Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   25 / 93
(#) misheee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 28, 2012 /

Szia!

Sajna Ericssont annyira nem ismerem de ha szétszeded akkor szerintem a kijeljó csatlakozójához kell hogy menjen egy külön tápfesz ami kb 1.5V és 2.6V között kell lennie. ha ezek megvannak akkor szerintem működnie kell a kijelzőnek. A legegyszerűbb szerintem ha fogsz egy másik kijelzőt és ráteszed és megnézed megy e a háttérvilágítás ha igen akkor sajna a kijelző elment az örök vadászmezőkre
(#) Ricsi89 válasza misheee hozzászólására (») Márc 28, 2012 /

A gond ott kezdődik, hogy a kijelző háttérvilágításához nem megy fesz. Vagyis menni megy, de nem az igazi. 4db fehér led van sorba kötve, ebből adódóan kb 12-13V kellene a led sornak. Nos itt csak az akkufesz mérhető. Itt lenne egy dc-dc konverter, ami előállítja za akkufeszből a szükséges feszültséget, de az nem dolgozik. Rajzot mellékelem.
(#) mizsei.robi hozzászólása Ápr 15, 2012 /

Sziasztok!
Kaptam egy Nokia 5800-t. A telefon nem csinál semmit. Gépre dugva flashelni lehet, de az se megy le rendesen, mert nem indul újra mikor kellene. Töltő rádugására nem reagál, de az akkut tölti. Egyszerübben: A telefon szoftvere nem akar elindulni, bekapcsoláskor nem rezeg.
MI lehet vele?
(#) lanti válasza mizsei.robi hozzászólására (») Ápr 15, 2012 /

Egyet rezzen de a szoft nem fut le ? Hardverhiba...
(#) pika75 hozzászólása Ápr 16, 2012 /

Sziasztok, van egy Samsung D900i telom, a minap folyadekba esett. Szinte azonnal elindult a vibra motor, es azota is ha beteszem az akkut, allandoan megy. Meghibasodott volna benne valami? Koszi.
(#) zolika60 válasza pika75 hozzászólására (») Ápr 16, 2012 /

Könnyen lehet. Milyen folyadék volt? Szedd szét takarítsd meg a panelt szárítsd ki. Ha szerencséd van még működhet, ha nem volt túl agresszív a folyadék.
(#) pika75 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 16, 2012 /

WC kagyloba esett bele.... Amugy a telo maga mukodik, 2 napi termeszetes szaritgatas utan bekapcsoltam, de a vibra motor allandoan megy. Letoltottem a szervizkonyvet a netrol, de elso latasra nem talaltam semmit a vibramotorrol, meg a poziciojat sem. Pedig valaminek csak kell lennie. Ha lesz egy kis idom, szetszedem, megpucolom, s ha akkor sem lesz javulas, egyszeruen kikotom. Koszi. Udv.
(#) mizsei.robi válasza lanti hozzászólására (») Ápr 17, 2012 /

Sajnos még rezzenni se rezzen...
(#) lanti válasza mizsei.robi hozzászólására (») Ápr 17, 2012 /

Ha zala magyai vagy személyesen tudok segíteni. Vagy a sarki mobilos.
(#) mizsei.robi válasza lanti hozzászólására (») Ápr 17, 2012 /

Köszönöm, de sajnos Heves megyei vagyok...
(#) forma3 hozzászólása Ápr 20, 2012 /

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy Nokia 500-as telefonba milyen mikrofont lehet tenni, mert nem találtam sehol belevalót. Szétszedési útmutatót már találtam.
Köszi!
(#) titi válasza forma3 hozzászólására (») Ápr 20, 2012 /

Hali!
Ha minden igaz, az a panelra van forrasztva.
Sarki boltban nem biztos, hogy kapsz, próbálkozz szervízben.
(#) forma3 válasza titi hozzászólására (») Ápr 20, 2012 /

Panelra forrasztva??? Ez nem hangzik valami jól...

Ez egy úgynevezett digit mikrofon, B2160 a beültetési kódja.
A panel alsó felén található az RF shield és a furat között.
Fekete, vagy réz színű alkatrész.

Köszi, akkor más telóból kibányászott mikrofont nem rakhatok bele, még ha bele is fér?

Nem, de nem is igen tudnád otthoni körülmények között cserélni, mert minimum egy hőlég és kis rutin kell, hozzá, hogy ne sérüljön meg a membrán a hőtől a forrasztás alatt.
(#) Ricsi89 válasza forma3 hozzászólására (») Ápr 20, 2012 /

Már az eredeti kiszedése is gond lesz, mivel ez egy smd 2X2mm körüli alkatrész. Ezt egyszerűen forrasztópákával nem szeded ki.

Ok, köszi, akkor nem bántom, mert én még a sima nyákfóliát is mindig tönkreteszem forrasztáskor (nem egy dolog lett emiatt kuka )
(#) titi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 20, 2012 /

Kb.3*5*2 Munkámból kifolyólag már cseréltem párszor ilyet, de "hivatalosan" BGA géppel cserélik, megfelelő hőprofillal.

Akkor mindenképp bízd szervízre.
(#) Ricsi89 válasza titi hozzászólására (») Ápr 20, 2012 /

Igen láttam már én is pár telefon alaplapot, és tényleg nem olyan dolog ez, amit otthon is el lehet végezni.
(#) belfi2 hozzászólása Ápr 22, 2012 /

Sziasztok!
Van egy Sony Ericson K610i telefon ami nem fogad el Simet,az az nem mindegyiket.Előzmény: a készülék majd 6 hónapig áll a fiókban és most elővéve a saját SIM.karit sem ismeri fel de a vejemét igen.Próbáltunk 4 SIM.-et bele de csak azt az egyet ismeri fel.Tud valaki segíteni hogy mi lehet a hiba?(Takarítás érintkező vizsgálat megvolt)
(#) titi válasza belfi2 hozzászólására (») Ápr 22, 2012 /

Szolgáltató ugyanaz mindegyiknél? Annál is, amelyiket felismerte?
(#) belfi2 válasza titi hozzászólására (») Ápr 22, 2012 /

Szia!
Igen.Mindegyik 30-as.Az az érdekes hogy a saját kártyáját sem ismeri fel.
(#) lanti válasza belfi2 hozzászólására (») Ápr 22, 2012 /

Szerintem egy a többi 3 nál régebbi SIM-et ismert fel. Azok a kártyák alacsonyabb tápról is működtek . A telóban a VSIM vonalon van baj. Ha ez neked semmit se mond akkor szedd szét tisztítsd ki ha nem javul szerviz.
(#) belfi2 válasza lanti hozzászólására (») Ápr 22, 2012 /

Szia!
Pont fordítva!A próbált kártyák a régiek kb 10 évesek.Csak az a probléma hogy amivel eddig működött arra is azt írja ki hogy "Helyezze be SIM kártyát". Tönkre mehet úgy hogy senki nem nyúl hozzá?
(#) clive hozzászólása Máj 2, 2012 /

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.

Navigáció audio kimenetét szeretném rákötni egy bluetooth mobiltelefonra valahogy, hogy headsettel tudjam használni.
A kérdésem hogy ez megoldható e valahogyan, és ha igen mi lenne a megoldás?

Előre is köszönöm.
Üdv.
(#) lanti válasza clive hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Ezek szerint nincs Bluetooth a navidban. Amit leírtál arra én nem látok lehetőséget. Vagy használod vezetékes fülessel , vagy tehetsz a kimenetére egy rádió transzmittert és egy zsebrádióval hallgatod.10-15m-ig jo.
(#) clive válasza lanti hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Sajnos csak a bluetooth megoldás jöhet szóba.
Akkor más megoldás után kell néznem.
(#) belfi2 hozzászólása Máj 5, 2012 /

Sziasztok!
A Sonyericson K610i sim probléma megoldódott,viszont a mikrofonja nagyon halk.Létezik e olyan megoldás amivel házilag fel lehet javítani

Üdv belfi2!
Következő: »»   25 / 93
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem