Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Juuj. Kis gonosz. Azt hittem ezt hallgatod.
![]()
Inkább ezt: Bővebben: Link
![]()
Na, ezt akár mi is elő tudjuk adni egy jó alapra. Yayaya gfsaighsagh jgkasjglkas és kész.
![]()
Egy kis frissítés zene téren: Noel Sanger vs Soul In The Machine feat Chrysta Bell - Mad World (N...n Mix).
Ha tetszik hallgasd, ha nem akkor nem. ![]()
Azért Laár andis barátomnak nagyobb rutinja van benne.
![]()
Őőő. Jaaa, hogy ő a barátod? Nem mondtam semmit... :pirul:
Ehhez csak számítógép kell semmiféle hangszert nem hallottam.
![]()
Mert le vagy maradva egy pár évtizeddel. :gumicsirke:
Szerk.: de nem kell aggódni, még nagyon sokan vannak így ezzel.
Húsz éve legalább. De nem csak ilyen zenét csinál, a KFT együttesről biztosan hallottál. Bővebben: Link
Ez már így is marad. Szeretem ha van benne fantázia és dallam. :yes: Nem vagyok aggódós.
![]()
Már ne is haragudj, de ez nem arról szól, hogy valaki "le van maradva" vagy nem. Egyszerűen az átlag ember, és talán mindenki azok kivételével akik szeretik azt a műfajt amit te bemutattál, senki nem nevezi ezt zenének.
Mert egyszerűen nem kell hozzá tudás, mert egy gép csinálja, és egy 5 éves gyerek is képes ilyen hangokat kicsikarni egy ilyen gépből. ![]() A zene számomra a hangszerekkel és az énekkel kezdődik. Nem mellesleg rock 'n' roll-ban nyilvánul meg számomra ![]()
Nálunk az a nagy megállapítás született, hogy CSAK az nevezhető zenének (rock, country, folk stb), ami valódi hangszeren és valódi hangszer tudással adnak elő. A gépzene nem zene, még ha a technósok meg is köveznek érte. Jómagam inkább metált hallgatok, de ott legalább hangszeren játszanak.
Mivel sajnos húsz éve a médiában csak elvétve hallható rendes zene, felnőtt egy generáció aki olyat csak véletlenül hallott és akkor is furcsa volt neki.
![]() Idézet: pl? :yes: „Nem mellesleg rock 'n' roll-ban nyilvánul meg számomra”
Végre egy fórum, ahol sok a rock/metál zenét kedvelő emberke
![]() ![]()
Nekem, mikor lógok a fórumon; Uriah Heep, Deep purple, Led Zeppelin, Jethro Tull, és hasonlók mennek közben.
![]() ![]()
Én a modernebb, betegebb, sötétebb dolgokat kedvelem
![]()
Silvan Zigg Boogie-Woogie játéka sem semmi.
A Deep Purple-nek megvan a 72/73-as koncertje. Drága Ritchie Blackmore. Ő egy isten a számomra.
Cradle of filth? Dimmu Borgir? stb
Bocsánat: Jimmy Hendrixet kifelejtettem a főműsorból. :hide:
Nem rossz.
A legtöbbet metált hallgatok, az éneklős fajtából, általában a klasszikus heavy metal, Ossian, Pokolgép a hazaiak közül. De a Szó szerint vett Rock n Roll-ban Tunyogi (Isten nyugtassa) számait szeretem nagyon. Meg szinte bármilyen rock ![]() Pokolgép
Ismerem őket, de csak nagyon ritkán fogyasztom
![]() Hatebreed, Agnostic Front, Parkway Drive, Marilyn Manson, Cage the Elephant, Manowar, Death By Stereo, Korpiklaani, Protest The Hero, stb. Rengeteg félét ![]()
Nos, számomra a "Rock n Roll" jelentése az a fajta zene, amire eredetileg mondta Alan Freed az 50' években.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |