Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy páran azt mondanák, hogy a paradicsom nem rohadt, hanem csak így érik. A leg szóra nekem szinonimaként a "zsír", "király" meg néhány szó eszembe jutott, de azokat nem írom le.
Nos, a böjtöt tiszteletbe tartom, de jómagam eszek húst. Ahogy a tatám mondta:
Idézet: „Nem az a bűn ami a szádon bemegy, hanem az ami kijön...”
Muszáj a kajákról dumálni? Én is még csak krumplis pogit ettem ma, és nagyon kajás vagyok. Inkább lefekszek, holnap meg degeszre zabálom magam.
Nem muszáj. De elmondom , hogy ebédre vajpuhára sütött szaftos csirkecomb volt, párolt zöldséges rizzsel és hozzá fejes saláta. Vacsira pedig egy kis füstölt főtt tarja, jóféle csípős hegyes erőssel...
Én nekem sikerült betartanom a nagypénteki szigorú böjtnapot. Bár nehezen, de kibírtam.
Na én az ilyesmivel nem foglalkoztam, mert nálunk paprikás krumpli volt nokedlivel és kolbásszal.
Kellett volna... Ja, és 3x szabadott csak ennem. Anyuék meg is szidtak, mert ebédre annyit ettem, hogy majdnem hánytam, mivel csak 1x szabadott jól lakni..
Vic:most már szabad az ízlelőbimbóimat izgatnod, anya biztos összedob itthon valamit.
Igyál tiszta gyümölcs-párlatot, akkor nem látsz ilyeneket. Amúgy nem véletlenül találták ki a tonzúrások a hal-evést böjtre! Nagyon egészséges, és finom.
Böjti menű: pácolt hal (ruszli), rácponty, halászlé, harcsa pörkölt, töltött csuka, sült keszeg, rántott ponty, süllő roston, stb. Nehogy éhezzünk a böjtben! Gut apetit:Kálmán
Tudtam én , hogy valamiben közösek vagyunk Köbi ! Én is utálom a halat, de nem azért, mert túletettek, még a szaga se jó.
Én a három "leg"re gondoltam (mint rémlátomás)
Sajnálom a hal dolgot, sok jóból kimarasztottak.
Csak másból ki ne maradj a kényes orrod miatt, akkor igazán sokat veszítenél!
Háááát, nem elektronikai dologra gondoltam, inkább bio-mechanikaira.
Az nem hir ha a kutya megharapja a postast, de ha a postas a kutyat az igen.
Olyat a saját szemmel is láttam hogy valaki maga alatt elvágta az ágat. Még az a jó, hogy nem lett belőle baj, mert akkor én lettem volna a felelős.
Olyan meg a kollégámmal volt, hogy a macska bekapcsolta a gyerekzárat a távirányítón. Végül hosszas agyalás után kitálta a titkos kódot: 4444
Oh, igen, sir, valóban tetszetős számomra eme művészeti megjelenési formáció.
Kép nincs róla?
Mi is begyújtottuk a gasztronómia templomát íme a képek.
Érdekes sörkollektorod van. Igen jól néz ki.
Folytatás:
Mindég megőrítesz ezekkel a képekkel, pedig egyszer már vacsoráztam, de mégis....
Az utolsó képeken az hamuba sült cipó lenne?
Aztán csodálkoztok, hogy magas a koleszterinetek, meg a vérnyomásotok.
Ínycsiklandó étkek!
Az lehetett gyönyörű, mikor megszegtétek a cipót. :finom:
Desszert:
Ezeken a képeket elnézve hatványozódott az éhségem.
Azhtiszem csökkenni fog mindjárt a hűtő bruttó tömege. |
Bejelentkezés
Hirdetés |