre is köszönöm a válaszotokat!
Linket most nem tudok, de a FESTO foglalkozik vele. Biztosan megtalálod.
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehez e 6,5Col-os kijelzőhöz érintő fóliát vásárolni? Érintőképernyössé akarom tenni a kijelzőmet. ÉS ha lehet venni, akkor valaki alkalmazott már ilyet? Üdvözlettel: L
MSC Budapest. Bővebben: Link Privát ment!
Hello, és ha az MC34063-at ajánlanám step-up kapcsolásban? Beszerezhető... :nemtudom:
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy erősítő, és egyéb dolgok dobozolásához hol lehet venni alumínium /egyéb fémlemezt? Előre is köszi! Szabi
Nézz körül itt a HEStore-ban. Van pár fajta 3.3V LCD.
Metalloglobus, Mór utca. XIII kerület.
Legkisebb vásárolható mennyiség negyed tábla! (0,5 m2)
Ez azért sokmindentől függhet! Én konkrétan egy előlapnyit vettem, és méretre is vágták!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |