Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne van egy Candy CM2 106 16s mosógépünk elektronikus pr kapcsolóval 1 nap elkezdett büdösödni de a vizet még nagy nehezen kiszívta utána már el se indult a szivattyú még búgás se.Vettem 1 másik hasonló szivattyút 25w helyett 35w os ennyi az eltérés kicseréltem de az új szivattyú még mindig nem indul el csövek kipucolva stb olyan mint ha áramot se kapna a mosás elindul a víz is megáll a szintnél de ha csak az ürítést indítom el akkor csend van mi lehet a gond?
Szia!
A zárlatos szivattyú "kinyírta" a panelen lévő vezérlő triakot. Üdv. Ottó
Köszi a gyors választ azt hiszem azt rábízom 1 szakemberre Olcsóbb lesz mint 1 mosógép
Jó estét mindenkinek!
Egy daewo dwdf 1011 mosógéppel van gondom mégpedig az,hogy E8 hibakódot ír ki.Azt tudom,hogy a motor forgásával kapcsolatos.Annyit elértem nála ,hogy egyik irányba elindul de szerintem mikor forgásirányt váltana E8.Irányváltó reléket átforrasztottam kipróbáltam működnek.És itt megakadtam innentől kérnék segítséget. Köszi.
Üdv.
Nem tudom igy fejből milyen panel van benne de meg lehet még nézni a reláket kapcsoló kis smd-ket meg ha van benne még előrébb a kapcsoló ic-t cserélni ULN- valahanyast, de nem is biztos, hogy a forgás iránnyal van a gond hanem csak amint fordit egy párat valami hiba végett leáll és már nem érkezik forogni másik irányba, vagy kihagya az egyik irányt folyamatosan? Laci!
Szia.
A panel az hosszúkás három kék relé a forgásirányváltó.Kivan öntve valamilyen szilikonos trutyival.Na most eddig el sem indult kiszedtem a panelt levakartam azt a valamit és az egyik relé lábai le voltak repedve.Megforrasztottam átnéztem a többit is elvileg a forrasztások jók a relék működnek a kontakérintkezők jók.Vissza mentem egész a relé meghajtó ic-ig ez valamilyen koreai gyártmány a tipusa KID65004AF ez hajtja mind a három relét.A motor elindul egy irányba forog Programtól függően többször is ez után áll meg .Azért írtam hogy szerintem akkor váltana irányt.A másik irányba el sem indul.
Akkor még meg lehet próbálni átforrasztgatni az ic lábait s ha úgy sem akkor csere, és utánna már nekem sincs több ötletem.
Laci!
Szia.
Köszi a segítséget át forrasztgattam még egyszer megmozgattam a vezetékeket elindult.Megy két rövid egy hosszabb programot lezavart hibátlanul.Majd meglátjuk mi lesz a későbbiekben. Szia.
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem,hogy van egy wirlpool AWT 5108-as mosógépem, és kiment a vezérlőből a triak 107-es kicseréltem és a bejövő vízszelep tekercsét,mert az volt elégve. Most elindítom meggyúlad a led,lezárja az ajtót és onnantól kezdve nem csinál semmit.
Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a hiba????
A következő problémával fordulok hozzátok. Van egy Indesit WITP 82-s mosógépem.Programválasztás után,amikor az első adag vizet kinyomja az ajtózár piros ledje gyorsan elkezd villogni, és a mellette levő zöld színű is,ez lassabban. Ha csak a centrifugálásra teszem, az normálisan végigmegy.Van mikor végigmegy a teljes program, van mikor nem.Mikor milyenje van. Szivattyú lehet a ludas? Várom az ötleteket. Előre is köszi!
Szia. Nézd meg a motor szénkefét , valószínű hogy elkopott.üdv szepi003
Sziasztok.
Tudna valaki segiteni abban, hogy holl lehetne szerezni AWE8723, és AWT7125-ös eprom-ot? Kösz mindenkinek előre is. Laci!
Szia Feltudod tölteni vagy eepromba kell.üdv szepi003
Szia.
Nekem két panelbe kellene csak az egyiknek a gépje nincs meg csak a konzolja és nem tudom a szervizszámát, de pontosan nem is tudom, hogy mi kell hozzá mert a panel burkolatán hátul van egy csomó számsor de hogy az jó e vagy csak ami a gépen van? kéne egy kis infó ezekről a dolgokról. Kösz. Laci!
Ezeknek a beazonosításokhoz a gépen lévő 85-tel kezdődő 12 jegyű számsorozat kell.
Imi
Szia.
És ha egy másik 8723-as gépről leolvasom az jó? Laci!
Sziasztok! Anyámék szeretnének venni mosógépet. Most van egy wörpúl kb 10 éve nagyon meg vannakelégedve vele, de már előjönnek a problémái és le szeretnék cserélni. Milyen márkát javasoltok? Vagy maradhatunk ennél a márkánál?
Szia Ha másik gépről olvasod le a 85-ös kódot akkor arra a mosógépre vonatkozik. Ha a tiéd is az a széria akkor jó lesz hozzá.üdv szepi003
Itt beszélgettünk róla zzub kollégával:Bővebben: Link
Persze más típusok is szóba jöhetnek. Tulajdonképp ez egy zsákbamacska.
Sziasztok. Volna egy olyan kérdésem, van egy eudóra gépem amin egy nagy lcd kijelző van a saját paneljével nem megy csak háttér világitás van ha pedig beleteszek egy másik főpanelt akkor meg összevissza mutat de legalább mutat. Egy elin panel van benne a fehér fajta. A kérdés: Létezik, hogy külön programm van irva a paneljébe mert az Elin panelek eddig nekem más gépekkel is működtek.
Előre is kösz mindenkinek a választ. Laci!
Üdv
Az LCD kijelzősekbe más a program. Üdv: Zoltán
Kösz az infót: akkor gondolom egy proci cserével megoldható, feltéve ha a hibás panelbe még működik.
Laci!
Sziasztok
van egy AEG öko_lavamat 88840 update c6 mosógép , a víz a szelepeknél ki fojt a gumit kicseréltem utána vagy 3-mát mostak s kiírta C6 nem indult ,alul van két kis kontakt azokra gyanakodtam mi a vizet nézi hogy ha kifolyik s a gépet meg álltja mind a két kontaktot bekapcsoltam vagyis be tekertem szigetelő szalaggal megy a gép de mikor indítom úgy is ki írja elakadtam segítségeteket kérem meglehet-e oldani előre is köszönöm
Üdv
A C6 motorhibának tűnik. Üdv: Zoltán
üdv
néztem a motoron a szénkefét a csatlakozókat egyebet meg mit nézek volt egy olyan fázis hogy a centrifugára tetem s a sílyut levetem és a motort olyan szagtava indult de nem figyeltem pontosan hogy ekkor írta-e ki de megkel figyeljem
szénkefés mosógépmotorok csapágyazása a tachogenerátor tönkretétele nélkül
Sziasztok!Volt-e már valakinek dolga LG WD-10130F TÍPUSU MOSÓGÉPPEL.Az lenne a kérdésem hogy a mosógép nem akar indulni.Az ajtózár nem kap villanyt a panelről.A panelről hiányzik egy kondi de nem tudom az értékét.Küldök róla egy fotót is.Segítségeteket előre is köszönöm.
MIHUCZA. |
Bejelentkezés
Hirdetés |